bende 1 ay sonra doğum yapıcam kraft calipso aldım pempe-gri olandan. içine de 70x120 kraft pamuk yatak ve funnababy uyku seti aldım
nereden ve ne kadara aldın acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1 ay sonra doğum yapıcam kraft calipso aldım pempe-gri olandan. içine de 70x120 kraft pamuk yatak ve funnababy uyku seti aldım
nereden ve ne kadara aldın acaba?
tüm alışverişimi internet sitelerinden yaptım. gittigi... adlı siteden 309 tl ye kraft calipso aldım. pamuk yatağınıda aynı yerden aldım. fiyatını hatırlıyamıyorum o siteyi açınca orada görebilirsin cnm. uyku setini de 112 tl ye hızlıa.. adlı siteden aldım
tüm alışverişimi internet sitelerinden yaptım. gittigi... adlı siteden 309 tl ye kraft calipso aldım. pamuk yatağınıda aynı yerden aldım. fiyatını hatırlıyamıyorum o siteyi açınca orada görebilirsin cnm. uyku setini de 112 tl ye hızlıa.. adlı siteden aldım
Merhaba bende bu yatağın siyah renklisine bakıyorumda içine yatak olarak ortepedik yaylı yataklardan almayı düşünüyorum ama nasılolur bilemiyorum bu şekilde kullanan var mı. birde boyut olarak açıldığında içine uyum sağlayan yatak 70*120 mimidir?
Kizlar doguma 2 ay var bnde bu yatagi beendim bi de kraft 505 modelini beendim ikisi arasnda kaldm..505 modeli 70*110 olmasina ragmen calipsodan pahali acaba malzeme kalitesimi farkli?snra 60 tl.lik fark icin 505 almadigima pismn olurmuyumki :?
Henuz karar veremedm tatlim ama calipso 70*120 old.icin daa cazip gelio hem 60 tl daa ucuz diernden.magazada sorup farklarini ogrenir ona gore karar verrim ins.505 daha güzel duruyor bakınca. gerçi ikisini yanyana görmedim ama... hangisine karar verdin?