Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kraft Yan Yana İkiz Bebek Arabası

kraft yanyana ikiz bebek arabaları arasında oldukça fark var canım,
var mı bir resmi,
ben bir modelini kullanıyorum da..

pek çok farklı modeli var canım,
bir fotoğrafı olsaydı onun üzerinden konuşurduk,
gönlüne göre olsun inşallah..

Bende karar veremiyorum bebek arabası konusunda yanyana olanmı iyi olur arka arkaya olanmı kararsızım açıkcası..

ben bebişler doğduktan sonra almayı düşünüyorum, arka arkaya olanından,bizim buranın kaldırımları dar, sıkışmak istemiyorum,bebekleride dönüşümlü olarak biri öne oturuyorsa bir süre sonra diğerini öne oturtmayı düşünüyorum..haksızlık olmasın diye.. :)

eğer yan yana istiyorsan casaul fantasia . arka arkaya diyorsan jane power twin derim canım .

yan yana olanları tercih edecegim sanırım en azından arkadaki öndekini rahatsız etmez birbirlerini yemezler yan yana olunca birlikte etrafı izlerler oyalanırlar diye düşünüyorum ama bebişlerin ne yapacagıda belli olmaz yaaa neyseeeee

bence tek tek araba alın çünkü yanınızda biri olmadan dışarı çıkamazsınız zaten birisi hasta olduğunda hastanede tek çocuğa koca ikiz arabasınıda taşımak zorunda kalmazsınız ben kraftın travel sistemlerinden almıştım ama şimdiki aklım olsa chicco liteway alırdım 0. aydan itibaren kullanılabiliyyor..

canım allah korusun hastalandığında zaten bebek arabasına gerek yokki direk normal arabayla götürür işlemlerini yaptırır arabamızla dönerizki o zamanda muhtemelen yanlız gidemeyiz gitsek bile diğerini bir yere bırakır öbürünü kucagıma alır öyle giderim herhalde o kadr ince ayrıntıları düşünüyoruz ki valla işin içinden ben çıkamıyorum... sende haklısın bir yerde birde şu var sanırım bulunduğun yere görede değişiyor ihtiyaçlar inş. en rahat ve en iyisini bulabiliriz

zaten normal arabayla götürüyosun çocuğu ama hastanede işlemler o kadar kısa sürmüyo her zaman kucakda da taşıyamıyosun bi müddet sonra.hele ki allah korusun prematüre falan olurlarsa bir sürü kontrolleri oluyo yok kalça ultrasonuymuş yok işitme görme testi falan yani ben kendi yaşadıklarımda diyorum yinede karar sizin...

tabiiki işin birde o tarafı var sizler daha tecrübelisiniz iyi bilirsiniz elbette inanki şaşırıp kalıyoruz ne yapacagız diye ne kadar zormuş karar vermek tşk.ederim ilginden dolayı ....

arkadaşlar ikiz anneleriyle ilgili bir sitede okudum 2 ayrı araba bir aparatla birleştirilip hem iki hem de tek olarak kullanılabiliyormuş böyle bir şey duyan var mı

arkadaşlar ikiz anneleriyle ilgili bir sitede okudum 2 ayrı araba bir aparatla birleştirilip hem iki hem de tek olarak kullanılabiliyormuş böyle bir şey duyan var mı

bugaboo bir model çıkarmış diğer ikiz arabalarından farkı travel sistem gibi olması
yani portbebe, ana kucağı ve puset iskelete ayrı ayrı takılabiliyo

bugaboo donkey twin diye aratırsan çıkıyor

JANE POWER TWİN ikiz bebek arabamı satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa görüşelim .. 950 tl istanbuldayım

JANE POWER TWİN ikiz bebek arabamı satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa görüşelim .. 950 tl istanbuldayım.

JANE POWER TWİN ikiz bebek arabamı satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa görüşelim .. 950 tl istanbuldayım

Ikinci el ikiz bebek arabasi arıyorum bayanlar satan olursa bana yazsın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…