Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları KRAFT Calipso Oyun parkı kullananlar yorumlarınız lütfen!!

nereden ve ne kadara aldın acaba?

tüm alışverişimi internet sitelerinden yaptım. gittigi... adlı siteden 309 tl ye kraft calipso aldım. pamuk yatağınıda aynı yerden aldım. fiyatını hatırlıyamıyorum o siteyi açınca orada görebilirsin cnm. uyku setini de 112 tl ye hızlıa.. adlı siteden aldım

tüm alışverişimi internet sitelerinden yaptım. gittigi... adlı siteden 309 tl ye kraft calipso aldım. pamuk yatağınıda aynı yerden aldım. fiyatını hatırlıyamıyorum o siteyi açınca orada görebilirsin cnm. uyku setini de 112 tl ye hızlıa.. adlı siteden aldım

Teşekkür ederim :) İyi günlerde kullanın.

Merhaba bende bu yatağın siyah renklisine bakıyorumda içine yatak olarak ortepedik yaylı yataklardan almayı düşünüyorum ama nasılolur bilemiyorum bu şekilde kullanan var mı. birde boyut olarak açıldığında içine uyum sağlayan yatak 70*120 mimidir?

Oğlum doğmadan almıştık ilk iki ay kullandık sonrasında biraz huysuz bir bebek olduğu için bırakın besigi kullanmayı uyuduğuna şükrediyoruz :) kısacası boşuna almış olduk içinede yine kraftın pamuk yatağını almıştım 100 liraydı ama bi köşede o bana bakıyor ben ona :) sadece bu değil aldığımız çoğu şey hiç kullanamadık puset hamak beşik vs. Yani alışveriş yaparken bebişlerinize pahalı şeyler olmamasına dikkat edin kuzucuklar pek umursamıyor :)

Merhaba bende bu yatağın siyah renklisine bakıyorumda içine yatak olarak ortepedik yaylı yataklardan almayı düşünüyorum ama nasılolur bilemiyorum bu şekilde kullanan var mı. birde boyut olarak açıldığında içine uyum sağlayan yatak 70*120 mimidir?

beşiği deneme amaçlı kurdum geri toplayıp kaldırdım henüz doğum yapmadım.iç ölçüleri 70x120 olarak verilmiş pamuk yatagı içine koyup denemedim ama ölçüleri aynı.. ortopedik yaylı yatak bebek az büyüdüğünde mesela 8-9 aylık olunca ara katı kaldırdıgımızda alt kata konulur..kalınlığı pamuk yadavisco yatağa göre fazla oldugundan ara kata pamuk yatak mecburen alınmalı diye düşünüyorum.

Merhaba ben de yeni üyeyim. bu yataktan yaklaşık bir ay önce aldım turkuaz rengini aldım 333 tl içinde yatak benzeri bişey var ama sert olduğu için yine kraftın yatağı vardı onu da 145 tl ye aldık ve funnababy uyku setini 80 liraya taffybaby mağazasından aldık. eşim o kadar heyecanlı ki hemen kurdu salonun ortasında duruyor:)

biz 70*120 aldık, ben memnunum park yataktan. kurulumu kolay. içine yatağını kendimiz aldık. uzun süre bir yere gideceğinizde yatağı yanınıza alabiliyorsunuz.bence bu cok rahat. ama cok pahalı bir şey almaya hiç gerek yok. ama benim yatağımda alt değiştirme ünitesi de vardı ve bebeğim 8 aylık hala kullanıyorum. cok rahat.

bir de böyle kenarları tam düz olanlar var , bazıları ise eğimli gibi, düz olanlar kapıdan hiç katlamadan geçerken eğimli olanlar geçmiyo,illa yatağı kapatmak gerekiyo.

Biz markaya guvenip kraft calipso park yatak aldik, bebegim 3.5 aylik, ust kisim simdiden yirtildi. Alinmasini tavsiye etmem.

Kizlar doguma 2 ay var bnde bu yatagi beendim bi de kraft 505 modelini beendim ikisi arasnda kaldm..505 modeli 70*110 olmasina ragmen calipsodan pahali acaba malzeme kalitesimi farkli?snra 60 tl.lik fark icin 505 almadigima pismn olurmuyumki :?

Kizlar doguma 2 ay var bnde bu yatagi beendim bi de kraft 505 modelini beendim ikisi arasnda kaldm..505 modeli 70*110 olmasina ragmen calipsodan pahali acaba malzeme kalitesimi farkli?snra 60 tl.lik fark icin 505 almadigima pismn olurmuyumki :?

505 daha güzel duruyor bakınca. gerçi ikisini yanyana görmedim ama... hangisine karar verdin?

505 daha güzel duruyor bakınca. gerçi ikisini yanyana görmedim ama... hangisine karar verdin?
Henuz karar veremedm tatlim ama calipso 70*120 old.icin daa cazip gelio hem 60 tl daa ucuz diernden.magazada sorup farklarini ogrenir ona gore karar verrim ins.

kızlar tanıdığım bir yer kraftın calipso modelini 450ye veriyor. isterseniz alıp gönderebilirim. ölçüleri 70*120

Back
X