Kredi İşlemleri

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar günaydın.. Kısmet olursa haziran gibi düğünüm var. Ve ben kredi kullanmak istiyorum. Yalnız bugüne kadar hiçbir bankadan kredi kartı almadım. Yalnızca maaş hesabım var bir bankada. Bazı bankaların sisteminde zayıf görünüyorum. Yalnız benim gibi olup kredi alanlarda çok. Ne yapmam lazım?

maalesef kredi kartın yoksa olmaz cnm önce yaklaşık en 3 ay kredi kartını kullanman ve kkb puanı oluşturman lasım ama bana kalırsa nbe kkartına nede krediye bulaş birinden alabiliyosan elden al düğünden sonra ödersin artık takılardan falan

Arkadaşlar günaydın.. Kısmet olursa haziran gibi düğünüm var. Ve ben kredi kullanmak istiyorum. Yalnız bugüne kadar hiçbir bankadan kredi kartı almadım. Yalnızca maaş hesabım var bir bankada. Bazı bankaların sisteminde zayıf görünüyorum. Yalnız benim gibi olup kredi alanlarda çok. Ne yapmam lazım?

Ben maaş hesabımın olduğu bankadan krediyi bir günde aldım.

Kredi kartım da yok, sadece maaş hesabıma 1000 tl ek hesap açtılar, zaten onu da hiç kullanmadım.

Bu ay maaş hesabımın olduğu bankadan kredi çekmeyi düşünüyorum ama bana dedikleri şu onlarada aynen söledim durumu. Onlarda. Genel müdürlük ya onaylar ya onaylamaz yarı yarıya bi şans dediler.

Bu ay maaş hesabımın olduğu bankadan kredi çekmeyi düşünüyorum ama bana dedikleri şu onlarada aynen söledim durumu. Onlarda. Genel müdürlük ya onaylar ya onaylamaz yarı yarıya bi şans dediler.

Bilemiyorum belki bankadan bankaya fark ediyordur bu uygulama.

Ama şansını denemekten zarar gelmez.

Peki kredi kartı çıkartsam ama hiç harcama yapmasam? O puanımı yükseltirmi gene?

hayır cnm maalesef harcama yapıp sonrada onları düzenli bir şekilde ödemen gerekiyor maalesef ki prosedür böyle ablamda bankacı bnde;)ama genede şansını dene iyi bir kefille belki bazı bankalar yardımcı olabilir

Back
X