Teşekkür ederim, aldığım ekran görüntüsüne göre yurt dışı harcamalar çekilmemiş, yurt içi olan 2 harcama çekilmiş. Onlar da saçma sapan moda siteleri. Kartı hemen kapattılar ve fax çekmemi söylediler.Geçmiş olsun Koalina bayağı profesyonel çalışmışlar baksana. Acaba yurtdışı olanlar mı paypalldan alındı ? Bu işlemler için şubene gidip harcama itiraz dilekçesi dolduruyorsun banka inceleyip iadesini yapıyor. Eşim de cüzi bir miktar için yapmıştı aldı iadesini. Kartını da kapattırmışsındır heralde. Durduk yerde iş şimdi sana.
Bana hesap açabildiklerine göre bayağı sağlam açık olsa gerek...Geçmiş olsun şaşırdım paypal güvenliydi aslında ama açıkları varmış demek ki onların da hemen heaabınızı kapattırın bence
Şaka gibi, itiraz ettim ama ille de fax gönderilecek dediler. O da artık olumlu mu sonuçlanır olumsuz mu bilemem. Yalnız hep belli yerlerden alışveriş yaparım, nasıl ele geçirildi asıl onu merak ediyorum...Yeni dolandirilik yontemi.
Ben kiyisindan dondum.Sifrem zorlanmis.Seninkini direkt cozduler demek.
Bankaya itirazda bulunabiliyorsun geri odenmesi icin aklinda bulunsun koalina.Gecmis olsun cok.Sifrelerinizi bankamatige girerken diger elinizle sayilarin ustunu örtün.
Şaka gibi, itiraz ettim ama ille de fax gönderilecek dediler. O da artık olumlu mu sonuçlanır olumsuz mu bilemem. Yalnız hep belli yerlerden alışveriş yaparım, nasıl ele geçirildi asıl onu merak ediyorum...
Yok genelde netten yapıyorum ki 2 haftadır netten de yapmadım.Bankamatikten islem yaptin mi hic ? Genelde orda oluyor bu.
işte sıkıntı bu, kredi kartıma ödeme yapacağım ama para tekrar karttaki borcumdan düşülecekmiş. Elimdeki para gidecek kısacası. Aylık 200 falan benim kart ödemem.Benim başıma gelmişti. Fakat kredi kartından değil maaş kartımdan. İtirazda bulundum. Ve ücret iade edildi. Ama iade edilmesi 2 ayı buldu
Teşekkür ederim ben de az önce fax çektim, kartım kapatıldı işlemler başladı ama insan sinir oluyor yine de.geçmiş olsun koalina. alışveriş yaptığın sitelerden bile ele geçiriliyor.ben thy den alışveriş yaptım.o gün new york apple mağazasından alışveriş yapılmaya çalışılmış.şifremi yanlış girdikleri için banka farkedip kartı kapatmış.sen de hemen faks çek
Ben bir daha kredi kartı kullanmam bu olaydan sonra:) zaten eşya alıyorum diye açtırmıştım tekrar yoksa kapalıydı.Bize de bir sabah saat 6 da mesaj geldi. Istanbulda ki bi oto kiralama sirketi kredi kartinizdan 600 tl para cekmis haberimiz olmadan. Istanbulda yasamiyoruz. 4 sene once ist. Gidisinde arkadaslariyla araba kiralamis esim. Ucretini de odemisler tabi o zaman.
Bankayi aradik. Sifresiz imzasiz boyle bir para aktarimina onay verdiklerin icin dava acacagimizi soyledik. Once ik mik dediler ama sonra davaya gerek yok diyip parayi hesabimiza geri yatirdilar. (Biraz zaman aldi tabi)
Oto kiralama sirketini de aradik orayi da dava edecektik. Mesele sonra anladildi. Meger o zaman arabayla bi cezayemisler. Araba tesliminde gorunmemis ceza. Sonradan gelince de (4 sene gecmis yalniz aradan) faiziyle birlikte parayi crkmisler. Niye bu kadar beklemisler onuda anlamadik.Kiralama da isim olarak esimin arkadasi var. Ama ucret esimin kartindan cekildigi icin cezayi da direk orada ki kredi karti bilgilerinden esimin hesabindan cekmisler. Sonuc olarak paramizi aldik..
Arkasinda durum mutlaka
Bana harcama yapılmıştır diye mesaj geldi. Mesaj gelince provizyondaki işlemlere baktım bayağı bi deneme yapılmış. Bir de şifre geldi şifreli işlem de denenmiş. Yani günlük olarak kontrol etmekte fayda var, yapılan harcamalar internet bankacılığında görünüyor.Ayy ben alışverişlerinin hepsini net ten yaparım .... Korktum şimdi yaaa nasıl anlayacam
128 bit güvenliksistemlerine tonlarca para veriyorlar bu nasıl güvenlik anlamadım. Banka değil ama paypal çok rahatlattı beni, kesinlikle paranız ödenir içiniz rahat olsun dedi. Onlar zaten görüyor kimin yaptığını ama tabi bilgi verilmedi bana.Benim de kartımla alışveriş yapılmıştı fax yollayamamıştım ben ama bir ay sonra hesabıma yatırdı banka.Güvenliği bankanın sağlaması gerekiyomuş o yüzden hemen ödediler.
Benim de öyle çabuk sonlansa çok iyi olur.size de geçmiş olsunAynısı ıkı hafta önce başıma geldi toplam 250 tl lik alışveriş yapılmış.İtiraz faksı çektim bankaıyı aradım yeni bir kart çıkardılar eskisini iptal edip.45 gün içinde araştırılıp döneriz dediler bir hafta sonra paranın tamamı hesabıma iade edilmişti.
İnternet bankacılığı edinip kontrol edebilirsiniz. Yoksa ancak ekstre geldiğinde görürsünüzNasıl anlayacağız? Hesaplarimi hiç kontrol etmem ben
Zaten o hatla yaptım bana fax çekmemi söylediler.Esımın kartında da benzer bısey oldu.. Yalnız ıslem olduktan hemen sonra Isbankasının guvenlık bırımı bızı uyardı..Oyle haberımız oldu. Hemen kartımıza bloke koydular.Bloke olan kart ıle hemen herhangı bır yere gıdıp ıslem talep ettık.Kartın gecersız oldugunu gosteren slıpler ile birlikte dılekce duzenledık.Hem x ulkede olmadıgımızı, Turkıye'de oldugumuuz gosterır kanıtlar nıtelıgındeydı o slıpler.. Para zaten kartımıza dusmemıs oldu.. Keske kayıp calıntı hattıyla gorusmenızı yapsaydınız. Bugun bır cevap alabilmenizi dilerim.Cok gecmıs olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?