Kredi öderken...

gercekden zor- bu gidisle 24 ay dayanmaniz mümkün degil.
belki bu öneri gelmistir ama firsat varsa evi kiraya verip kendiniz kücük bir eve ciksaniz (tabi kira geliri krediden yüksek olursa)
Belkide belirli bir zaman icin ailenin yanina yerlesebilirsiniz, evet cok zor olur ama eger firsat varsa kullanmak gerek.
ek is olabilir...
bilemedim. gercekden zor durum

Ah canım hemen hemen aynıyız. Ben işten izne ayrıldım çocuk büyüyene kadar gerçekten zor. Üç dört aya kredim bitecek inşallah rahatlarız. Kredinizi yapılandırsanız aylık miktar düşer, tabi totalde fazla ödemiş olursunuz ama diğer krediniz bitene kadar sizi idare edebilir

Krediler yetmiyor kredi kartım dolmuş 5000 lira. Aylık ödemesi 4500 lira geliyor sürekli asgarisini ödüyorum sonraki aya kadar o da doluyor tekrar . Zor işler

Kredi cekerken geliriniz de ayni miydi, 9.000 TL?
Hayir bu zamli maaslarimizla bu kadar.Hesabini bilmeyen insanlar olmadik hic ama bu yilki aksilikleri kirkyil dusunsem aklima gelmezdi..sonuc olarak sikintiya dustuk cikis yolu bulabilmek zor borc alabilseydik toparlanmak kolay olacakti.

Bi sene kalmış 1500 de o bitince kalsa elinize 2500 le biraz daha rahat edersiniz okadar zorla ev alıp satmak da cok mantıklı değil ailelerinizden yardım yapan olmazmi bi sene idare edecek şekilde kista bitiyor yazın daha az olur masraflar anne babalarla bi konusun

bizde aynı şekildeyiz inan cebimize yeri geliyor 500 tl bile kalmıyor..bizim ki de düğün borçları 2 senemiz kaldı bizimde kredide inşallah bir an önce kurtuluruz bu faiz illetindenn

bizde aynı şekildeyiz inan cebimize yeri geliyor 500 tl bile kalmıyor..bizim ki de düğün borçları 2 senemiz kaldı bizimde kredide inşallah bir an önce kurtuluruz bu faiz illetindenn
Sagolu allah sizin de yardimciniz olsun peki nasil geciniyorsunuz kalan parayla?Ben mutfak masrafini yetistiremiyorum hayat cok pahali

ikinizden biri is arayisina baslasin, belki daha iyi gelirli bir is bulabilirsiniz.

mutfak alisverisi disinda bir sey yapmayacaksiniz, veya evden elden cikarilacak seylere de bakacaksiniz, satsaniz para gelir mi?
Sadece para gelsin diye degil de size masraf yaptiriyorsa da evden gondermek mantikli olabilir: yuksek elektrik harcayan kucuk ev aletleri gibi mesela.

kredileri de takip edin, belki yapilandirma imkani dogar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…