- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Sonradan gördüm canım yorumlarda kartın kadının üzerine olduğunu.Bu kızın kredi kartı şahıs .Yani borçlanma bu kızın üstüne.Adam iş için yaptığı harcamalari mobil uzerinden bu karttan yapmış oluyor.Bu durumda borçlu kim? Bu kiz. Adam karti kullanıp ödemezse kız madur olacak
Nasıl dönebilirim.kizim okulu yarim gün daha sonra ne olucak kim bakıcam calistigimida okula veririm öyle giderse. Evet parasıyla eziyor, benim param yoksa sen hiçsin diyorNeden çalışma hayatına geri dönmüyorsunuz?
Parasıyla sizi ezmeye çalışıyor gördüğünüz gibi.
Buna neden izin veriyorsunuz?
Sizde buna müsade ediyorsunuz bal gibi, bende çalışmıyorum belli bir süredir eşim çalışmamam yada benim param gibi zerre bir imada bulunmaz bulunamaz, siz aile olamamışsınız zaten. Evliliğinizde elle tutulur hiçbirsey yok maalesef, kendinizi bu kadar niye ezdiriyorsunuz gerçekten?Nasıl dönebilirim.kizim okulu yarim gün daha sonra ne olucak kim bakıcam calistigimida okula veririm öyle giderse. Evet parasıyla eziyor, benim param yoksa sen hiçsin diyor
Nasıl dönebilirim.kizim okulu yarim gün daha sonra ne olucak kim bakıcam calistigimida okula veririm öyle giderse. Evet parasıyla eziyor, benim param yoksa sen hiçsin diyor
Nasıl dönebilirim.kizim okulu yarim gün daha sonra ne olucak kim bakıcam calistigimida okula veririm öyle giderse. Evet parasıyla eziyor, benim param yoksa sen hiçsin diyor
Ee yine çalışamıyor musunuz?D
Evlenmeden önce çalışıyordum
Ben de maaşımı verdim yillarca aama ise ara vermedim. En fazla 1 yil sonra hersey yoluna giriyor. Omur boyu benim param olmasa sen hiçsin lafini mi dinleyeceksiniz ?Nasıl dönebilirim.kizim okulu yarim gün daha sonra ne olucak kim bakıcam calistigimida okula veririm öyle giderse. Evet parasıyla eziyor, benim param yoksa sen hiçsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?