Kredi Kartı Kullanan Bayanlar Bir Bakabilir mi?

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
34
Arkadaşlar merhaba.Paraf Kartı yeni yeni kullanıyorum.Yazın birkaç farklı internet sitesinden alışveriş yaptım.Daha sonra iade ettim.İade ettiğim ürünlerin iadesi yattı kartıma ancak taksitleri ekstremden eksi olarak düşmüyor.Yani atiyorum 150 liralik 5 taksitli bir alişveriş yaptım iade ettim banka da 150 lirayi bana yatırdı.Bu şekilde fit olduk değil mi?

Ancak o 30 liralik taksit 5 ay boyunca +30 lira olarak ekstremde görünse de toplam ekstreden düşülmüyor.Yani ben iade ettiğim malin taksitlerini hala ödüyor gibiyim.

Bir hata var mı, bana mı öyle geliyor?

Sadece borcunuzu toplayin, fazla paradan yola cikmayin borclar extre toplamini vermeli

Hayır hala ödemiyorsunuz, iadelerde extreye sadece bilgi amaçlı yazılır. Kalem kalem hesap yapmayın. Borcu toplayın , artılara eksilere bakmayın. Extre ile borç aynı tutar olursa sıkıntı yok. Ama borçlarınız üstüne +30 ödüyorsanız o zaman fazla ödeme var demektir. İade etseniz de +30 ekstreye yansır borcunuza katılmaz.

Hayır hala ödemiyorsunuz, iadelerde extreye sadece bilgi amaçlı yazılır. Kalem kalem hesap yapmayın. Borcu toplayın , artılara eksilere bakmayın. Extre ile borç aynı tutar olursa sıkıntı yok. Ama borçlarınız üstüne +30 ödüyorsanız o zaman fazla ödeme var demektir. İade etseniz de +30 ekstreye yansır borcunuza katılmaz.

Teşekkür ederim.Siz bankacı mısınız?

Teşekkür ederim.Siz bankacı mısınız?

Yok hayır bankacı değilim. Aktif kredi kartı kullanan biriyim.İadelerle ilgili işlerim çok oldu oradan biliyorum. Benim de başıma geldi ama siz yine de emin olmak için bankayı arayın.

Back
X