- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
KPSS bir çeşit kumar.Yani atanacağınızı düşünüyorsanız kpss, yok ihtimal düşükse özele başlayın derim.
Yok, sağlık kliniklerinde. Sirkülasyon çok oluyor.Açıkçası sektöre bağlı bu işler.
Mühendislik vs gibi yükselmeye müsait kalıcı bir işse tabi ki özel sektör.
Ancak eğitim sektörü gibi bir işse devlet.
Kaç kere girdiniz?Senelerdir günaha mı giriyorum
Yok, sağlık kliniklerinde. Sirkülasyon çok oluyor.
Kaç kere girdiniz?
Değer tabii ki, keşke atansam. Özelde çıkarılma korkusu yaşamaktan iyidir.Kpss ile atanınca alacağınız maaş ne kadar? Değecek mi tası tarağı toplayıp düzen bozup atanmaya?
Çevirmenim.Mesleğiniz nedir?
Özelden size çalışma ortamını soracaktım. Benim konuştuğum kişiler hiç memnun değildi. Tavsiye etmediler.çevirmen olarak işten atılmanız düşük ihtimal ancak kapanma gibi bir şey olursa işiniz sekteye uğrar. sosyal medya uzmanıyım doktorun yanında çalışmıştım klinikte çevirmenler iyi para kazanıyordu biraz araştırırsanız daha yüksek maaşlı iş bulursunuz özellikle satışta çok iyi para var
Özelden size çalışma ortamını soracaktım. Benim konuştuğum kişiler hiç memnun değildi. Tavsiye etmediler.
Bulduğum tüm klinikler asgari sigorta, üstünü elden ödeme yapıyor. Sizin çalıştığınız yerde mi böyle? Bana mı denk geldi bu tarz yerler?evet yoğun çalışıyorlar ama iyi para kazanıyorlar. yurt dışından sağlık kliniklerine gelen müşteri çok özellikle burun estetiği ve saç konusunda satış yaparsanız yurt dışına iyi paralar kazanırsınız. şu an yakın arkadaşım klinikte çalışıyor sosyal medya uzmanı olarak yoğunlar, stresliler ama hangi iş stresli yoğun değil ki?;
önemli olan yaptığın iştte hak ettiğin parayı kazanmak sizin meslekte buna müsait
Hayır alan sınavı yok, en düşük memurluk hedefim.Alan sınavınız var mı? Sadece gk-gy ise şimdi başlasanız bile yetiştirirsiniz. Özel sektörün bazı avantajları olsa da devlet her zaman garanti maaş, sosyal güvence vs… Matematikten temel kavramları çalışsanız yeter mesela. Tarih, coğrafya, Türkçe. Bir tekrar yapıp bol bol soru çözseniz güzel puan alırsınız. Denemekten zarar gelmez, bu sene olmazsa gelecek sene için temeliniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?