- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Bir şirkette patronun sekreteri diye birine hürmet edildiğini duymuştum da devlet kurumunda amirin şoförü nedir
Birinin işe devam etmesi şöföre neden sorulmuş hiç anlamadım.
İs yerinde herkes haddini ve yerini bilmeli. Belli ki o kisi yalakalik ile kendini bir şey sanıyor hiç sevmediğim bir şey. Sizde asla taviz vermeyin olayı ayrıntıları ile amirinize bildirin o kisi de kendine gelsin
Siz müdürseniz işe alınma sizin göreviniz değil mi?Şoför ve işlerini yapan biri olarak düşünün ve gerçekten de kızı işi aldırmadı.
Siz müdürseniz işe alınma sizin göreviniz değil mi?
Siz müdürseniz işe alınma sizin göreviniz değil mi?
kime işe alalım diye sormak değil, alım yapılacakken kızı kötülediğini düşününSofore kimi ise alalim diye soran bir yer hayal edemedim su an. Ben sizin yerinizde olsam normal davranirdim. Ne yapilabilir ki yani? Zaten her sey bir anormalken orada? Bosverin aldirmayin.
Şöför mü bu abimiz? Neyin kafası bu? Yanlış anlamayın insanları statüleri ile değerlendirmekten hoşlanmam ama herkes de yerini bilecek. Siz ne yaparsanız yapın olay amirinizde bitiyır malesef ona bu yüzü veren o. Ya bir toplantı talep edin toplu halde şikayetinizi dile getirin ya da siz ayak diremeye devam edin en azından size dişini geçiremeyeceğini anlasın nasıl sinir oluyorum şöyle haddini hududunu yerini sınırını bilmeyen insanlara...
Amirinizle tek tek, gün gün yaptıklarını biriktirip konuşun ama dikkat edin adam da size aynısını yapıyordur. Çaktırmadan sizi gözetliyordurve bu pislik zaten şirketin monitörüdür. Bunlar olan biteni patrona dakika dakika gammazlarlar ve bu görevlerinden dolayı el üstünde tutulurlar. Siz adamı kollar gibi davranıp, uyandırmadan gözetleyeceksiniz. Bir de bir kaç ayıp hareketi varsa onu yapmasını bekleyeceksiniz. Patronun duyduğunda arkasında duramayacağı şeyler olmalı.hayır benim amirimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?