Eki Görüntüle 666134 Eki Görüntüle 666135
kızlar epey uğraştım ordan oraya kopyala, yok byük geldi küçült jpg formatında kopyala şudur budur derken sonunda becerdim :)
ilk çizelge benim kendi bölümüm, ilahiyat okuyanlar direk yazıcıdan çıkarabilir :)
diğer çizelge de boş bıraktım ders yerlerini...herkes kendi bölümünün derslerini yazıp çıkarabilir...
ben yedi derse göre baz aldım....eğer fazla dersi olan olursa, boş kutuyu ikiye bölerek kalemle basitce yapabilir...
gözdecim sanırım senin 10 dersin vardı... yazıcıdan çıktıktan sonra kalemle kutuları ikiye bölerek ders sayısınca artırabilirsin...
önemli olan tarihleri bilmek zaten...veya excele kopyalayıp yada painte kopyalayıp ordan çizebilirsin..
bu arada kızlar o boş bıraktığım kutucuklara tarihe ve gününe göre en az bir ünite en fazla (size kalmış) :) ünite ekleyerek çarpı işareti koyuyoruz :)
allah bol çarpı işaretleri koymak nasip etsin..hadi bakalım inşallah beğenirsiniz...
todai sınavı yüksek lisans için başvurulacak bir kurumun sınavıııı yılda 1 kez oluyor ve ben çocuk yokken kazanırsam yapmak istiyorummm
ve bunun için alese bile başvurdum bacımmmm...uffff
şimdi ales 50 tl
bu sınav 110 tl bişey
ve aynı saatteee aöf ile
ve aynı gün
4 ders nanay hale gelecekkk anlayacağınnnnnnnnnnnn
ne etsem adalet okuyommmm ufff
gel gellim buna eve yakın aöf bürosu ve murat yayınevi dükanı var
adamalr adalet bölümü yok diyip durdular konu anlatımı yokmuşda
soru bankası varmışda
1.dönem böyleydi almadıydım bendeee
bu dönemedeee allah kerim
ne bilem bir çok kişi
egem mi ege mi karaca mı öylelerini önerdi
bende o kiaptları taaaa
sınava gireceğim yerin kapısında gördümmmm finallerdeşimdi nerden bulsam bileemdim
birde iktisat işletme kamu falan varda çokca
adalet söz konusu olunca pek yok
kızlar epey uğraştım ordan oraya kopyala, yok byük geldi küçült jpg formatında kopyala şudur budur derken sonunda becerdim :)
ilk çizelge benim kendi bölümüm, ilahiyat okuyanlar direk yazıcıdan çıkarabilir :)
diğer çizelge de boş bıraktım ders yerlerini...herkes kendi bölümünün derslerini yazıp çıkarabilir...
ben yedi derse göre baz aldım....eğer fazla dersi olan olursa, boş kutuyu ikiye bölerek kalemle basitce yapabilir...
gözdecim sanırım senin 10 dersin vardı... yazıcıdan çıktıktan sonra kalemle kutuları ikiye bölerek ders sayısınca artırabilirsin...
önemli olan tarihleri bilmek zaten...veya excele kopyalayıp yada painte kopyalayıp ordan çizebilirsin..
bu arada kızlar o boş bıraktığım kutucuklara tarihe ve gününe göre en az bir ünite en fazla (size kalmış) :) ünite ekleyerek çarpı işareti koyuyoruz :)
allah bol çarpı işaretleri koymak nasip etsin..hadi bakalım inşallah beğenirsiniz...
arkadaşlar şu yardımcı kaynak nerden ne şekilde kaça hangi yayınları alyosanız bizlere de burayada yazarsanızzz belki ben tembellerin işine yararrrr......
Ellerine kollarına sağlık canım.
Ben Aksaray AÖF bürosunun yanındaki kitapçılardan aldım bugün.
Karacan'dan nokta atışı kitap aldım, 6.5 TLydi.
Konu anlatımlı almadım, sormadım belki vardır.
rica ederim kızlar önemli değil...:)
işinize yarasın keşke... beğenmenize sevindim..bende duvarıma astım az önce...daha hiç işaretim yok ama :26:
Evet canım...
hadi ya benim büromda orası haberleşip gidek bidahakine
Ne demek yaramaz mı canım, Allah razı olsun emek verdin uğraştın vallahi..
Pek çok fazla bilmiyorum bilgisayarla ilgili şeyleri, yazıcımız yok, kardeşim bir belleğe mi atacakmış ufacık bir şey, akşam gelirken cafeden çıkartırım dedi. :))
Onu bekliyorum, asacağım odama.
Evet kızlar sayfamız hayırlı olsun bol şans getirsin.
Artık burdan devam edeceğiz.
Listede adı olmayanlar bildirsin, ekleyelim
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
2013 BAHAR Dönemi ARA SINAV Çalışma Grubu
[TR]
[TD="align: center"]Kişiler[/TD]
[TD="align: center"]Sorumlu olduğu
ünite sayısı[/TD]
[TD="align: center"]Çalışmış olduğu
ünite sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]piolin[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sebboyyy[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Bulancak 28[/TD]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GzdBky[/TD]
[TD="align: center"]42[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]HayatSultan[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sevgi_melegi[/TD]
[TD="align: center"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]December90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Biberon[/TD]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sedulu[/TD]
[TD="align: center"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]betulyakup[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ada[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]IncirRecelii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]anzer_bali[/TD]
[TD="align: center"]34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gazeldustubaglara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ausencia[/TD]
[TD="align: center"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]kgokce[/TD]
[TD="align: center"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cemreeylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]pearl_571[/TD]
[TD="align: center"]40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GoldenVenus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulbebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]fresa[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]goldflay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]MyosotisArvensis[/TD]
[TD="align: center"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]stanki[/TD]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Gareng[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elkocum[/TD]
[TD="align: center"]46[/TD]
[TD="align: center"]6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hmmmm , bu listenin hali ne böyle
Ne zaman dolacak üniteler hadi ama arkadaşlar , dolsun ki ; bende de eyvaaaaaah herkes kaç ünite çalışmış , sen hala kös kös otur emi aus , hissiyatı başlamış
Kendinizi düşünmüyorsanız , beni düşünün canım aöfdaşlarım benim
Ne zaman dolacak üniteler hadi ama arkadaşlar , dolsun ki ; bende de eyvaaaaaah herkes kaç ünite çalışmış , sen hala kös kös otur emi aus , hissiyatı başlamış
sorma ausum içler acısı halmiz :26::26:
napcaz ne etcez bilmiyorum...
sevgi meleğim beklenen o ilk üniteyi bitirdim çok şükür :) eklermisin sana zahmet...en azından siftahı yapmış olayım listeye :) devamı gelir inşallah o ilk ünite siftahımı gördükçe :)
babam bilgisayar öğretmeni, kardeşimde üniversitede bilgisayar öğretmenliği bölümünde okuyor son sınıf :) eşimde bilgisayar kurdu :)
bu kadar bilgisayar faaliyetleri içinde iken benim anlamamam ayıp olur heralde dimi
allah hepimizden razı olsun tatlım nedemek..zevkti benim için.. :) hele o işaretleri koydukça daha bi zevk alacam sanırım...:)
İşte ben hızlı etki diye buna derim
Tebrikler arkadaşım benim dakkasında çaktın bir ünite tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?