• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft twist travel system bebek arabası satıyorum

yavuzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
22
1
86
Ankara
Az kullanılmış kraft travel system kırmızı - siyah bebek arabası satıyorum...ürünün hiçbir kusuru olmadığı konusunda emin olabilirsiniz. neredeyse sıfır bir ürün diyebilirim
Ankara için elden teslim yapabiliriz..yağmurluğu da bulunmaktadır.
Sıfır ürün 730 TL den başlıyor..2. el az kullanılmış için 350 tl fiyat düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

tüm özellikleri aşağıda

•Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
•Kendi etrafında dönebilen mekanizma sayesinde çift yönlü kullanılabilme özelliği
•Ayarlanabilir itme sapı
•3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi ve çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
•Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte
•5 noktalı emniyet kemeri
•Çıkarılabilir ön bar
•360° dönebilen ön tekerlekler
•Şeffaf yağmurluk
•Geniş file sepet
•Ayaktan kumandalı fren sistemi
•Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 12,3 kg

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU

•Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
•Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
•3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
•Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

Eklentiler

• $20110226135047.webp
    $20110226135047.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 109
Az kullanılmış kraft travel system kırmızı - siyah bebek arabası satıyorum...ürünün hiçbir kusuru olmadığı konusunda emin olabilirsiniz. neredeyse sıfır bir ürün diyebilirim
Ankara için elden teslim yapabiliriz..yağmurluğu da bulunmaktadır.
Sıfır ürün 730 TL den başlıyor..2. el az kullanılmış için 350 tl fiyat düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

tüm özellikleri aşağıda

•Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
•Kendi etrafında dönebilen mekanizma sayesinde çift yönlü kullanılabilme özelliği
•Ayarlanabilir itme sapı
•3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi ve çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
•Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte
•5 noktalı emniyet kemeri
•Çıkarılabilir ön bar
•360° dönebilen ön tekerlekler
•Şeffaf yağmurluk
•Geniş file sepet
•Ayaktan kumandalı fren sistemi
•Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 12,3 kg

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU

•Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
•Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
•3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
•Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

200 tl ye verirseniz alabilirim.

merhaba oto koltuğunu almassak 200 tlye verirmisiniz ankaradan elden teslim alabilirim .ciddi alıcıyım .
en fazla 200 tl verebilme imkanımız var düşünürseniz seviniriz.

Satılıp satılmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim bende düşünüyorum böyle bişi...

jerenimo1903 ile her konuda anlaşmıştık fakat farklı şehirlerde olduğumuzdan ptt kargo ücreti pahalı geldi.
bu nedenle arkadaşlar bebek arabası ilanım günceldir

Son düzenleme:
ürüne ait fotoğrafları ekledim...sadece 2 fotoğraf ekledim isteyenlere e-mail ile daha çok fotoğraf gönderebilirim.

Eklentiler

• $S5001081.webp
    $S5001081.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 114
  • $S5001084 - Kopya.webp
    $S5001084 - Kopya.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 122
ankara keçiören etlikteyim nasıl görüşebilirz. ciddi düşünüyorum. telefonda daha net görüşürüz. özelden numaranızı yollarsanız ararım sizi. veya ben numaramı yollayayım...

çok teşekkür ederim bizim için iyi bir fırsat oldu, sizinle tanıştanıştığıma da ayrıca memnun oldum :)

Mrb.Satıldımı acaba?ben özellikle kraft twist istiyorum ama kullanışlı olmadığını çok duydum int.te videosunu izledim çok hoşuma gitti tavsiye edermisiniz?Ayrıca nerde ikamet ediyorsunuz ben Burdurda yaşıyorum bana msj.atarsanız sevinirim teşekkürler..

Back
X