Doğuma Hazırlık kraft twist mi chicco ı move mu ? yardim lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba anneler doguma neredeyse 2 ay kaldi ama biz hala bebek arabasi almadik ben 360 derece donen bebek arabasi istiyodum o nedenle iki model bulabildik biri kraft twist serisi digeri chicco ı move serisi ikisi de hos ama kraft hakkinda olumsuz seyler de duyuyorum sizin onerileriniz neler

Bence kesinlikle wollex newyork premium class internetten siparişini verdim 1 günde elime ulaştı ve acayip kullanışlı ve cok sağlam

fotograff.JPG
Kızlar Merhaba
İlk bebeğim ve hiç bir bilgim yok. Cumartesi baktık bebek arabası mağaza sahibi tanıdıktı aşağıdaki bebek arabasını önerdi. Chicco marka. 750 TL dedi hediye alan olur mu bilmem ama tutar fazla gibi geldi. Kullanışı nasıl acaba hiç fikri olan kullanan var mı. Ne zormuş bu işler :)

bu araba
Bence kesinlikle wollex newyork premium class internetten siparişini verdim 1 günde elime ulaştı ve acayip kullanışlı ve cok sağlam
bu arabanın aynısını gecen hafta bende aldım bakalım kullanışlı çıkacakmı

Tekerlekleri büyük olanlar heryerde gidiyor. Küçük olanları sürmesi zor oluyor. Bir de araba biraz hafif olsun arkadaşım. Hem çocuk hem araba adamın iflahını kesiyor valla indirip kaldırırken :)

Kraftinki cok kotu ,o donen yerinden surekli kriliyi diye duydum.kullanici sikayetleri yuzunden üretimi durmus.cin mali turkiyede cok satilan bir marka ama hic kaliteli degil.ben de piercardinin twistirini aldim cok kullanisli ve saglam duruyor

geçtiğimiz hafta Babymall den indirimden kraft twist RLX travel sistem araba aldık. Eve geldik eşim kolayca kurdu bende denemelere başladım (doğum temmuzda) tekerleri şişme ve amortisörlü bebek sarsılmıyor... Bi arkadaşm chicco al demişti ama Kraft kesinlikle çok daha kaliteli ve kullanışlı Chicco nun her parçasına ayrıca para veriyorsunuz...Benim aldığım içerikte ayak korumasını geçtim yağmurluk bile var:) Tavsiye ederim kızlar.

Biz chicco trio sprint aldık. Hem araba koltuğu hem de portbebesi var. sonrasında da baston puset oluyor. 3 şekilde kullanılabiliyor. Bana hafif ve sürümü kolay geldi. İnşallah memnun kalırız. Biz e-bebekten indirimde 960 tl ye aldık.

geçen hafta bizde kraft twist rlx aldık, yorumları da okudum aslında ama yinede bakıp araştırdığım en içime sinen araba bu oldu. Bebek olmadan sürümü kolay ve güzel. Bakalım bebekle nasıl olacak :)

Bizde kraft twist rlx almaya die gittik ama aynı özelliklerde 900 tl ye baby2 go volo lx aldık canım. Çokda içimize sindi .

X