alll eftelyaaaaaabişy soracağım anadolu üniversitesinin videolu ders anlatımlar sitesi vardı geçen gün bakmıştım şimdi bulamıyorum e-öğrenme portalına baktım yok acaba nerede bulacağım bilen varsa bi link atabilir mi arkadaşlar
ben 2 yıllık toplam ücretimi günümüz meblasıyla yazmıştım bacım820 tl mi abooooooooocanım sen direk mahkemeye koş bekleme...
bende 2yıllık okuyorum dönem uzadı tembelliğimden ama ben 200,93 tl kuruşu da var yani
o kadarcık verdim.. hadi benim kitaplar gelmesin ama senin ki gelsin o kadar harç ödemişsin tam isyanlık bi durum
ahh canım teşekkür ederimm
ben 2 yıllık toplam ücretimi günümüz meblasıyla yazmıştım bacım
yoksa ne 820 tl verirmi kocammmmmmm :):):):) en az bu meblayla kalmassam mezun olacam ki seneyede zam gelir kitabınaaa
İyi akşamlar bayanlar
nasılsınız umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir
ben ayağımı kırdım malesef
bu yüzden kayıt yenilemeye gidemedim, nufus kagıdımla eşim gitse parayı yatırsa bankaya oluyor mu?
henüz 1. sınıfım başka bir işlem var mı? bugün büromuz haftasonuda açık diye mesaj geldi, büroya da mı gidiyoruz acaba?
İyi akşamlar bayanlar
bu yüzden kayıt yenilemeye gidemedim, nufus kagıdımla eşim gitse parayı yatırsa bankaya oluyor mu?
henüz 1. sınıfım başka bir işlem var mı? bugün büromuz haftasonuda açık diye mesaj geldi, büroya da mı gidiyoruz acaba?
öncelikle çok geçmiş olsun..
eğer internetten üzerinden ders ekle sil işlemi yapıp kayıdını yenilediysen eşinin harç için bankaya girmesine gerek yok
atm lerden yatırılıyor harç parası, eşin tc numaranla işlemi atmden yapabilir bankaya girmeden yani...
evet büroya gidip kitapların gelmiş mi gelmemiş mi bakman lazım onun içinde eşin senin anadolu üniversitesi öğrenci kimliğin ile büroya gidip öğrenebilir. umarım yardımcı olmuşumdur tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin
İyi akşamlar bayanlar
İyi akşamlar bayanlar
Ya benim güzel arkadaşlarım , bana şu linki bir atıverin sevabına
Hani hangi ders kaç üniteden sorumluyuz bakıyorduk ya , aöfün derin dehlizlerinde kayboldum yine ararken
cok tesekkur ederim hem sifa dileklerin hem aciklamalarin icin. birinci siniflarda ders ekle sil islemi zaten yokmus. oyleyse ben ogrenci kimligimi vereyim esime halletsin. sagol tekrardan
Ablacım, Açıköğretim e-Öğrenme Portalı buradan bölümünü seçip bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?