- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi caddythecat
-
herkes aynı durumda sanmayın hayat günlük gülistanlık bence satışa falan çıkarmayın evi, zaten geliriniz kredi ve faturaları ödemeye ve mutfak masrafına yetiyormuş, sosyal harcamalardan kısın 2 sene geçer gider...Mrb herkese, birsure önce yani bu piyasalar dalgalanmadan once yuklu bir kredi cekerek bir ev aldik hesabimizi kitabimizi yapmistik lakin beklenmeyen durumlar olustu ve bi tuketici kredisi daha cekmek zorunda kaldik yuksek faizli ne yazikki.Kontrolumuz disinda gelisen burda detaya girmeyecegim bazi durumlar bizi bu duruma soktu tabiki piyasanin bozulmasi cok buyuk etken.Acayip sikintiya dustuk baktik olmuyor evi satisa cikardik aylardir satista ama alan yok.Mecbur odemeye calisiyoruz ama borclar gelirimizle nerdeyse kafa kafaya.Ort 9 bin gelir 8 bin krediler fatura vs mutfak masrafi haric yalniz.Mutfak masrafi bin tl kaliyor ve gecinemiyoruz.Ne yapacagimi sasirdim.2 sene sonra 1500 luk bir kredi sona erecek.O zamana kadar 24 ay var nasil gecinecegiz bilemiyorum.Pozitif olmaya calisiyorum.Var mi benim gibi borclarla bogusan ?Biraz dertleselim
Evliligimizin ilk yillarinda kredi odemelerinden cok cektik.
ve bi karar aldik.artik kredide cekmiyoruz kredi kartida kullanmiyoruz.
eksi hesaplarida kapattik cok sukur.
kredi kartsiz hayat yasiyoruz.
evimizin bereketi artti
para biriktirip arabamizida aldik.
maasimiz bize kaliyor banka kredi karti derdi yok
biz bunu başaran nadir ciftleriz.
inşallah sizde kurtulursunuz.
zamaninda bizde cok cektik
Mrb herkese, birsure önce yani bu piyasalar dalgalanmadan once yuklu bir kredi cekerek bir ev aldik hesabimizi kitabimizi yapmistik lakin beklenmeyen durumlar olustu ve bi tuketici kredisi daha cekmek zorunda kaldik yuksek faizli ne yazikki.Kontrolumuz disinda gelisen burda detaya girmeyecegim bazi durumlar bizi bu duruma soktu tabiki piyasanin bozulmasi cok buyuk etken.Acayip sikintiya dustuk baktik olmuyor evi satisa cikardik aylardir satista ama alan yok.Mecbur odemeye calisiyoruz ama borclar gelirimizle nerdeyse kafa kafaya.Ort 9 bin gelir 8 bin krediler fatura vs mutfak masrafi haric yalniz.Mutfak masrafi bin tl kaliyor ve gecinemiyoruz.Ne yapacagimi sasirdim.2 sene sonra 1500 luk bir kredi sona erecek.O zamana kadar 24 ay var nasil gecinecegiz bilemiyorum.Pozitif olmaya calisiyorum.Var mi benim gibi borclarla bogusan ?Biraz dertleselim
Allah sizin de yardimciniz olsun cok iyi anliyorum siziAllah yar ve yardımcınız olsun bendede kredi faturalar kredi kartları derken nefes alamaz durumdayım arkık döndüremiyorum.Hayat şartları öyle değiştiki benim maaştan hiçbirşey kalmıyor kartlar hep eksi bakiyede sizin yine 1000 tl niz kalıyormuş şükredin.ve yalnız değilsiniz eşiniz var..
Yapiyoruz ufak tefek anca benzin paramizi cikariyoruz o sekilde.ek iş yapma imkanınız yok mu?
Tesekkur ederim
Tebrik ederim.
Bende kredi kartımı kapatsam mı yoksa limitini azaltsam mı kararsızım.
Kredi kartı olunca her ay beklediğimden daha fazla harcıyorum bu canımı sıkıyor.
Siz kredi kartınızı bir anda mı kapattınız, bir de büyük meblağlı şeyleri nasıl alıyorsunuz?
Cok sagolun yorumunuz icin zaten satilmiyor bu gidisle mecbur odeyecegiz allah saglik versin isimiz gucumuz devam etsin insherkes aynı durumda sanmayın hayat günlük gülistanlık bence satışa falan çıkarmayın evi, zaten geliriniz kredi ve faturaları ödemeye ve mutfak masrafına yetiyormuş, sosyal harcamalardan kısın 2 sene geçer gider...
Haklisiniz ancak beklenmeyen durumlar oldu yoksa odeyebilecegimiz miktarlar cekmistik ama mecbur kalinca borc ta bulamayinca baska kredi de girdi devreye.şu gençlik yıllarını rahat rahat yaşamak varken bunca borç altına girip sıkıntılı bir şekilde niye yaşıyorsunuz anlamıyorum. Ödeyebeilceğiniz kadar kredi çekin. ya ev ya araba alın. ikisini birden ödemek tabiki de zor olur. Sonra oturur en güzel yıllarının bankalara borç ödemekle geçirdim dersin.
Ayni durumdayiz iste allah yardimcimiz olsunbizde aynıyız geçen ay bi baktık 9000 gelir 8200 gider daha mutfak masrafı falan yok içinde eşimle baktık kaldık öyle geçen ayı çok zor atlattık bu ay nasıl olacak bakalım iyi günlerde değiliz allah yardımcımız olsun.
Cok haklisiniz da iste 1 evim olsaydi hersey cok farkli olacakti.Ben de bu duruma evim olsun kiradan kurtulayim diye dustum.Allah yardimcimiz olsunEvliligimizin ilk yillarinda kredi odemelerinden cok cektik.
ve bi karar aldik.artik kredide cekmiyoruz kredi kartida kullanmiyoruz.
eksi hesaplarida kapattik cok sukur.
kredi kartsiz hayat yasiyoruz.
evimizin bereketi artti
para biriktirip arabamizida aldik.
maasimiz bize kaliyor banka kredi karti derdi yok
biz bunu başaran nadir ciftleriz.
inşallah sizde kurtulursunuz.
zamaninda bizde cok cektik
Sagolun evi satmayi hic istemem zaten satilmiyor da ins su 2 yili bir atlatirsak.
Bence evi satmayın.Ben olsam evi satmazdım.
Yakın birinden borç alsanız bir de düğünde takılan altınlar var ise onları kullansanız?
Mesela yemek kartınız var ise markette alışverişi oradan yapsanız.
Bazı marketlerde yemek kartları geçiyor.Belki sizi bir süre idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?