Kredi Dosya Masrafını söke söke almış cengaver(ler) aranıyor !

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Evet Arkadaşlar,

Bu kahpe, acımasız kapitalist düzenin en temel taşı olan, mudilerini inim inim inleten, eline düştüğünüzde kırbacını acımasızca sırtımızda şaklatan, 100 bin tl alıp 300 bin tl olarak ödetmeyi görev edinmiş BANKAlardan şimdiye kadar 2007 - 2010 tarihleri arasında aldığım 4 kredinin "Dosya masrafını" iade almak için yarından itibaren cepheyi açıyorum.

Bu savaşı kazanan var mı ?
Neler yaptınız ? Şubeye gidip "Kredi dosya masrafı makbuzlarımı istiyorum" dediğinizde memurun o sanki babasının cebinden çıkacakmış tarzı davranışlarını nasıl püskürttünüz ?

Benim aşağı yukarı sanırım 1000 tl alacağım var bu pisliklerden. Ben almaya karalıyım ama onların bu tavırlarına nasıl katlanabileceğim bilemiyorum.

Bu işlemlerde bana yardımcı olabilecek, işimi kolaylaştıracak biraz taktik, kısayol, ipucu verin lütfen...
Paraları alırsam çaylar benden ;)

valla benim sözlüm aldı geri o masrafları o evraklar kargoyla geldi ona ilk nereye başvurduda kargoyla geldi bilmiyorum sonra o evrakları tamamlayıp geri kargoyla gelen adrese gönderdi bir süre sonra da bankadan ödendi ona.Ama net bi bilgim yok işte :S

krediyi çektiğin bankaya git bilgi al ya da netten araştır çok kolay alması öle birilerine bişiler püskürmene de gerek yok hem :)

Biz başvuruyu hallettik de 8-9 aydır ödemeden ses yok.
Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.

Bizimde epey alacağımız var... Sakın pes etmeyin gidip makbuzları çıkarttırın makbuz parası isterlerse onunda makbuzunu dilekçenize ekleyip kaymakamlığa başvurun...

Arkadaşım da başvurmuştu. Geçen hafta tebligat geldi şubeye gitti 10 gün içinde parasını verecekler...

Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.

Makbuzda parayla heee !
Bunlar nitelikli dolandırıcı ya.

Bankaya gore degısıyormus ama sız bıraz fazla beklemıssınız.Aradın mı hıc bakayı bir daha.
Bende bu işe girişmek istiyorum da gözümde büyüyor.

Bizimde epey alacağımız var... Sakın pes etmeyin gidip makbuzları çıkarttırın makbuz parası isterlerse onunda makbuzunu dilekçenize ekleyip kaymakamlığa başvurun...

Arkadaşım da başvurmuştu. Geçen hafta tebligat geldi şubeye gitti 10 gün içinde parasını verecekler...

Zaten amaçları pes ettirmek. Bu makbuz parası istemeler, aylarca süründürmeler... ben iyi biliyorum onların taktitlerini ammaaaaaaa vazgeçmek yok :)

Bankaya gore degısıyormus ama sız bıraz fazla beklemıssınız.Aradın mı hıc bakayı bir daha.
Müşteri temsilcisiyle kanka olduk artık. Bu dokuz ay içşnde bir de araç kredisi sattı bana. Çok fena şu bankacılar.

Ben 10 sene öncesine kadar olan kredi dosya masraflarının alınabileceğini duydum tv den dün akşam. Kafama dank etti !
Dedim niye bırakim bunlara parayı ??!! 500 olsun, 200 olsun. Alırım 2 çocuk sevindiririm. Ama onlara kalmasın.

Bizde şuanda ayni durumdayiz. Toplam alacağımız 4 binden fazla. Ilk olarak dilekçeyle genel Müdürlüğe posta yoluyla ulaşıp dekontlarimizi istedik ama bu pek doğru bir yöntem olmadı. Bi finans şirketi bizi böyle yonlendirmisti çünkü. Bankalardan direk gidip almak lazım. Krediyi cektiginiz ay ve yılı sorup hemen buluyorlar. Bunu sormadan bile işlemi çabucak halleden bankalar var. Bizden bankalar herhangi bir ücret talep etmedi. Bide cektiginiz kredi ev kredisi ise ekspertiz ücretini de alabiliyorsunuz masrafin haricinde. Daha sonra bir bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir şikayet dilekçesi yazıyorsunuz ve dilekçeyle beraber dekontu bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine veriyorsunuz. Bu şekilde alan arkadaşlarımız çok oldu.

Bizde şuanda ayni durumdayiz. Toplam alacağımız 4 binden fazla. Ilk olarak dilekçeyle genel Müdürlüğe posta yoluyla ulaşıp dekontlarimizi istedik ama bu pek doğru bir yöntem olmadı. Bi finans şirketi bizi böyle yonlendirmisti çünkü. Bankalardan direk gidip almak lazım. Krediyi cektiginiz ay ve yılı sorup hemen buluyorlar. Bunu sormadan bile işlemi çabucak halleden bankalar var. Bizden bankalar herhangi bir ücret talep etmedi. Bide cektiginiz kredi ev kredisi ise ekspertiz ücretini de alabiliyorsunuz masrafin haricinde. Daha sonra bir bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir şikayet dilekçesi yazıyorsunuz ve dilekçeyle beraber dekontu bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine veriyorsunuz. Bu şekilde alan arkadaşlarımız çok oldu.

Ooo seninde bayağı alacağın varmış. Peki ne durumdasın ? kaç ay oldu başvuralı ?

gidip tüketici mahkemesine başvuruyorsun onlar da gün veriyor %95 parnı geri alabiliyorsun da neden pislikler dediğini anlayamadım. nakit paran yoksa başvurup onlar aracılığı ile istediğin şeylere kavuşabiliyorsun madem pislikler sen de kredi kullanma o zaman.

Annemler de nişanlım da kredi çekti. Dosya masrafı ekspertiz ücreti alındı. Geri almak için görüştüğümüzde yok öyle bişey demişlerdi. Bankadan siz ne diyerek makbuzlarınızı talep ettiniz hanımlar? Ayrıca dilekçeye ne yazmamız gerekiyor acaba? Bilgilendirirseniz çok makbule geçer En Büyük KK

Evet Arkadaşlar,

Bu kahpe, acımasız kapitalist düzenin en temel taşı olan, mudilerini inim inim inleten, eline düştüğünüzde kırbacını acımasızca sırtımızda şaklatan, 100 bin tl alıp 300 bin tl olarak ödetmeyi görev edinmiş BANKAlardan şimdiye kadar 2007 - 2010 tarihleri arasında aldığım 4 kredinin "Dosya masrafını" iade almak için yarından itibaren cepheyi açıyorum.

Bu savaşı kazanan var mı ?
Neler yaptınız ? Şubeye gidip "Kredi dosya masrafı makbuzlarımı istiyorum" dediğinizde memurun o sanki babasının cebinden çıkacakmış tarzı davranışlarını nasıl püskürttünüz ?

Benim aşağı yukarı sanırım 1000 tl alacağım var bu pisliklerden. Ben almaya karalıyım ama onların bu tavırlarına nasıl katlanabileceğim bilemiyorum.

Bu işlemlerde bana yardımcı olabilecek, işimi kolaylaştıracak biraz taktik, kısayol, ipucu verin lütfen...
Paraları alırsam çaylar benden :KK66:
Benim cengaverimde söke söke aldı bin tl üzeri bi rakamdı şuan eşim işte ayrıntıları sorucam nasıl olduğuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam tüketici mahkemesine başvurmuştu

Back
X