- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Hayır acmadimSiz sanki daha önce de bu araba ve ehliyet konusuyla ilgili bir başlık açmıştınız.
Doğru mu hatırlıyorum?
Evlenmeden önce çalışıyordumGelirin ,işin yok da neden kredi kartı senin adına?
Tek sorunun bu olmadığını anlattım konu basindaTek sorununuz araba ve uzaktaki avm ye gidememek mi? Yani ben ne diyeceğimi de bilemedim de.
Ama şuan buna takılmışsın. Bence hayatınızın iplerini elinize alın mesela kredi kartı sizin adınızaymış gidin kapattırın sonra iş bulun çalışın mesela.Tek sorunun bu olmadığını anlattım konu basinda
Güzelim şu an senin gelirin yokken neden mobil şifreni eşine verip senin adına borç yapmasına izin veriyorsun bunu soruyorum.D
Evlenmeden önce çalışıyordum
Online işlemleri eşinin telinden yapıyor sanırım kadın kullanıyor zaten kartını.Güzelim şu an senin gelirin yokken neden mobil şifreni eşine verip senin adına borç yapmasına izin veriyorsun bunu soruyorum.
Onun ek kredi kartının sende olmasını anlarım da ıssız bir kadının kredi kartını kullanan adamı anlamam
Online işlemleri eşinin telinden yapıyor sanırım kadın kullanıyor zaten kartını.
Konu sahibi müş hizmetlerini ara olanı biteni anlat internet işlemciliğine kapat ve yeniden kart iste.
Ek karttır. Bizim kartlarda kayınpederin üstüne (şirketten dolayı) ama üzerinde eşimin adı yazıyor.Gelirin ,işin yok da neden kredi kartı senin adına?
Bu kızın kredi kartı şahıs .Yani borçlanma bu kızın üstüne.Adam iş için yaptığı harcamalari mobil uzerinden bu karttan yapmış oluyor.Bu durumda borçlu kim? Bu kiz. Adam karti kullanıp ödemezse kız madur olacakEk karttır. Bizim kartlarda kayınpederin üstüne (şirketten dolayı) ama üzerinde eşimin adı yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?