kredi kartı borcu olduğu extrede yazar mı

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı
yoksa extrede sadece o aykı borc mu yazar

Güncel borç yazıyor benim bildiğim kadarı ile uzun zamandır ekstra istemiyorum çünkü. Çevree karşı duyarlı olmak adına.

muhtemelen yazar, önceki dönem ödemelerimiz bile yazıyor çünkü..

İnternet bankacılığıyla öğrenebilirsin.
yanı exrede yazmaz dıyorsunuz oyle mı
ınternet bankacılıgına gırdıgımızde
bır yuvarlak ıstatıstık gıbı bırsey var orada borclarım demıs
ve yuvarlagıın ıcınde belıtmıs 6 , 712 gıbı bıse yazıyordu o borcmu oluyor
nasıl olur anlamdık bız oduyoruz borcları hep

kartın limiti yazar ne kadar borç geliyorsa onu ondan çıkarıp kalanında borç
bunu anlamadım

ama bu sekılde kart lımıtı yazıyor kullanılabılır lımıt yazıyor ıkısı de aynı sorun yok gıbı gorunuyor
ama ınternet subesıne bakınca o borclarım yazan yuvarlak semada gosterılen sey ne o zamn
ne bıleyım korktum bu kadar borc olsa banka soler heralde dımı
extrede falan da yazar

bunu anlamadım

ama bu sekılde kart lımıtı yazıyor kullanılabılır lımıt yazıyor ıkısı de aynı sorun yok gıbı gorunuyor
ama ınternet subesıne bakınca o borclarım yazan yuvarlak semada gosterılen sey ne o zamn
ne bıleyım korktum bu kadar borc olsa banka soler heralde dımı
extrede falan da yazar

işbankasından bahsediyorsunuz sanırım eğer krediniz de o bankada varsa toplam borcu yazıyor olabilir.

Tatlım bugün gelen ekstreme baktım yazmıyor önceki dönem borcu var ama gelecek döneme ait herhangi bir borç yazmıyor.

merhaba bır kısının kredı kartı borcu olup olmadıgını kredı kartı exresınde yazar mı
yoksa extrede sadece o aykı borc mu yazar
Extre zaten borca ayrıntıdadır. Butun borcu butun taksitleri yaza

finansal durumuma mı baktınız orada mı borç gözüküyr? eğer öyleyse orada çektiğiniz kredinin borcu varsa ek hesabın bocu ve kredi kartının borcu toplu olarak gözüküyor.

Back
X