- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi nebilimben
-
ya ben hıc anlamıyorum gelecek doneme aıt borcu ne oluyor
yanı yazdıgı gıbı bızım 6 bın kusur borc varsa o extrede yazmas mı
yanı bende extreye baktıgımda sadece gecmıs ay ne kadar odemısım o yzaıyor asagıda lıste halınde yaptıgımız alıverısler altta da toplam borc aylık taksıt borcu ve kalan taksıt borcu dıyorExtre zaten borca ayrıntıdadır. Butun borcu butun taksitleri yaza
İş bankasından çekmiş olduğunuz kredi var mı yada esnek hesap tarzı birşeylerden para çektiniz mi? Eğer çekmişseniz onlarda gözükür borç hanesinde.evet iş bankası
kredi derken evet kredi kartı o bankada
evet fınansal durum gbı bıse yazıyordufinansal durumuma mı baktınız orada mı borç gözüküyr? eğer öyleyse orada çektiğiniz kredinin borcu varsa ek hesabın bocu ve kredi kartının borcu toplu olarak gözüküyor.
hayırİş bankasından çekmiş olduğunuz kredi var mı yada esnek hesap tarzı birşeylerden para çektiniz mi? Eğer çekmişseniz onlarda gözükür borç hanesinde.
bunu anlamadım
ama bu sekılde kart lımıtı yazıyor kullanılabılır lımıt yazıyor ıkısı de aynı sorun yok gıbı gorunuyor
ama ınternet subesıne bakınca o borclarım yazan yuvarlak semada gosterılen sey ne o zamn
ne bıleyım korktum bu kadar borc olsa banka soler heralde dımı
extrede falan da yazar
yanı borc tan degıldır o dıyorsunuz ole mıSanırım şöyle. 5 bin liralık 10 taksitle bir şey aldınız. Aylık borcunuz 500tl ama toplam borcunuz 5bin.
işbankasında o yuvarlaklara falan değil de soldaki menüden kartlarım kısmında ister dönemiçi hareketlerinize, ister hesap özetlerinize bakabilirsiniz. Borç ödeme kısmından da o ay ödemeniz gereken tutarı öğrenirsiniz.
yanı borc tan degıldır o dıyorsunuz ole mı
extreye bakıyorum ama alısverıs lıstesının altında aylık toplam borc dıyorAçıkçası şu an hiç taksidim yok iş bankasında o yüzden kendimden kontrol edip onaylayamayacağım ama bildiğim kadarı ile ordakiler toplam borç. Siz bu aylık borcunuzu soldan Kartlarım'a tıklayıp Borç Ödeme derseniz görebilirsiniz.
tüm harcamalarınızı en ince detayına kadar görürsünüz. kart limiti, nakit limiti, alış veriş limiti, kalan toplam borç, kalan taksitli toplam borç bla bla
kart benım ustume degıl bana bıse solemezlerhiç bulamadıysan çağrı merkezini ara aç sor
kimin aklına ne gelirse gelsin arkadaşım. sen sorunu sordun, cevap arıyorsunkart benım ustume degıl bana bıse solemezler
kotu bıse degıl yanı sadece borc olup olmadıgını ogrenek ıstıyorum
kımsenın aklına bıse gelmesın
toplam borç ve dönem borcu olarak ayrı ayrı belirtiliyor ekstrelerdemerhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı
yoksa extrede sadece o aykı borc mu yazar
bunları mı yazmamı ıstıyorusunuztoplam borç miktarı:
dönem içi harcamalar:
bir önceki ay ödemeniz:
minumum ödeme tutarı:
bunları mı yazmamı ıstıyorusunuz
Canım toplam limit ve kullanılabilir limit diye bilgiler vardır. Bu ikisi arasındaki fark kartın toplam borcudur.merhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı
yoksa extrede sadece o aykı borc mu yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?