2 sene önce oldu. Kartin ilk hesap özetinde yoktu o kayıt ve ödetmedi.21 eylülde kredi kartımdan 850 dolar işlem yapıldığı mesajı geldi işlem bana ait değil şüpheli işlem. Hemen bankayı aradım kartımı kapattırdım. Harcama itirazı oluşturdum, suç duyurusunda da bulundum ama hala banka incelemede herhangi bir dönüş yapılmadı. Ayrıca ben aradığımda hemen farkettiğim için daha provizyondaydı banka iptal ettirmeme işlemin bana ait olmadığınj söylememe rağmen üçn gün sonra provizyondaki işlemi muhasebeleştirdi. Hergün arıyorum nerdeyse hep duyduğum inceleniyor kelimesi. İşlem yurtdışından yapılmış. Başına böyle birşey gelen varmı ne kadar sürede çözüldü sorununuz. Aşırı mağdur edildim kafayı yiyeceğim az parada değil.
Bankamı ödemedi paranızı size2 sene önce oldu. Kartin ilk hesap özetinde yoktu o kayıt ve ödetmedi.
Cimere bddk ya yazdım heryere şimayet vara bile yazdım. Sonuç bekliyorum. Yurtdışı ile alakam olmamasına rağmen üstelik dolar işlemi yapılıyor ve banka bunun mesajını onayını bile sormuyor. Limitimden fazla çekilmiş olmasıda cabası. Bir banka adla sizin güvenliğinizi sağlayamıyor ve üstelik günlerce bekletilip mağdur ediliyorsunuzCimere yaz kuzum
İnşallah 3 hafta olucak, 3 haftadır huzursuzumÇok üzüldüm,inşallah hemen çözülür.
Yok bana odetmedi yani. o kayitlar ekstrede yoktu..Bankamı ödemedi paranızı size
Hangi banka ona göre o bankada hesap açmayalımCimere bddk ya yazdım heryere şimayet vara bile yazdım. Sonuç bekliyorum. Yurtdışı ile alakam olmamasına rağmen üstelik dolar işlemi yapılıyor ve banka bunun mesajını onayını bile sormuyor. Limitimden fazla çekilmiş olmasıda cabası. Bir banka adla sizin güvenliğinizi sağlayamıyor ve üstelik günlerce bekletilip mağdur ediliyorsunuz
Benim ekstremdede gözüküyor. İnşallah en kısa zamanda çözülürYok bana odetmedi yani. o kayitlar ekstrede yoktu..
Çok korkunç. Benimde yurtdışı booking olarak gözüküyor. Yurtdışında bir tanıdığım bile yok pasaport sahibi bile değilim. İncelendiğinde çıkacaktır hepsi zaten. Ama çok sinirim bozuldu yıprandım. Bankanında provizyondarken iptal etmeme rağmen onu muhasebeleştirip ekstreme yansıtmasıda canımı sıktı hiçbir şekilde tüketici hakkı korunmuyorYıllar önce Annemin kartına olmuştu.
Banka para iadesi yaptı. Nasıl bilmiyorum ama banka karşıladı.
Amerika’dan Target ve walmart gibi yerlerden bişey alınmış. Ne Amerika’sı ne işimiz var oralarda.
Sonra başka bir zaman da birinin faturasını bize ödettiği ortaya çıktı. Kim bilmiyoruz. Hemen durduruldu. Turkcell fatura. Onun iadesi yapılmadı diye hatırlıyorum.
Eskiden çok oluyordu. Şimdi azaldı bu tür durumlar diye biliyorum. Ama belli olmaz. Herkes dikkatli olsun. Ekstrenizi çok dikkatli kontrol edin.
Konu sahibi sana sabır diliyorum. Çok sinir bozucu bir durum . Umarım paranı iadesi yaparlar. Ne emeklerle kazanılıyor o paralar. Dolar üzerinden dolandırıcılığa uğramışsınız hem de. Korkunç gerçekten.
Teb. Bir banka kesinlikle güvenliği sağlayamıyorsa biz neden banka ile çalışıyoruz. Bana ne bir onay mesajı ne başka birşey gelmedi. Direk kartınızdan şukadar işlem yapılmıştır diye mesaj geldi. Üstelik limitimden fazla çekiliyor.Hangi banka ona göre o bankada hesap açmayalım
Teb. Bir banka kesinlikle güvenliği sağlayamıyorsa biz neden banka ile çalışıyoruz. Bana ne bir onay mesajı ne başka birşey gelmedi. Direk kartınızdan şukadar işlem yapılmıştır diye mesaj geldi. Üstelik limitimden fazla çekiliyor.Hangi banka ona göre o bankada hesap açmayalım
Aslında şöyle alışveriş yapılan yerle alakalı bu. Mesela ben de zamanında böyle bir aptallık yapmıştım onaysız çekmişti ve bu tamamen siteden kaynaklıydı. Onayı gönderen banka değil maalesef. Alışveriş sitesinin 3d secure ya da iyzico denilen onay mekanizması yoksa onaysız çekiliyor. Ama sizin limitten fazla çekilmesi kesinlikle bankanın hatasıTeb. Bir banka kesinlikle güvenliği sağlayamıyorsa biz neden banka ile çalışıyoruz. Bana ne bir onay mesajı ne başka birşey gelmedi. Direk kartınızdan şukadar işlem yapılmıştır diye mesaj geldi. Üstelik limitimden fazla çekiliyor.
Dönem içi islemlerde gozuken tutar, o ayki hesap kesilince hesap özetinde yoktu. Dolayısıyla bankaya ödeme olmadı.Benim ekstremdede gözüküyor. İnşallah en kısa zamanda çözülür
İşlem henüz provizyondayken farkedip iptal ediyorum onu 3 gün sonra muhasebeleştirdi banka. Başvurulabilecek heryere başvurdum. Ne kadar sürede çözülür bunu merak ediyorum.Aslında şöyle alışveriş yapılan yerle alakalı bu. Mesela ben de zamanında böyle bir aptallık yapmıştım onaysız çekmişti ve bu tamamen siteden kaynaklıydı. Onayı gönderen banka değil maalesef. Alışveriş sitesinin 3d secure ya da iyzico denilen onay mekanizması yoksa onaysız çekiliyor. Ama sizin limitten fazla çekilmesi kesinlikle bankanın hatası
Ben bunu birkac sene once yasadim garanti bankasi kartimdan arka arkaya 2300 lira cekildi. 4. Cekimde bankaya ulasip kartlarimi kapadim. 10 gun sonra param iade edildi. Karsi tarafin 60 gun itiraz talebi hakki varmis. 60 gun icinde itiraz gelir karsi taraf alisveris yaptığımı ispatlarsa tekrar cekerlermis oyle demislerdi. Tabi ispat filan gelmedi.21 eylülde kredi kartımdan 850 dolar işlem yapıldığı mesajı geldi işlem bana ait değil şüpheli işlem. Hemen bankayı aradım kartımı kapattırdım. Harcama itirazı oluşturdum, suç duyurusunda da bulundum ama hala banka incelemede herhangi bir dönüş yapılmadı. Ayrıca ben aradığımda hemen farkettiğim için daha provizyondaydı banka iptal ettirmeme işlemin bana ait olmadığınj söylememe rağmen üçn gün sonra provizyondaki işlemi muhasebeleştirdi. Hergün arıyorum nerdeyse hep duyduğum inceleniyor kelimesi. İşlem yurtdışından yapılmış. Başına böyle birşey gelen varmı ne kadar sürede çözüldü sorununuz. Aşırı mağdur edildim kafayı yiyeceğim az parada değil.
Ben anında farkedip herşeyi kapttırdım. Ama 20 gün oldu hala bankada incelemede gözüküyor. Bukadar yavaş ilerlemesi çok canımı sıktı. Parayı ödemezsem faiz işleyeceği söyleniyor.Ben bunu birkac sene once yasadim garanti bankasi kartimdan arka arkaya 2300 lira cekildi. 4. Cekimde bankaya ulasip kartlarimi kapadim. 10 gun sonra param iade edildi. Karsi tarafin 60 gun itiraz talebi hakki varmis. 60 gun icinde itiraz gelir karsi taraf alisveris yaptığımı ispatlarsa tekrar cekerlermis oyle demislerdi. Tabi ispat filan gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?