Kredi kartı kullansam mı?

Kalbimmavi

Melegimi kaybettim...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
921
1.132
28
Bazen taksit olayı var diye kredi kartını seviyorum bazen de korkuyorum ne yapsam?
Kullanacaksam hangi kart olsa hangi banka?
İşime yarar mı, zararlı mı çıkarım çok kararsızım? :(
Herkase iyi geceler şimdiden teşekkürler❤

bazı alışverişleri internetten yapıyorum ben.
kızımın bezi kıyafeti kendime ve eşime eve hep int alırım.
küçük ilçede yaşıyorum hersey bulunmuyor burda.
ödemelerinizi aşmayacak şekilde yaparsanız sorun olmaz.

Internet alısverısı ıcın bankamatık kart kullanıyorum. Kredı kartı esımınde Benım de YÖK. Bazen bızde alsakmı dıyorum ama bu sefer harcamayı fazla yaparmıyım dıye düşünüyorum.
Bankamatık kart daha ıyı gelıyor bıze. Borca da gırmemıs oluyoruz.
Çok cok lazım olursa kpedrın kredı kartı bızde bazen onunkınden alısverıs yapıyorum.

bazı alışverişleri internetten yapıyorum ben.
kızımın bezi kıyafeti kendime ve eşime eve hep int alırım.
küçük ilçede yaşıyorum hersey bulunmuyor burda.
ödemelerinizi aşmayacak şekilde yaparsanız sorun olmaz.
Katılıyorum bende taksit için özellikle düşünüyorum kartı.

Internet alısverısı ıcın bankamatık kart kullanıyorum. Kredı kartı esımınde Benım de YÖK. Bazen bızde alsakmı dıyorum ama bu sefer harcamayı fazla yaparmıyım dıye düşünüyorum.
Bankamatık kart daha ıyı gelıyor bıze. Borca da gırmemıs oluyoruz.
Çok cok lazım olursa kpedrın kredı kartı bızde bazen onunkınden alısverıs yapıyorum.
Bize kimse kart vermiyor hep dolu başkalarının kartı bende para kart kullanıyorum ama taksit olayı iyi olur diye kredi kartına ihtiyaç duyuyorum.

Kredi karti kullanıyorum uzun zamandır. Hatta bazen para çekmeyi unutuyorum kart yanımda diye.
Zamanında ödedikten sonra sıkıntı olmaz ama ödeyemeyecek kadar harcamamak gerekir.
Buda kendinize bir limit belirleyip,kartı da o limitle sınırlandırabilirseniz olur.

Asgari odemeyecekseniz kullanin.. aksi halde kredi borcu olur, faizi, ustune yigilani derken altindan kalkamazsiniz.. ben yillardir kullaniyorum, borcunuz olmadiktan sonra on numara is goruyor :)

Bu arada ben sanal kart kullanıyorum
yani limitini kendim ayarlıyorum.
asıl kartım yok

Nasıl oluyor biraz açar mısın

Sadece internet alışverişlerinde kullanılan bir kart
internet bankacılığından talep ediyorsunuz
ihtiyacınız oldugu kadar limitinizi belirliyosunuz.
çalınma derdi yok.
bilgilerim baskasına geçse bile kart limitimden dolayı para çekme olayı yok.
asıl kartımı kestim ben internet alışverişinede kapattım.

Her ay tamamini odiyecekseniz sorun olmaz.yani asgarisini odedikce bitmiyor ve katlaniyor. Benim eşim.bankaci ben ondan gordum.asgariyi odememeyi. Ve hep derki ben bankaci olmasam asla ne banka onunden gecerim.ne kredj kartina bulasirim. Varsa harcarim. Bende evlenen kadar hic kredi kartim olmadi varsa nakit aldim. En iisi az limitle actirip aylik nrkdr borcsa onu odemek

Ben ve eşim kredi kartı kullanmıyoruz.
İkimizin de birikim yaptığı ayrı banka hesaplarımız var. İnterneti aktif. Bir ödeme yapacağımız zaman nette, onu kullanıyoruz.

Benim ailem kredi kartı kullanır. Hiç borçları olmadığı için ve gününde ödedikleri için kredi puanları çok yüksek. Bu da olumlu bir etki.

Bazen taksit olayı var diye kredi kartını seviyorum bazen de korkuyorum ne yapsam?
Kullanacaksam hangi kart olsa hangi banka?
İşime yarar mı, zararlı mı çıkarım çok kararsızım? :KK43:
Herkase iyi geceler şimdiden teşekkürler❤
Az limitli olursa sorun olmaz bence
Benim de var 1.000 tl :))

Back
X