- 25 Ekim 2018
- 3.986
- 7.159
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Ben henüz son bölümü izleyemedim ama bu dizi gerek oyunculuk ,gerek dönem özellikleri olarak beni de kendine çok bağladı .Ben tv den çok netflix den takip edebiliyorum.Bıkmıştık konaklı aşiret dizisi görmekten.Hele uzak şehir diye bi dizi var 5 dk katlanabildim, kapadım.Kral Kaybederse nin müzikleri bile çok etkileyici performansta.Tam 90 lar havası var ,gerçek yaşam olması da artı bir ayrıntı. Kitabı da çok tavsiye ederim okuyunAy ben kitabını okumadım ama dizisine bağlandım kaldım Halit ergenc cuk diye oturmuş bu role adam asla sırıtmiyor ama her konunun sonunda kendini haklı çıkartması insanı deli ediyor fatoştan dayak yiyip sonra güle oynaya anlattığı sahneye çok güldüm fatoşun psikolog sahnesinde psikoloğun içten konuşması çok acıklıydı gece gece burada takılırken böyle bir yazı görmek hoşuma gitti açıkçası
Dizi bana kırmızı oda dizisinin havasını veriyor size de öyle mi acabaBen henüz son bölümü izleyemedim ama bu dizi gerek oyunculuk ,gerek dönem özellikleri olarak beni de kendine çok bağladı .Ben tv den çok netflix den takip edebiliyorum.Bıkmıştık konaklı aşiret dizisi görmekten.Hele uzak şehir diye bi dizi var 5 dk katlanabildim, kapadım.Kral Kaybederse nin müzikleri bile çok etkileyici performansta.Tam 90 lar havası var ,gerçek yaşam olması da artı bir ayrıntı. Kitabı da çok tavsiye ederim okuyun
Kısmen evet ama bu daha iyi ondan.Kadınların uyanması lazım,zannediyorlar ki ,kendileri üzüldüğünde erkekler de acı çekiyor vs ,başka alternatiflerle gününü gün ediyorlar erkekler.Narsisizm bir kişilik bozukluğu ve toplumda çok yaygın bence.Hiç bir erkek, bir kadının sevdiği kadar kimseyi sevemez.Onlar ,kendilerine iyi geleni seçiyorlar ve kadınları kullanıyorlar.Handan,Özlem,Fadime, o bakanın yeğeni(adını unuttum),televizyon programcısının kızı ,gazeteci kadın ve daha niceleri..Kenan bunların hiç birini sevmedi ,kendini sevdi Bir tek.Sonu çok dokunaklı ama ,spoiler vermek istemem.Dizi bana kırmızı oda dizisinin havasını veriyor size de öyle mi acaba
Kenan baran kadınları düşürmeyi iyi bilen narsist bir karakter hepsini manipüle etmeyi çok iyi biliyor ve kadına karşı zaafı var kadın olsun çamurdan olsun düşüncesinde işin içine zenginlik vs girdiğinde bu iş daha kolay oluyor son zamanlarda bir dizinin finalini veya sonunu bu kadar merak etmemişimdir bu böyle nereye kadar gidecek sürükleyici olması çok hoş kaçırdığım bölüm olduğunda o gece sabaha kadar onu izliyorumKısmen evet ama bu daha iyi ondan.Kadınların uyanması lazım,zannediyorlar ki ,kendileri üzüldüğünde erkekler de acı çekiyor vs ,başka alternatiflerle gününü gün ediyorlar erkekler.Narsisizm bir kişilik bozukluğu ve toplumda çok yaygın bence.Hiç bir erkek, bir kadının sevdiği kadar kimseyi sevemez.Onlar ,kendilerine iyi geleni seçiyorlar ve kadınları kullanıyorlar.Handan,Özlem,Fadime, o bakanın yeğeni(adını unuttum),televizyon programcısının kızı ,gazeteci kadın ve daha niceleri..Kenan bunların hiç birini sevmedi ,kendini sevdi Bir tek.Sonu çok dokunaklı ama ,spoiler vermek istemem.
Spoiler yokKenan baran kadınları düşürmeyi iyi bilen narsist bir karakter hepsini manipüle etmeyi çok iyi biliyor ve kadına karşı zaafı var kadın olsun çamurdan olsun düşüncesinde işin içine zenginlik vs girdiğinde bu iş daha kolay oluyor son zamanlarda bir dizinin finalini veya sonunu bu kadar merak etmemişimdir bu böyle nereye kadar gidecek sürükleyici olması çok hoş kaçırdığım bölüm olduğunda o gece sabaha kadar onu izliyorum
Ne yani dizinin sonunun nasıl biteceğini biliyor musunuzSpoiler yok
E tabi ki ,kitabını okudum diye yazdım yaNe yani dizinin sonunun nasıl biteceğini biliyor musunuz
Evet olabilir ama acaba kitabını tamamına göre mi hareket ediyorlar pekiE tabi ki ,kitabını okudum diye yazdım ya
Evet, yüzde 90 diyebilirim. Hatta kitabı okurken Handan karakterini, tam da Aslıhan Gürbüz gibi hayal etmiştim,cast da çok iyiEvet olabilir ama acaba kitabını tamamına göre mi hareket ediyorlar peki
Karakterler dizide de uyumlu oynayan oyuncularEvet, yüzde 90 diyebilirim. Hatta kitabı okurken Handan karakterini, tam da Aslıhan Gürbüz gibi hayal etmiştim,cast da çok iyi
Kitap her zaman dizi ve filmlerden daha güzel olur. Verilmek istenen duygu kitaba göre daha yavan kalırKitabı mi daha güzel yoksa dizi mi ? Yani kitabı alınıp okunmalı mi sizce?
Geçen alacaktım ama cok pahalı alamadım inşallah alınacak kitap listemde fiyatı 450 500 TL bandındaKitap her zaman dizi ve filmlerden daha güzel olur. Verilmek istenen duygu kitaba göre daha yavan kalır
Dolapdan falan da bakabilirsiniz o ve türevleri platformlarda uyguna olabiliyorGeçen alacaktım ama cok pahalı alamadım inşallah alınacak kitap listemde
Bakıyorum ara ara ama malesef bulamadımDolapdan falan da bakabilirsiniz o ve türevleri platformlarda uyguna olabiliyor
Kitaplar okadar pahalı ki gerçekten okumak zorlaşıyor. Semt kütüphaneleri ve ikinci el kitaplar büyük kolaylık sağlıyor. Bunlar çok okunanlar muhakkak denk gelirsiniz şimdi olmasa da sonraBakıyorum ara ara ama malesef bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?