Bizde evde bir benim yüz havlum ayrıydı, herkesinki ortak bir ben böyle olunca annem "bizi beğenmiyorsun, istemiyorsun" triplerine girmişti:)Normal isteklerin var
Kraliyet ailesinden olmakla bir ilgisi yok ama bazen benim annemde öyle derdi
Havlularım ayrıdır her zaman, incilerin mi dökülüyor nolur tek havlu kullansanız da ben 30 tane yıkamasam derdi =))
Anaokulu öğretmenıydınız dımı yanlıs hatırlamıyorsamMerak etmeyin çocuklarla ilgili fazlaca tecrübem var...Çocuğa bakınca aile yapısı, annenin mi babanın mı baskın olduğu dahi anlaşılabiliyor, üzgünüm ama dediğiniz tarzdaki çocuklar 30 kişide 1 tane gibi düşük bir oranda...GENELDE doğru davranışı öğretemeyen ebeveynler var bu bir gerçek, zaten kimin ne derece çabaladığı çocuğa karşı tavrından da bellidir. A
tecrübenizin yarısı kadar sevginiz merhametiniz anlayışınız da olsaydı keşkeMerak etmeyin çocuklarla ilgili fazlaca tecrübem var...Çocuğa bakınca aile yapısı, annenin mi babanın mı baskın olduğu dahi anlaşılabiliyor, üzgünüm ama dediğiniz tarzdaki çocuklar 30 kişide 1 tane gibi düşük bir oranda...GENELDE doğru davranışı öğretemeyen ebeveynler var bu bir gerçek, zaten kimin ne derece çabaladığı çocuğa karşı tavrından da bellidir. A
Anaokulu öğretmenıydınız dımı yanlıs hatırlamıyorsam
Konuyla alakasız ama nasıl anlasılıyor yanı anne baskın cocuk nasıl davranıyor yada baba baskın cocuk
Sadece merakımdan soruyorum
Pardon nedense öyle hatırlamısım kusura bakmayınHayır sınıf...
Çocuk yetiştirmede anne baskın olunca daha kırılgan baba baskın olunca daha kalender oluyor genelde...
Hayır.hatta daha 10 aylık evliyim oyalı havlular kullanıyorum.yıkamak sorun değil.bir de durmadan ütülüyorumevinizde havlu peçete mi kullanıyorsunuz?
Benim bu tezatlamaya uymayan bir sürü tanıdığım var.Hayır sınıf...
Çocuk yetiştirmede anne baskın olunca daha kırılgan baba baskın olunca daha kalender oluyor genelde...
Evet özellikle aileme söyleniyorum, çorabını değişsene, anne kokuyosun duş alsana gibi...
Ben de kırlentleri koklarım bazen kafa kokar hemen atar yıkarım, annem de kızar bu kadar da olmaz diye... Kokular, sesler çok rahatsız ediyor... Yani çekirdek kabuğuyla dikiş iğnesiyle dişlerini karıştıran biri annem, nasıl söylenmeyeyim:)
Benim bu tezatlamaya uymayan bir sürü tanıdığım var.
bence anne baskın olmadığı zaman çocuk daha laçka oluyor. annesi baskın çocuklar okul hayatında daha başarılı oluyor. genelleme tabi..
anne rahatsa eğer çocuk okuldan uzak olur ve başarısı buna paralel olur.
ben de her gün, her gün olmasa 2 günde bir kesin değiştiririm de eşimden çekinmem.Hayır.hatta daha 10 aylık evliyim oyalı havlular kullanıyorum.yıkamak sorun değil.bir de durmadan ütülüyorum
Çocukları çok severim.normal değil benim sevgim.hele de bebeklere karşı.herkes bilir düşkünlüğümü.buna rağmen kimdse bebek ,çocuk sevmek zorunda değil kendi çocuğu olmadıktan sonra.herkesten kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz.siz evde kendi parçanızdan 2 çocukla uğraşırken boğuluyorsanız bu arkadaşın hergün 30 (belki daha fazla) çocukla uğraşıp çocuk delisi olmasını beklemeniz çok saçma.şimdi ben boğulmuyorum derseniz eğer;tebrikler istisnasınıztecrübenizin yarısı kadar sevginiz merhametiniz anlayışınız da olsaydı keşke
Benim bu tezatlamaya uymayan bir sürü tanıdığım var.
bence anne baskın olmadığı zaman çocuk daha laçka oluyor. annesi baskın çocuklar okul hayatında daha başarılı oluyor. genelleme tabi..
anne rahatsa eğer çocuk okuldan uzak olur ve başarısı buna paralel olur.
EVET BOĞULMUYORUMÇocukları çok severim.normal değil benim sevgim.hele de bebeklere karşı.herkes bilir düşkünlüğümü.buna rağmen kimdse bebek ,çocuk sevmek zorunda değil kendi çocuğu olmadıktan sonra.herkesten kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz.siz evde kendi parçanızdan 2 çocukla uğraşırken boğuluyorsanız bu arkadaşın hergün 30 (belki daha fazla) çocukla uğraşıp çocuk delisi olmasını beklemeniz çok saçma.şimdi ben boğulmuyorum derseniz eğer;tebrikler istisnasınız
Siz benim meslekte nasıl biri olduğumu nereden bilebilirsiniz acaba? Ben anlayışsızım da siz misiniz anlayışlı? Düşüncenize ters bir şey olunca hakarete varan cümleler kuran biri çocuklara anlayışlı olsa ne olur...EVET BOĞULMUYORUMçocuk delisi olmasına gerek yok anlayışlı olması kafiiiiiiiiiiiiii
Isteklerin çok makul ama bunları insanların gözüne sokmamak gerek. Eşine veya gelen misafire benim ayrı havlum var durumu hissettirilmemeli. Kapımın arkasında benim havlum, kimse hissetmez. Bardak mesela, eşim dışında kimsenin bardağından içemem ama bunu hiç bir ortamda söylemişliğim yoktur. Insanlara söyleyince rahatsız edici bir durum çıkabiliyor, benden bizden tiksiniyor düşüncesine kapılıyorlar. Rencide edici durumlara da dönüşebiliyor. Sınıf öğretmeniyim dedin ben de sınıf öğretmenimle bi anımı anlatayım. Bir gün sınıfta toplanıp hocanın evine gitmiştik. 4-5. Sınıfta falan. İçeri girdik. Kadın,erkeklerin ayağına sprey sıktırttı. Ben bunu hiç unutmam mesela. Aşağılayıcı bir harekettir gözümde. Evine hayatlarında bir kere gelecek insanların ayak kokularını herkesin gözüne soka soka gösteriyorsun.Hayır sınıf...
Anlayış ??? şu sizin çocuklara sizin gibi yaklaşmayanlara gösteremediğiniz şey mi oluyor oEVET BOĞULMUYORUMçocuk delisi olmasına gerek yok anlayışlı olması kafiiiiiiiiiiiiii
Kadının çalışmadığı bir aileyi düşünürsek baba eve akşam geliyor, çocuk anneyle birlikte. Anne belli kurallar dahilinde okul zamanı okul, ders zamanı ders, oyun zamanı oyun demiyorsa, çocuk kendi tercihi olan oyunu tercih eder ve bu yüzdendir ki internet bağımlısı çocuklar var. Ve hastanelerde artık sadece internet bağımlılığına bakan servisler varmış.aynı zamanda daha kurallı, prensipli ve titiz oluyorlar.. dediğin gibi eğer anne rahatsa çocuğun özel bir gayreti yoksa çok rahat ve umursamaz olabiliyorlar.. ben bir ailede annenin baskın olmasını tercih ederim, anneler yıpranıyor ama çocuk iyi yetişiyor gibi geliyor bana hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?