Doğuma Hazırlık kraft twist rlx

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde tercihimizi bu arabdan yana kullandık hayırlısı ile bebişimiz doğduğunda yorum yapacağım

Arkadaşlar sizce Kraft twist air almalı mıyız? Memnun olan da çok olmayan da. Ben de çok beğendim ama karar vermek zor. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 20150804_232822.webp
    20150804_232822.webp
    34 KB · Görüntüleme: 355
Kraft twist arabamizi bebegimiz buyudugu icin satiyoruz almak isteyen olursa 700 tl arkadaslar super araba
kızlar ben kraftın twist rlx modelini çok beğeniyorum.

Eki Görüntüle 645388 Eki Görüntüle 645389

işte bu araba:KK52:

acaba kullanan varsa yorum alabilir miyim?:44::44::KK52::KK52::KK55::KK55:

yenidoğan için uygunluğu,manevra yeteneği ve ağırlığı konusunda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim fıstıklar:KK9::KK16:

Kraft twist bebek arabamizi oglumuz buyudugu icin 700 tl ye satiyoruz
Teşekkür ederim kızlar.
Benim bu arabadaki endişelerim şunlar:
1- Diğer arabalara göre biraz ağır.Bu anne için olumsuzluk oluşturuyor mu? Çocuk içindeyken azcık daha ağırlaşıyor.

2- apartman girişi merdivenli. asansöre ulaşmak için merdivenleri aşmamız gerek :) bunun için bebeği kucağına alıp arabayı merdivenden tek elle cıkartabilir miyim ya da katlayabilir miyim?

3- Minibüslere rahat binebilir miyim?

4- Pek kibar görünüşlü değil. biraz heybetli duruyor. alışverişe güvenle çıkabilir miyim.

5- Arabada katlandığında çok yer kaplıyor mu. bir de port bebe kısmı katlanınca elinde kalıyor bu sorun oluşturuyor mu?

:) Çok soru sordum değil mi?

:)

arkadaşlar benim kızım 2012 temmuzda doğdu, biz doğduğundan beri kullanıyoruz bu arabayı.Başka bi yerde kaldığımız zaman beşik olarak bile kullandık.hatta çoğu zaman yaptığımız en iyi şeyin bu arabayı almak olduğunu düşündük.biz açma ve kapamada sorun yaşıyoruz ama kapandığı zaman çok yer kaplamıyor, sürekli arabada durursa zaten sorun yok.Pusetinin çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ama kızım genelde içinde rahat etti.ayrıca duruşu çok hoş, sürüşü de rahat.çok gezen bi yerlerde kalmak zorunda olan birileriyseniz kesinlıikle çok kullanışlı bi araba içine hem puset hem de araba için satılan terletmeyen kumaşlardan ince minderler satılıyor onlarla kullanırsanız rahat edersiniz.

merhaba ben de bu arabayı almak istiyorum ancak arka tekerlerin şişme oluşu kafamda soru işareti yarattı yani tkerlerle ilgili bir sıkıntı oluyormu olursa nasıl çözümleniyor bir fikir verebilir misiniz?

Back
X