- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
ama hiçbir anne de bilmem ki çocuğunun 12 saat ağlamasını istesin hayatın doğal şeylerini görmezden gelebilirsiniz bence....diğerlerine gelince haklısınız.....12 saatlik yolculukta sürekli ağlayan çocuk deli ediyor insanı... Bu tarz sebeplerden artık otobüse değil uçağa biniyorum onda da mutlaka arkama koltuğuma tekme atan ve 1.5 saat boyunca susmadan konuşan bir çocuk denk gelir.
Aynı sofraya oturmazdım herhalde offf
Eşle ilgili paylaşımlara anlam veremedim sadece. Benim de bir arkadaşım bardağını paylaşmazdı misal. Ya sen bu adamla öpüşüyorsun. Aynı bardaktan mı bir şey içmeyeceksin. Yüzünü yüzüme zevle süreceğim adamla yüz havlusu neden paylaşılmasın ki?
Kimse kusura bakmasın 12 saat çocuk ağlamasını da doğal bir şey diye görmezden gelemiyorum. Yani bebek olur anlarsın da saatlerce laf söz anlayan şımarık çocukları, eve gidelim uykum geldi, karnım acıktı, çişim geldi diye ağlatan annede babada suç.ama hiçbir anne de bilmem ki çocuğunun 12 saat ağlamasını istesin hayatın doğal şeylerini görmezden gelebilirsiniz bence....diğerlerine gelince haklısınız.....
Gayet var bence işlerine gelmiyor.evet rahatsız edici şeyler ama ben pek takmam.
çocukların ağlaması vs buna hiç takmam çünkü anne-babalarının da yapabileceği bir şey yok yani aslında var ama işe yaramıyor.küçük çocukları susturmak çok zor ve ağlayıp zırlamaları da normal.
burun çekme meselesine gelince bazen insan onu da kontrol edemiyor bana da oluyor bazen hatta sınavda falan oluyoruz öbürlerinin dikkati dağılmasın diye çekmemeye çalışıyorum ama bir süre sonra resmen kağıda damlayacak gibi oluyor çekiyorum, peçeteyle silince geçmiyor anca burnuma yapışık tutmam lazım sürekli, geçene kadar.
ama tabi pis kokmak, ağız şapırtatarak yemek falan bunların olmaması lazım.
iyide bakın size 3. mesajım koskoca kadınsınız illa benim istediğim gibi olacak diye söyleneni anlamıyorsanız çocukların nasıl laftan anlamasını bekliyorsunuz?Kimse kusura bakmasın 12 saat çocuk ağlamasını da doğal bir şey diye görmezden gelemiyorum. Yani bebek olur anlarsın da saatlerce laf söz anlayan şımarık çocukları, eve gidelim uykum geldi, karnım acıktı, çişim geldi diye ağlatan annede babada suç.
Sen de haklısın ama onuEşle ilgili paylaşımlara anlam veremedim sadece. Benim de bir arkadaşım bardağını paylaşmazdı misal. Ya sen bu adamla öpüşüyorsun. Aynı bardaktan mı bir şey içmeyeceksin. Yüzünü yüzüme zevle süreceğim adamla yüz havlusu neden paylaşılmasın ki?
iyide bakın size 3. mesajım koskoca kadınsınız illa benim istediğim gibi olacak diye söyleneni anlamıyorsanız çocukların nasıl laftan anlamasını bekliyorsunuz?
evet bazı anne babalar ilgilenmiyorlar, susturmaya çalışmıyorlar ama çalıştıkları zaman da çocuk genelde dinlemiyor.o sizin şşşt sessiz ol dediğiniz çocuk da siz yabancı olduğunuz için tırmış ve lafınızı dinlemiştir büyük ihtimalle.benim etrafımda da bir sürü küçük çocuk var gerek akrabalarınkiler gerek komşularınkiler vs gerçekten sus deyince susanını çok nadir görüyorum özellikle de 4-5 yaşından küçükse.ve dediğim gibi küçük çocukların ağlaması çok normal bu onların doğasında var zaten ve bizim gibi rahatsız ederim bilmem ne diye düşünmedikleri için anlamıyorlar.tabi siz de rahatsız olmakta haklısınız ben de bazen çocuk sesinden rahatsız olurum ama başkasının çocuğuna da şşt sessiz ol demem açıkçası.Kimse kusura bakmasın 12 saat çocuk ağlamasını da doğal bir şey diye görmezden gelemiyorum. Yani bebek olur anlarsın da saatlerce laf söz anlayan şımarık çocukları, eve gidelim uykum geldi, karnım acıktı, çişim geldi diye ağlatan annede babada suç.
Gayet var bence işlerine gelmiyor.
Uçakta arkamdaki şımarık çocuk oturuyor kalkıyor, zıplıyor, koltuğuma tekme atıyor, bağırıyor...Baba da orada hiç sesini duymuyorum ne sessiz ol ne bir şey... En son dönüp "şşşt sessiz ol" dememle çocuk sus pus... Ben söyleyince eminim baba bozulmuştur ama toplu taşımadayız yani hadi konuşsun da koltuğa tekmeler nedir...
Burnu akan peçete almalı...Sürekli çekmektense sürekli silsinler...Ben de sınavlardayken kadınların topuklu ayakkabılarına sinir olurdum, hocam siz yürümeseniz diyince sinir olurlardı...Ne oldu şimdi sınavlarda topuklu ayakkabı giyme yasağı getirildi...
..........
eve girer girmez hemen ellerimi yıkarım (wc ihtiyacım olsa, susuzluktan ölsem bile)
girdiğim ortamda ilk iş pencere kapı açarım yaz kış fark etmez,
sigara kullanmama rağmen dolu kül tablasından nefret ederim,
komşudan gelen yemekler hep gizlice çöpe (Allah affetsin),
toplu taşıma araçlarını kullanmıyorum, mecbur kalırsam dokundukça, oturdukça midem kalkar,
nasıl insanlar oturdu diye düşünmekten kendimi krize sokarım,
yeşillikleri en az üç kez suyunu değiştirir yıkarım(nerdeyse deterjan kullancam)
gittiğim yerlerde başkalarının ev terliklerini mecburen giyer huzursuzluktan kıvranırım
yemek yaparken her hamleden sonra ellerimi sabunlarım(bir yemek ortalama 6-7 eder)
kocişi duş almadan yatağımıza asla yatırmam
başkasının giydiği kıyafetleri asla giyemem( birini kıramaz da verirsem geri almam)
hastanelerden nefret ederim hep kirli gelir bana, kokusundan hasta olur gelirim
en fenası da yemekte çıkan saç... (diyelim oldu, bırakırım ve en az 3-4 ay o yemekten de yiyemem)
daha neleeer neler arkadaşım, bunlar bi kaç dk da aklıma geliverenler
bana göre normalsin ama okuyanlara göre biz normal miyiz bilemiyorum :)
Ben prensesim,çamurlu su içmem
-Çöldeysen içersin prenses
Ben prensesim çöllere düşmem
-Gözlerini aç, çöldesin prenses! bu da bize gelsin
..........
eve girer girmez hemen ellerimi yıkarım (wc ihtiyacım olsa, susuzluktan ölsem bile)
girdiğim ortamda ilk iş pencere kapı açarım yaz kış fark etmez,
sigara kullanmama rağmen dolu kül tablasından nefret ederim,
komşudan gelen yemekler hep gizlice çöpe (Allah affetsin),
toplu taşıma araçlarını kullanmıyorum, mecbur kalırsam dokundukça, oturdukça midem kalkar,
nasıl insanlar oturdu diye düşünmekten kendimi krize sokarım,
yeşillikleri en az üç kez suyunu değiştirir yıkarım(nerdeyse deterjan kullancam)
gittiğim yerlerde başkalarının ev terliklerini mecburen giyer huzursuzluktan kıvranırım
yemek yaparken her hamleden sonra ellerimi sabunlarım(bir yemek ortalama 6-7 eder)
kocişi duş almadan yatağımıza asla yatırmam
başkasının giydiği kıyafetleri asla giyemem( birini kıramaz da verirsem geri almam)
hastanelerden nefret ederim hep kirli gelir bana, kokusundan hasta olur gelirim
en fenası da yemekte çıkan saç... (diyelim oldu, bırakırım ve en az 3-4 ay o yemekten de yiyemem)
daha neleeer neler arkadaşım, bunlar bi kaç dk da aklıma geliverenler
bana göre normalsin ama okuyanlara göre biz normal miyiz bilemiyorum :)
Ben prensesim,çamurlu su içmem
-Çöldeysen içersin prenses
Ben prensesim çöllere düşmem
-Gözlerini aç, çöldesin prenses! bu da bize gelsin
evet çocuklardan rahatsız olmam olamamSize mi soracağım neyden rahatsız olayım diye peki?
Siz çocuklardan rahatsız olmuyorsunuz diye normal görmek zorunda mıyım inatla savunuyorsunuz?
Bu derece değilim biraz daha yumuşağım ama ayak konusunda hassasım...Başkasının ayakkabısını, terliğini giymem hiç:) Bir de böyle pantuf gibi tüylü müylü ev terlikleri olur ya, onlardan çok midem kalkar; giymişler tüyleri ezilmiş kirlenmiş falan
evet bazı anne babalar ilgilenmiyorlar, susturmaya çalışmıyorlar ama çalıştıkları zaman da çocuk genelde dinlemiyor.o sizin şşşt sessiz ol dediğiniz çocuk da siz yabancı olduğunuz için tırmış ve lafınızı dinlemiştir büyük ihtimalle.benim etrafımda da bir sürü küçük çocuk var gerek akrabalarınkiler gerek komşularınkiler vs gerçekten sus deyince susanını çok nadir görüyorum özellikle de 4-5 yaşından küçükse.ve dediğim gibi küçük çocukların ağlaması çok normal bu onların doğasında var zaten ve bizim gibi rahatsız ederim bilmem ne diye düşünmedikleri için anlamıyorlar.tabi siz de rahatsız olmakta haklısınız ben de bazen çocuk sesinden rahatsız olurum ama başkasının çocuğuna da şşt sessiz ol demem açıkçası.
http://www.haber365.com/Video/Otobus_Koltugundan_Cikan_Toz/
Şu videoyu ne zaman izlesem midem kalkar bir daha minibüse binesim gelmez gizli kapaklı o kadar çok pis, mikrop dolu şey var ki. İnsan zorunda olunca yapıyor işte
bazıları tolore edilebilir de çocuk ağlaması sakız çakırtısı falan bence siz fazla obsesif davranıyorsunuz,insanlar sizin varlığınıza göre hareket etmek zorunda değil ya da sizin bindiğiniz araca çocukla binmemek zorunda değil..özel araç alın..sakız çiğneyenlerin yanından uzaklaşın..hatta tahammülsüzlükleriniz sizin yalnız kalmak zorunda olduğunuzu gösterir..yani bizde sinir oluruz ama içimizde kalır..eleştirmeyiz kimseyi hakkımız değildir..Annemin bana karşı sürekli kullandığı cümledir.
Kısa süreliğine memleketime gittim ve yine annem söylendi :)
Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?
Abartmaya ne kadar meraklısınız:)evet çocuklardan rahatsız olmam olamam..... ne yapsın anneler ne istersiniz yola çıkarken bi çift çorapla çocuklarımızın ağzını tıkayalım mı.....nasıl olsa burnu açık ordan nefes alır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?