kredi ile aldığımız bir evimiz var. 5 sene için çekmiştik. 3 yıl 10 ay kadı bitmesine. ancak, fiyatı düşük olduğu için ve bütçemiz buna yettiği için böyle bir tercih yaptık. fakat oturduğumuz yer hiç iyi değil. evden işe, işten eve gidip geliyorum. çok bunaldım böyle bir yerde oturmaktan. akşam tek başıma rahatça çıkıp markete dahi gidemeyeceğim bir yer. bir de çocuğum yok şuan, çocuk olsa böyle bir yerde büyütülmez. bize şuan tek artısı evin fiyatının artmış olması (evin yakınına belediye, üniversite, kaymakamlık yapıldı) ama insanları aynı değişmiyor....
şimdi şöyle ki, ben ev bakıyorum çok az bir farkla satın alabileceğimiz evler var.. ama kredi belimizi büküyor. benim istediğim hem kredimize devam etmek, hem de başka bir eve çıkmak. banka borcunu kapatmadan, evi sattğımızda aldığımız parayı yeni eve verip, aynı zamanda da bankaya yine kredimizi ödemek istiyoruz. ama bu süreçler nasıl ilerler hiç bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek, bilgisi olan, fikir verebilecek veya tecrübeli olan arkadaşlar var mı?
şimdi şöyle ki, ben ev bakıyorum çok az bir farkla satın alabileceğimiz evler var.. ama kredi belimizi büküyor. benim istediğim hem kredimize devam etmek, hem de başka bir eve çıkmak. banka borcunu kapatmadan, evi sattğımızda aldığımız parayı yeni eve verip, aynı zamanda da bankaya yine kredimizi ödemek istiyoruz. ama bu süreçler nasıl ilerler hiç bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek, bilgisi olan, fikir verebilecek veya tecrübeli olan arkadaşlar var mı?
Son düzenleme: