Benim başımı bi ara baya ağrıtmıştı bu durum.Eski adresime yolladıkları kartım bana ulaşmadığından iptal olup geri iade edilmişti,müşteri hizmetleri kargoda,kargoda iadede diyordu.Şubeye başvuru yaptım tekrar.
Bir şubeye uğra istersen müşteri hizmetleri ile çözmek çok sıkıntı oluyor.
Benim başımı bi ara baya ağrıtmıştı bu durum.Eski adresime yolladıkları kartım bana ulaşmadığından iptal olup geri iade edilmişti,müşteri hizmetleri kargoda,kargoda iadede diyordu.Şubeye başvuru yaptım tekrar.
Bir şubeye uğra istersen müşteri hizmetleri ile çözmek çok sıkıntı oluyor.
Eşim 1 hafta önce Kredi kartı başvurusu yaptı. kartınız gönderildi dediler ama hala elimize ulaşmadı. arıyoruz ama telefonde robot bie kadın çıkıyor ve müşteri temsilcisi ile konuşamıyoruz. çok sinir olduksizce ne zaman çıkar bu kart müsfettesi? :26:
Okuduğum gibi sinirlerim tepeme çıktı beni de 20 gün bekletmişlerdi
Bu kartları kargo net mi öyle bir firma yapıyor dağıtımını bankalarda çalışıyor ve abartmıyorum 20 gün boyunca ilk 5 gün normal bekledim sonra sürekli aradım aradım aradım kargoyu şubeyi en sonunda geldi ve ben belki de hiç suçu olmayan kurye ye bir ton kızdım benim kızgınlığım firmayaydı yazık oldu çalışana ama ne yapayım
Garantidendi benim kartım
Evet bizde Grnt'den istedik. 15 gün oldu getirmediler en son eşim şubelerine gidip biraz olay çıkarınca, ertesi günü hemen getirdilerartık beklemekten kafayı yemiştik. iyiki atarlandık. sesini çıkarmayınca hiç getirmiyorlar galiba. zaten kredi kartı kullanmak iyi bir şey değil birde ağırdan almıyorlarmı çok sinir oluyor insan
Canım bende garantide 2 kere stajyerlik yaptığım için bu kart işlerini biliyorum. En geç 15 gün içerisinde kartın elinize geçmiş olması gerekiyor. Ama eğer kurye evinize getirecekse kartı bu iş bankadan çıkmış oluyor kuryeye verildiği anda gerisi kuryeyle alakalı oluyor. Çok bekledim gelmedi diyorsanız eğer belki siz adreste yokken gelmiş ve sizi bulamayınca geri gitmiştir. Kurye 3 kez verdiğiniz adrese gelmek zorunda eğer 3.de de adreste yoksanız kartınız direk kart başvurusu yaptığınız şubeye gider. Garantide işler böyle olur. 1 ay sonrasında hala gelmediyse kartınız şubeye uğrayın bu kadar beklemek istemiyorsanız şubenize gidin ve en kısa zamanda kartın bize ulaşmasını istiyoruz diyerek işlemi hızlandırın. Bir de şöyle birşey var eğer o süreden sonra kartınız şubeye giderse şubeye gittiği anda kartınızın şubeye geldiğine dair size bilgi mesajı gönderilir. İyi akşamlar.
ben kredi kartımı çıkartırken 3 hafta surer elinize ulaşması demişti halkbankası ve 3 hafta sonra ulaştı elime:)
Ben de bekliyorum ben de. Kartınız gönderilmiştir mesajından beri 1 hafta geçti kart yok. İşlemi yapan kız iş adresine gelir dendi ama işe de kart gelmedi. Bekliyorum daha fazla bekletirlerse olay çıkartırım o zaman kuzu kuzu gönderirler tabi
Evet canım beklemek çok zor. hele birde acil lazımsa.sende istersen tekrar bi ara :)
Şu yaşıma kadar kart kullanmadım 30 yaşındayım ee artık kendimize birşeyler almak lazım geldi, çeyiz alışverişi falan. Bu meret mağazalar açık hesap, snet yapmıyorlar. Hayır hepsi beni de tanıyor, hatta annem de yüklü beyaz eşya alışverişi yapmıştıama şimdi ağızlarında sakız kredi kartııaaaa. Hay Allah cezanızı versin. Bankalardan sıkı komisyonlar alıyorlar herhalde. Mecbur başvurdum. 1-2 gün daha bekleyeceğim olmadı ararım olmadı şubeyi basarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?