Kpss

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
5.724
11.701
Kizla r 33 yaşından sonra sınava hazırlanıp kazanılırmı ? Özel sektörde calisiyorum ve artık zalimlerden dolayı çok yiprandim. Adamlar resmen zulmediyorlar.sikayet için nereye gittik se ilginç bi şekilde adamlar lehine davranıyorlar.kucuk bir şehirde yaşıyorum ve müdürlerimiz malum parti destekçisi.sehirdeki herkes o partiye gönül vermiş adamlar yardımcı olmuyor.bugun savcılığa gideceğim.calisma müdürlüğüne gittim su kurumda calisiyorum müdürümüz su sikayetci olacağım dedim adamlar caydırmak için ellerinden geleni yaptı caymadım da yardımcı olmadılar kurumdan elim boş çıktım.mobing uyguluyor söylüyorum şunları yapıyorlar onlar mobinge girmez diyolar.bende kpss hazırlanıp atanmaya calisacamda iyi puan alsam ne torpille kendi adamlarını alacaklar.rabbim hesabını sorsun ins Allah.
 
Okumanın yaşı yoktur. Bizim sınıfta 47 yaşında bir amca var mesela :) Siz kendinize güvenip çalıştıktan sonra neden kazanamayasınız? Burdanda seslenmiş olalım; bir nane olamayıp torpille insanların hakkına girenler, yatacak yeriniz yok...
 
Mobbing için notere gidip ihtarname çektiriyorsunuz. Özel de şikayet işlemez, partiyle alakası yok.
KPSS yi Kazanmak istiyorsanız düzenli çalışırsanız, kazanırsınız.
 
30 yaşında 2 küçük cocukla üstelik ozel sektorde calisarak ilk girisinde 85 puan alan arkadasim sererbah sererbah var( maşallah).. Isterseniz yaparsiniz neden olmasin???

33 yas bisey degil o yasta doktorlar tusa hazirlaniyor..
 
Kazanılır tabi niye kazanılmasın. Bende 29 yaşımda sınava girdim ve 30 yaşımda memur oldum. Çevremde çok öyle 35 yaşında memur olup atanan. Sen yeterki iste. Millet 50 yaşında üni.okuyor :)
 
Okumanın yaşı yoktur. Bizim sınıfta 47 yaşında bir amca var mesela :) Siz kendinize güvenip çalıştıktan sonra neden kazanamayasınız? Burdanda seslenmiş olalım; bir nane olamayıp torpille insanların hakkına girenler, yatacak yeriniz yok...
Olmasinda insallah
 
elbette olur. o iş yerine harcayacağınız enerjiyi ve zamanı kpss çalışarak harcayın.
 
öncelikle mobbing için noter....
öte taraftan başka bir şirkette çalışma imkanınız var mı?
kpss için de şunu söyleyebilirim. insan ne kadar yoğun yaşarsa o kadar başarılı oluyor.

bizim sınıfta geç yaşta evlenmiş, 3 çocuk annesi, başka şehirde yaşayan ve eşinin işi dolayısıyla sürekli yurtdışına çıkması gereken bir abla vardı. 35 yaşlarında idi. üstten ders alıp okulu bizden 1 dönem önce bitirdi. kalan zamanda kpssye çalışıp yaşadığı şehre(büyükşehirlerden idi, puanı yüksek) tercihte bulundu ve kazandı.
 
Uzmanlık vs. için 35 yaş sınırı var ama b grubu atamaları istiyorsanız olur
çalışırsanız her şeyi yaparsınız
 
X