- Konu Sahibi nebilimben
merhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı
yoksa extrede sadece o aykı borc mu yazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanı exrede yazmaz dıyorsunuz oyle mıİnternet bankacılığıyla öğrenebilirsin.
emın mısınızYazar.
Evet eve gelen borç dökümünde yazar,hatta önceki dönem ödediğin borç bile yazıyor.emın mısınız
yanı su kdar kredı kartı borcunuz var dıye yazar degıl mı borc olsa
emın mısınız
yanı su kdar kredı kartı borcunuz var dıye yazar degıl mı borc olsa
bunu anlamadımkartın limiti yazar ne kadar borç geliyorsa onu ondan çıkarıp kalanında borç
uzun hıkayealışverişmi yaptın gizli?
bunu anlamadım
ama bu sekılde kart lımıtı yazıyor kullanılabılır lımıt yazıyor ıkısı de aynı sorun yok gıbı gorunuyor
ama ınternet subesıne bakınca o borclarım yazan yuvarlak semada gosterılen sey ne o zamn
ne bıleyım korktum bu kadar borc olsa banka soler heralde dımı
extrede falan da yazar
evet iş bankasıişbankasından bahsediyorsunuz sanırım eğer krediniz de o bankada varsa toplam borcu yazıyor olabilir.
ya ben hıc anlamıyorum gelecek doneme aıt borcu ne oluyorTatlım bugün gelen ekstreme baktım yazmıyor önceki dönem borcu var ama gelecek döneme ait herhangi bir borç yazmıyor.
Extre zaten borca ayrıntıdadır. Butun borcu butun taksitleri yazamerhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı