- 7 Mayıs 2020
- 4.875
- 11.727
- 208
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Gideceğim inşallah kitapçılar çarşısına setler vs o kadar pahalı ki anlatamam teşekkür ederimKitaplar okadar pahalı ki gerçekten okumak zorlaşıyor. Semt kütüphaneleri ve ikinci el kitaplar büyük kolaylık sağlıyor. Bunlar çok okunanlar muhakkak denk gelirsiniz şimdi olmasa da sonra
Malesef öyle. Sahaflara da bakınGideceğim inşallah kitapçılar çarşısına setler vs o kadar pahalı ki anlatamam teşekkür ederim
Merhaba iyi geceler az önce bana sizin benim yazdığıma alıntı yaptığınızın bildirimi geldi ama bende görünmüyorBakıyorum ara ara ama malesef bulamadım
Yanlışlıkla sizi alintiladim farkedip sildim kusura bakmayın mesajımı silmedim o duruyor zaten nasıl oldu ise alıntıla yapmışım farkeder etmez sildimMerhaba iyi geceler az önce bana sizin benim yazdığıma alıntı yaptığınızın bildirimi geldi ama bende görünmüyor
Ya olsun estağfurullah ne kusuruYanlışlıkla sizi alintiladim farkedip sildim kusura bakmayın mesajımı silmedim o duruyor zaten nasıl oldu ise alıntıla yapmışım farkeder etmez sildim
Gerçekten sorun değil benim için
Teşekkür ederim canımMalesef öyle. Sahaflara da bakın
Genç oyunculara da şans verilmeli ne bileyim bana bir türlü geçmedi ama dizi çok güzeldiBen kitabı okumadım, yıllar önce kitap fuarına gelmişti Gülseren hanım o zamanlar tanımıyordum Camdaki Kız kitabı vardı. Fadi karakteri için ben de daha genç biri oynamalı diye düşünmüştüm ama son bölümlerde kesinlikle başka biri olamaz diye düşünüyorum. O terapi seanslarında başkası onun gibi oynayamazdı.
Binnur hanımı ben de aradım ama sanırım Gülseren hanımın gençliğinde geçiyor olaylar.Genç oyunculara da şans verilmeli ne bileyim bana bir türlü geçmedi ama dizi çok güzeldi
Gözlerim Binnur kayayı aradı terapist rolünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?