• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi ile ev almak beni korkutuyor

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
arkadaşlar benimki pek büyük bir dert değil tabiki ama aklıma çok takılıyo sizlerin görüşlerinide almak istedim 3 ya da 3.5 yıl sonra sözlümle evleneceğiz burada bi sorun yok ama evlenince kredi çekip ev alacakmışız bunada tamam dedim ama bana yapılan biraz haksızlık oldu sanırım sözlümün abisi evleniyo ve ona ev dahil herşey hazır veriliyor fakat olay bize gelince kredi çekin alın haline dönüşüyo kredi çekmek beni biraz korkutuyo açıkçası ödeyemezsek falan diye ama sorunda çıkarmak istemiyorum bu şekilde kredi ile ev sahibi oldum sorun olmaz diyen biri var mı ?

canm bizde yeni eliyiz 4 ay önce kredi ile ev aldık sorun yok çok şükür ödeyebiliyoruz ama önemli olan sabit bir gelirinizin olması.

canm bizde yeni eliyiz 4 ay önce kredi ile ev aldık sorun yok çok şükür ödeyebiliyoruz ama önemli olan sabit bir gelirinizin olması.

işte sabit gelir olup olmayacağı kesin değil onun zaten başka ödemeleri var benimde hemen iş bulmam zor atanma falan derken o yüzden sorun yapıyorum bu arada eviniz hayırlı olsun huzurla oturun inş.

işte sabit gelir olup olmayacağı kesin değil onun zaten başka ödemeleri var benimde hemen iş bulmam zor atanma falan derken o yüzden sorun yapıyorum bu arada eviniz hayırlı olsun huzurla oturun inş.

teşekkürlerr.3.5 sene sonra diyorsun ozamana gelir durumunuz belli olur. senin atanma durumun onun iş durumu vs.. benim demek istediğim belli bir birikimin üstüne kredi çekerek ev alınabilir. zaten bu devirde kredi çekmeden direk peşin para verip ev almak çok zor risk almadan olmuyor bazı şeyler malesef

teşekkürlerr.3.5 sene sonra diyorsun ozamana gelir durumunuz belli olur. senin atanma durumun onun iş durumu vs.. benim demek istediğim belli bir birikimin üstüne kredi çekerek ev alınabilir. zaten bu devirde kredi çekmeden direk peşin para verip ev almak çok zor risk almadan olmuyor bazı şeyler malesef

haklısın canım :71:

bunları düşünmek için çok erken :9:

krediyi ödeyebileceğin şekilde alırsan sorunla karşılaşmazsın. bir an önce bitsin diye yükünü ağır tutarsan ve sabit bir geliriniz olmazsa başınıza iş alırsınız :42:

önce biraz birikim yapıp üstüne kredi çekip alabilirsiniz sabit bir geliriniz varsa sorun olmaz. Ailesine gelince siz kesinlikle karışmayın belki yardımcı olurlar olmazlarsa da yaptıkları çifte standartlık ona göre baştan mesafenizi koyarsınız.

isin icinde faiz varsa
düsünmek gerekir
sabit gelir olsa dahi
devamli olabilirliginin garantisi varmi?

madem diger kardese faizsiz kredisiz
ev veriliyor sizede uygun bir sekilde
ev verilsin kimsenin kalbini kirmadan
bunu saglasan belki daha faydali olur

Daha sözlüsünüz ve 3,5 yıl sonra evleneceksiniz..
Kredi ile ev almak sence mantıklı mı bu durumda? Hayatta o kadar cok sey değişiyor ki inanamazsın.
Çok ev almak istiyorsanız para biriktirin , hatta sözlün versin sana her ay sabit bir bedel sen biriktir.
Sakın şu anda yıllar sonrası için böyle birşey yapma derim....

arkadaşlar benimki pek büyük bir dert değil tabiki ama aklıma çok takılıyo sizlerin görüşlerinide almak istedim 3 ya da 3.5 yıl sonra sözlümle evleneceğiz burada bi sorun yok ama evlenince kredi çekip ev alacakmışız bunada tamam dedim ama bana yapılan biraz haksızlık oldu sanırım sözlümün abisi evleniyo ve ona ev dahil herşey hazır veriliyor fakat olay bize gelince kredi çekin alın haline dönüşüyo kredi çekmek beni biraz korkutuyo açıkçası ödeyemezsek falan diye ama sorunda çıkarmak istemiyorum bu şekilde kredi ile ev sahibi oldum sorun olmaz diyen biri var mı ?

bence biraz fazla erken plan yapıyorsun.
3 3,5 seneden bahsediyorsun kim öle kim kala yani .
bakalım o zamana kadar hala sevgilinle beraber olmak isteyecek misin ya da o seni isyecek mi .
yani ben kayınvalide olsam 3 sene sonra sözlenecek oğlumun kredi ile ev alsın almasın şimdiden düşünmem , bu konuları konuşmak ve dert etmek için fazla erken bence..

kredi ile ev sahibi olan da bir sürü insan var ayrıca, düzgün geliriniz olur, ayrıca çokta pahalı bir ev istemezseniz siz de ev sahibi olabilirsiniz.
bakarsınzı 3 sene sonra kredi faizleri de düşer.

bence saçma:19:
daha önünüzde dünya zaman.neler değişir neler üç dakikada bile değişebiliyor bütün işler.önce evlen sonra düşün.oooooo

bunları düşünmek için çok erken :9:

krediyi ödeyebileceğin şekilde alırsan sorunla karşılaşmazsın. bir an önce bitsin diye yükünü ağır tutarsan ve sabit bir geliriniz olmazsa başınıza iş alırsınız :42:

huyum bu baştan herşeyi planlamak istiyorum işte :9: erken olduğunu biliyorum yorum için teşekkürler

önce biraz birikim yapıp üstüne kredi çekip alabilirsiniz sabit bir geliriniz varsa sorun olmaz. Ailesine gelince siz kesinlikle karışmayın belki yardımcı olurlar olmazlarsa da yaptıkları çifte standartlık ona göre baştan mesafenizi koyarsınız.

zaten kimseden bi beklentim yok canım ama kırıldığım nokta çifte standart neyse teşekkürler

isin icinde faiz varsa
düsünmek gerekir
sabit gelir olsa dahi
devamli olabilirliginin garantisi varmi?

madem diger kardese faizsiz kredisiz
ev veriliyor sizede uygun bir sekilde
ev verilsin kimsenin kalbini kirmadan
bunu saglasan belki daha faydali olur

faydalı olur ama onu onların düşünmesi gerekir canım bakalım şimdilik kredi diyolar

Daha sözlüsünüz ve 3,5 yıl sonra evleneceksiniz..
Kredi ile ev almak sence mantıklı mı bu durumda? Hayatta o kadar cok sey değişiyor ki inanamazsın.
Çok ev almak istiyorsanız para biriktirin , hatta sözlün versin sana her ay sabit bir bedel sen biriktir.
Sakın şu anda yıllar sonrası için böyle birşey yapma derim....

şimdi değil en az 2 yıl sonra almayı düşünüyoruz şimdi benim çalışma şansım yok zaten yani doğal olarak gelirimde yok

Son düzenleme:
bence biraz fazla erken plan yapıyorsun.
3 3,5 seneden bahsediyorsun kim öle kim kala yani .
bakalım o zamana kadar hala sevgilinle beraber olmak isteyecek misin ya da o seni isyecek mi .
yani ben kayınvalide olsam 3 sene sonra sözlenecek oğlumun kredi ile ev alsın almasın şimdiden düşünmem , bu konuları konuşmak ve dert etmek için fazla erken bence..

kredi ile ev sahibi olan da bir sürü insan var ayrıca, düzgün geliriniz olur, ayrıca çokta pahalı bir ev istemezseniz siz de ev sahibi olabilirsiniz.
bakarsınzı 3 sene sonra kredi faizleri de düşer.

teşekkür ederim yorum için daha öncede dediğim gibi planları çok baştan yaparım belki yanlış bir şey ama

bence saçma:19:
daha önünüzde dünya zaman.neler değişir neler üç dakikada bile değişebiliyor bütün işler.önce evlen sonra düşün.oooooo

doğru ama baştan düşünüyorum ben her konuda sanırım pek doğru değil ama yapcak bir şey yok yorum için teşekkürler

canım sen şimdi gezip tozmana hayatın cici yanlarını yaşamaya ,sözlülüğün tadını çıkarmaya bak.böyle ciddi konuları evlilikten sonraya bırak.:34:

:43::23::23::23::23:
bende eşime ısrar ediyorum kredi ile alalım diye ama hiç adım atmıyor...
ne yapacagımı bilemiyorum..
kayınpeder*kayın-görümce ile oturmak çok sıkıcııı
kendi ewim olsn istiyorummm çokkk..
hiçç korkmyorum o kadar çok kredi ile ew alan varki etrafımda...
gayet rahat
maaş iyiyse kiraya cıkmaktansa kendi ewin olması daha iyi degilmi..

Back
X