Bende karar veremiyorum bebek arabası konusunda yanyana olanmı iyi olur arka arkaya olanmı kararsızım açıkcası..
eğer yan yana istiyorsan casaul fantasia . arka arkaya diyorsan jane power twin derim canım .
bence tek tek araba alın çünkü yanınızda biri olmadan dışarı çıkamazsınız zaten birisi hasta olduğunda hastanede tek çocuğa koca ikiz arabasınıda taşımak zorunda kalmazsınız ben kraftın travel sistemlerinden almıştım ama şimdiki aklım olsa chicco liteway alırdım 0. aydan itibaren kullanılabiliyyor..
canım allah korusun hastalandığında zaten bebek arabasına gerek yokki direk normal arabayla götürür işlemlerini yaptırır arabamızla dönerizki o zamanda muhtemelen yanlız gidemeyiz gitsek bile diğerini bir yere bırakır öbürünü kucagıma alır öyle giderim herhalde o kadr ince ayrıntıları düşünüyoruz ki valla işin içinden ben çıkamıyorum... sende haklısın bir yerde birde şu var sanırım bulunduğun yere görede değişiyor ihtiyaçlar inş. en rahat ve en iyisini bulabiliriz
zaten normal arabayla götürüyosun çocuğu ama hastanede işlemler o kadar kısa sürmüyo her zaman kucakda da taşıyamıyosun bi müddet sonra.hele ki allah korusun prematüre falan olurlarsa bir sürü kontrolleri oluyo yok kalça ultrasonuymuş yok işitme görme testi falan yani ben kendi yaşadıklarımda diyorum yinede karar sizin...
arkadaşlar ikiz anneleriyle ilgili bir sitede okudum 2 ayrı araba bir aparatla birleştirilip hem iki hem de tek olarak kullanılabiliyormuş böyle bir şey duyan var mı
Ikinci el ikiz bebek arabasi arıyorum bayanlar satan olursa bana yazsın lutfenbence tek tek araba alın çünkü yanınızda biri olmadan dışarı çıkamazsınız zaten birisi hasta olduğunda hastanede tek çocuğa koca ikiz arabasınıda taşımak zorunda kalmazsınız ben kraftın travel sistemlerinden almıştım ama şimdiki aklım olsa chicco liteway alırdım 0. aydan itibaren kullanılabiliyyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?