Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bu arada yapan ellerin
uğraşan gözlerin dert görmesin bacımmmmmm
tüm notlarınız AA olsun

emeğine sağlık

valla canım birinden feragat edeceğin belli oldu...ama hangisinden....bu sınava baya masraf yapmışsın...aöf yi her şekilde okursun zaten, seneye aynı dersleri alırsın artık napıcaksın en mantıklısı bu...hayırlısı olsun canım üzülme, herşeyde bi hayır vardır..ikisinin aynı güne denk gelmesi kötü olmuş ama hayırlısı olsun diyeceksin artık...

yardımcı kitap konusunda her bölüm farklı kitabı öneriyor..ilahiyat okuyanlar murattan çok memnun ben ondan onu örnek verdim..bende murat aldığım için...
ama senin bölüm hangini tavsiye eder sormak lazım kızlara..bekle bakalım gece cevaplar gelir sen fırsat buldukça sor..

Ellerine kollarına sağlık canım.

arkadaşlar şu yardımcı kaynak nerden ne şekilde kaça hangi yayınları alyosanız bizlere de burayada yazarsanızzz belki ben tembellerin işine yararrrr......

Ben Aksaray AÖF bürosunun yanındaki kitapçılardan aldım bugün.
Karacan'dan nokta atışı kitap aldım, 6.5 TLydi.
Konu anlatımlı almadım, sormadım belki vardır.

ellerinize sağlık çok güzel olmuş..

canımm harikasın çok güzel olmuş ellerine sağlıııııııkkkkkkkkkkkk

rica ederim kızlar önemli değil...:)
işinize yarasın keşke... beğenmenize sevindim..bende duvarıma astım az önce...daha hiç işaretim yok ama :26:

rica ederim kızlar önemli değil...:)
işinize yarasın keşke... beğenmenize sevindim..bende duvarıma astım az önce...daha hiç işaretim yok ama :26:

Ne demek yaramaz mı canım, Allah razı olsun emek verdin uğraştın vallahi..
Pek çok fazla bilmiyorum bilgisayarla ilgili şeyleri, yazıcımız yok, kardeşim bir belleğe mi atacakmış ufacık bir şey, akşam gelirken cafeden çıkartırım dedi. :))
Onu bekliyorum, asacağım odama.

babam bilgisayar öğretmeni, kardeşimde üniversitede bilgisayar öğretmenliği bölümünde okuyor son sınıf :) eşimde bilgisayar kurdu :)
bu kadar bilgisayar faaliyetleri içinde iken benim anlamamam ayıp olur heralde dimi
allah hepimizden razı olsun tatlım nedemek..zevkti benim için.. :) hele o işaretleri koydukça daha bi zevk alacam sanırım...:)

Hmmmm , bu listenin hali ne böyle

Ne zaman dolacak üniteler hadi ama arkadaşlar , dolsun ki ; bende de eyvaaaaaah herkes kaç ünite çalışmış , sen hala kös kös otur emi aus , hissiyatı başlamış

Kendinizi düşünmüyorsanız , beni düşünün canım aöfdaşlarım benim

sorma ausum içler acısı halmiz :26::26:
napcaz ne etcez bilmiyorum...

sevgi meleğim beklenen o ilk üniteyi bitirdim çok şükür :) eklermisin sana zahmet...en azından siftahı yapmış olayım listeye :) devamı gelir inşallah o ilk ünite siftahımı gördükçe :)

sorma ausum içler acısı halmiz :26::26:
napcaz ne etcez bilmiyorum...

sevgi meleğim beklenen o ilk üniteyi bitirdim çok şükür :) eklermisin sana zahmet...en azından siftahı yapmış olayım listeye :) devamı gelir inşallah o ilk ünite siftahımı gördükçe :)

İşte ben hızlı etki diye buna derim

Tebrikler arkadaşım benim dakkasında çaktın bir ünite tabloya

Evet anlamamak olmazmış gerçekten bu kadar insanın içinde.
İnşallah işaretler dolup taşacak.

Hoşgeldin ablacım.. :)

Ben de 1 ünite bitirmiştim, sevgimin gözünden kaçmış herhalde. :13:

Bugün muratın kitabını aldım, bu sefer kitaba özette eklemişler. Ama bilginiz olsun özetlerde bazı şeyler eksik olabiliyor mesala bugün aöf kitabıyla karşılaştırınca aöf de bir konuda 4 madde varken muratın kitabında 3 madde vardı. Murat'ın özetinden çalışırsanız kitabada göz gezdirmeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…