Kral prens fakir diyeti

kleopatra_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
46
0
26
Bursa
slm kızlar bugün tülin şahinin kral prens fakir diyetine başladım aynı zamanda leslie sansone 1 mil yaptım umarım işe yarar hedefim bayrama kadar kilo vermek hepinizi beklerim.:)

diyette sabah krallar gibi yiyorsun herşeyi yiyebilirsin sadece çay şekersiz ekmek kepekli ama 4 dilim yiyebilirsin öğlende prenses gibi yiyorsun herşey yiyebilirsin yine ama saat 12 ile 2 arasında yiyeceksin akşamda fakir gibi az yemek yiyeceksin ve akşam 7den sonra bşy yemiyceksin çok acıkırsan meyve salata yoğurt çerez yiyebilirsin 1 buçuk litrede su içmek zorundasın günde tatlı bile yemek serbest ama yanında çay içersen şekersiz içeceksin :)

azim ve sabır dilerim sana.umarım istediğin kiloya ulaşırsın.kaç kilosun kaça inmek istiyosun bayrama kadar.sanırım az bi kilon var vermen gereken.

merhaba
bu konuya devam eden olmamış :) halbuki en yapılası diyetlerden biri... ben de buna benzer bir şey yapıyorum devam edebilirsem.. bu diyetten sonuç alan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…