Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e ben de ne istersem onu yazdim yoruma. sacma bulmami sorgulama o zaman, mantigin isteyen istedigini yazabilmeli ise.sizi de mutlu etmek ne zor :)
tamam bir dahakinde size soracağım diyorum ne diyeyim ki o yoruma? siz site moderatörü müsünüz? neyi istersem onu yazarım, beğenmeyen insan okumaz bu kadar basit, nesini uzatıyorsunuz?
e ben de ne istersem onu yazdim yoruma. sacma bulmami sorgulama o zaman, mantigin isteyen istedigini yazabilmeli ise.sizi de mutlu etmek ne zor :)
tamam bir dahakinde size soracağım diyorum ne diyeyim ki o yoruma? siz site moderatörü müsünüz? neyi istersem onu yazarım, beğenmeyen insan okumaz bu kadar basit, nesini uzatıyorsunuz?
göz ardı et butonuna bayılıyorum, güle güle.e ben de ne istersem onu yazdim yoruma. sacma bulmami sorgulama o zaman, mantigin isteyen istedigini yazabilmeli ise.
yaw ehliyet almaya pasta borekle gideyim mi diyen kullanici degil misin sen:)))))))) sasirmadim suan ki konuna aslinda. ama sacma tabi orasi oyle. hadi bay.göz ardı et butonuna bayılıyorum, güle güle.
ama oyle gormustur muhtemelen ailesinde kizlara izin verilmiyordur..kizlar izin istiyordur. O da o kulturle buyumus onu normallestirmis. Hakli degil ama bu da o. Cok sacma ama etkilenmis bile olabilir bu ozelliklerinden.. yani sana oyle soyleyip ne kizlar var demis olabilir. Boyle bir erkekle flort vs olmaz haklisiniz. Ama uzgunum toplumun neredeyse tamami bu sekilde. Yani bastan cok entelektüel gorunen bile siz ben x yere gorusmeye ucuyorum arkadaslarla dediginiz de sana baska is bulalim mi diyecek. Diyecek simdi demese evlenince diyecek evlenince demese cocuk olunca diyecek. Belki de tanisip sonra sogumaniza hep sebep bu. Hepsinin bir falsosu var.sizi yapmaz ama onu yapar.
yorucu demek, güvenlik sorunu var demek başka.
ailen nasıl izin veriyor, kadınlı erkekli aynı otelde kalacaksınız demek başka. evet hiddetlendim çünkü 24 yaşına gelmişim, 14 değil. ben 4 sene şehir dışında okudum bunun söylediği lafların bir tanesini bile ailem, babam söylemedi bana. biri bana ailen nasıl izin veriyor, müsaade ediyor derse o küçük aklıyla aşağılamaya çalıştığını düşünürüm. başkası düşünmeyebilir, onu bilmem. ben alışkın değilim yani böyle şeye, bugüne kadar hep nerede ne yapmam gerektiğini bilen biri oldum, hiç yanlışa, saçma sapan şeylere bulaşmadım. bir aklım var ve bu akla bugüne dek herkes saygı duydu, bu şahıs hariç. aklımla dalga geçmeye benziyor bu, anlatabildim mi? yani ben sırf kadın olduğum için neyi nasıl yapacağımı bilemem, bir erkeğe daima ihtiyaç duymam gerekliymiş gibi. başkasına normal gelebilir, bana gelmiyor. sırf cinsiyetim yüzünden kimse bana ne yapacağımı söyleyemez, sinir olduğum şey bu. karşısındaki kişi 24 yaşında bir erkek olsa diyebilir miydi sizce "ailen nasıl izin veriyor?" lafını?
valla kimse kusura bakmasın, bir erkek için "iş" gibi çok büyük bir fedakarlık yapamam. kaldı ki benim aileme de ters, kadınlar okusun diye kendini yırtan bir aileden geliyorum. hala işsiz olduğum için ayıplanıyorum bile.
Yani artıları eksilerinden daha cok gibi. Bence diğer konuyu da halledebilirsin bi konu konuşup üslubunun yanlış olduğunu söyleyebilirsin . Ayrıca düşünceleri tipik erkek düşüncesi erkeklerin fıtratında var bunu bi kabullenmeliyiz bence .. ayrıca cevap vermemen falan da saygısızlık değil mi ? Ondan ne fazlan oldu ki şimdi?
Soğurum ben böyle şeylerden, bunu kabul edenin kendi hayatı, bana ne. Cevap atmadım çünkü artık umrumda olan biri değil. Kabullenmek isteyen varsa adam boşta, gidebilir, hiç beni ilgilendirmiyor.
Türk erkekleri ile zaman kaybediyorum resmen.
Çok büyük konuşuyorsunuzSoğurum ben böyle şeylerden, bunu kabul edenin kendi hayatı, bana ne. Cevap atmadım çünkü artık umrumda olan biri değil. Kabullenmek isteyen varsa adam boşta, gidebilir, hiç beni ilgilendirmiyor.
Türk erkekleri ile zaman kaybediyorum resmen.
Yoo.Çok büyük konuşuyorsunuz
Ufak bi güncelleme, bu sabah aradı, açmadım. Öğlen yine aradı bu kez açtım, dün seni kızdırdım galiba dedi. Evet dedim o tarz düşüncelerden hoşlanmıyorum ve bana göre değil dedim. Yani seyahat işi sana uygun olmayabilir ama söylediğin laflar kadınlık gururuma dokundu, karşında bir erkek olsa aynı lafları eder miydin dedim. Özür diledi, kusura bakma falan dedi. Eşeklik yaptım yobaz gibi konuştum haklısın dedi. Telafi edeyim falan dedi kabul etmedim. Anlaşabileceğimizi düşünmüyorum dedim. Öyle kapandı gitti bu mesele de.
Belki bi daha karşısındaki kadını tanımadan etmeden böyle laflar etmez. Kendisi bilir.
AminYoo.
Zamanında Avusturyalı bir sevgilim oldu, zihniyetine aşık olmuştum adamın. Onun çeyreğini bile bulamam herhalde Türk erkeklerinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.
ne güldüm ya.
o bende de var. bıktım türk erkeği zihniyetinden sanırım.
hem güzel ol hem kariyerli ol hem hanımhanım ol. ama o sırf erkek diye seni aldatabilme hakkı olsun senden daha kariyerli olma hakkı olsun evde çoraplarını fırlatabilsin falan fişman.
iğreniyorum artık