bacım bu aöf de ilahiyat ve başka bölüm ayrımı yoksa sınavları aynen şöyleee vizede kitabın yarısı finalde tamammı....
yani evet genel olarak ilk 4 ünite vize ve tamammı 10 ünitede final olyor... finalde konuları bölme yokki...6ünite olaaa
benim bildiğim böyleee
1) Sınavına giremediğin derslerden direk kalırsın
2) e öğrenme sayfasından bölümünü seçerek bakabilirsin kitaplarına Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
3) Harcı yatırdıysan kaydın yenilenmiştir kitapları almak için gidebilirsin büroya
Ekledim canım benimde 20 yine pff ama 1 ders bırakıcam 16...
Çok sağol tatlım .
Yalnız o e ogrenme eski sisteme göre .Yenisinin bir linki vardı kredili sisteme göre ama bulamadım .
Kendime göre bi sayfa bulmuşken hemen yazayım.Merhaba arkadaşlar.Bende geldim.:)
Kredili sisteme alışamadım,hiç bir şey anlamıyorum.Fazlaca sıkıntı çekiyorum.Belki buradan dertlerime derman bulurum.Maliye 4.sınıftayım bende.Güz döneminden bir tane FF var malesef.Onun dışında nasıl olduysa bilmiyorum geçen dönem 5 dersim varken bu dönem 7 dersim oluvermiş.
Nasıl yani tam olarak anlayamadım? Her dönem ders sayıları eşit mi oluyor?
Mesela benimde geçen dönem 4 dersim vardı. 3. sınıflara yeni ders eklemişler biz almadığımız için onuda aldık 5 oldu
Aöf işine belli olmuyor pek
sevgicim arkadaşım
benimde 42 ünitem var
yazmıştım ama görmemişsin eklermisin sana zahmet
bende bugün başlıcam inşallah
kardeşimin ödevlerinden sıra gelirse
sevgicim arkadaşım
benimde 42 ünitem var
yazmıştım ama görmemişsin eklermisin sana zahmet
bende bugün başlıcam inşallah
kardeşimin ödevlerinden sıra gelirse
Benim de bu dönem 8 dersim var. İngiliceyle, bilgi teknolojlerini yok sayıyorum yine onlara çalışmayacağım kaldı 6 ders.
24 ünite olması lazım toplamda.
Garengcimmmmm , sende uğramıyorsun bize selam sabaha
Senide özledik tatlım
Neyse artık , aöf başlığımzda voltranı oluştururuz yine :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?