- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Ktapları okuyorum tamamen ve özet ckarıyorum kısa kısa kıtapları okumanızı tavsıye ederım eger zamanınız varsa arkadaslar genelde dıdık dıdık detay soruyor maalesefözet kıtaplarda genel baslıca konular oluyor bahar döneminde soru kacırmamam gerekıyor ortalamam ne kadar ıyı olursa o kadar ıyı su dgs yı kazansam mıs gbı halkla ılıskıler ve reklamcılık :)
kızlar gecikmeden çizelgeyi yapayım dedim....aslında pc den yapsam daha güzel olurdu ama excelde uğraşmak istemedim bildiğiniz manuel oldu işte :)
bu en basit olanı...aslında derslerin başlıklarına ve sorumlu olunan ünitelere göre sınıflandırılsa daha net olurdu ama tablo baya karışık gözüküyor öyle olunca...
en mantıklısı bu bence...tabi herkes dileğince değiştirebilir...
günde en az bir en fazla 4 ünite olacak şekilde kutucuk bıraktım...her biten ünite çarpı olarak işaretlenecek...bi tanesini örnek işaretledim ben...
umarım her gün o dört kutucuğu doldururuz :)
şimdilik böyle fikir olsun diye paylaştım, ama daha kapsamlı ve güzel bi tablo excelden hazırlayıp yarın inşallah payalşıcam canlarım...
hem pc den dosya olarak eklerim ki, sizde tekrar uğraşmazsınız...direk kopyalayarak yazıcıdan çıkarabilirsiniz...
ŞİMDİLİK KABATASLAK OLANI BU...
Eki Görüntüle 665771 Eki Görüntüle 665772 Eki Görüntüle 665773 Eki Görüntüle 665774
Ben de yardımcı kitaplardan çalışmıştım ilk yıl, 1 ders hariç hepsinden geçmiştim..
AÖF kitapları çok uzun, bende bugün yardımcı kitap ya da soru bankası almaya çıkacağım, artık ne bulursam..
Okulun kitaplarını okurken bir öncekini unutuyorum, o kadar çok ayrıntı var ki..
Gerçi bazısı sınavda çıkıyor ama, ben hepsini unutuyorum. Bari ana konulardan gelen soruları doğru yanıtlayayım..
Ne menem bir şey bu..
Bir de açıköğretimi adam yerine koymuyorlar, keşke bir okumaya yeltenseler de zorluğunu görseler..
Keşke elimizde hocanın anlattığı notlar olsa da okusak, böyle neye nasıl çalışacağımızı bile bilmiyoruz..
Absürt sorular geliyor, bakıp kalıyoruz..
Allah hepimize yardım etsin arkadaşlarım, kolay değil işimiz..
aöf kredili sisteme geçene kadar en kolay okunan, beleşe geçilen,gerçekten soru ezberlenip yüksek puanlar alınan bir fakülteydi
öyle oluncada insanların kafasında bu yer etti haliyle
benim geçen senede kredili sistemdi ama ne yalan söyleyeyim bu seneki kadar zor değildi
mesela okul kitaplarına hiç bakmıyordum yardımcı kitaplardan çalışıp geçiyordum
çünkü ana konulardan ve çıkmışlardan soru geliyordu
ama bu sene için gerçekten çok zorlaştırmışlar
hep ayrıntılar çıkıyor
ana konular es geçilmiş
işin kötüsü aöf kendi kitabını çalışmamızı diretiyor resmen gözümüze soka soka en ayrıntı cümleleri seçip soru yapıyorlar
artık yapmak birşey yok
malesef ki katlanıcaz buna
tabi birde dediğin gibi adam yerine koysalar
en azından insan mutlu olur
ama aöf okuyorum dediğinde alınan tepkiler insanı gerçekten çileden çıkartıyor
İlk dönem okulun kitaplarına çalıştım arkadaşım ben, ayrıntıları falan unuttum tabi karıştı hepsi: 2.10 ortalamam var. Yani kılı kılına. Bu dönem ortalamam iyi gelmezse DC olan dersim kalacak..
Tamam okulun kitaplarına çalışalım da, hangi birini aklımızda tutacağız..
Dediğin gibi geçen yıllar kolaydı. Ben bu sene ilk kez kredili sisteme tabi oldum ve annemden emdiğim süt burnumdan geldi..
Geçen yıllar da dediğin gibi kolaydı, bu yıl zor..
Bir ortayı tutturamıyorlar.. Ya çoğunluk geçiyor, ya çoğunluk kalıyor..
Bir sistem oturtmaları gerek, oyuncağa döndük öğrenciler olarak.
aynen canım haklısın okul kitaplarına çalışmak çok zor kapkalınlar hemde bir tane değillerki kaç taneler benim 10 tane
bende yine yardımcılardan çalışıyorum zaten yoksa hayatta yetişmez bitincede şöyle bir göz gezdircem okul kitaplarına
zaten daha almadımda hala tamamlanmamışlardır
neyseki şu çan biraz işe yarıyor senin bölüm neydi bilmiyorum ama bazı bölüm ortalamaları düşük baya herkes yırtıyor ordan
ama bende o da yok en düşük çan notu 60
profesörlermi okuyor bu bölümü anlamış değilim millet delirmiş gibi ders çalışıo olmalı rakiplerim çok dişliler
ben geçen dönem hem vizede hem finalde yardımcı kitaptan çalıştım...gayette puanlarım yüksekti...
belki bölümden bölüme değişiyordur...
benim aöf kitapalarına çalışacak ne zamanım var ne de mecalim...
oğlumdan fırsat buldukça bir sayfa okusam kar diyorum...aöf kitaplarının o destansı yazılarını okumak bana uymuyor malesef...
yardımcılarda zaten öyle aşırı özet değil...ben kontrol ediyorum, lüzumsuz bilgileri elemiş sadece...
ama aöf den çalışanları da tebrik ederim valla ben çalışamıyorum onlardan...bıktırıyor resmen...
zamanı ve imkanı olanlar bence de aöf den çalışsın....
benımde güz dönemim basarılı sonuclar aldm ortalamamda ıyı sadece aöf ktaplarndan calıstımm ve yardmcı ktaplardan
test cözdm bol bol...aslnda kendı acımdan bakacak olursam özet ktap olmaması ıyı oldu okuyarak özet ckararak calısıyorum zamanımda var uzun uzadıya :) ezbere dayalı olmasndan daha ıyı bu zamana kadar sıstem ezberle gec soruları olmus.hem calısıp hem okuyanları da tebrık edıyorumm ıkısını bı arada yürütmek cok zordur elbette.herkese kolay gelsn Allah hepımıze yardım etsın basarılar arkadaslar :)
canımm excelden yaparsan bir tablo çok hayra geçersin
ben hiç beceremiyorum ya
sen yaparsan kullanırız seve seve
Kamu Yönetimi okuyorum canım..
Ne yalan söyleyeyim bizim o kadar yüksek değil.
60 olsa her halde karışırdı ortalık, eski stilde devam ediyor bizim 50 civarı, kimi 50 üstü kimi biraz altı..
Senin bölümün neydi? Senin daha çok çalışman lazım kuzum ortalamalar da yüksek baksana. Kelin kelliği yetmez bir de üstüne çıban çıkar durumu olmuş seninki.
50 olan geçer not; çık 60a. Kolay olan dersler, ol zor.
Delirmemek işten değil.
excelden yaptım ama buraya ekleyemedim nedense gözdecimhemde çok güzel oldu çok kapsamlı bi çizelge oldu ama excel dosyasından buraya kopyalanmıyor..eşim biraz uğraşsın...becereblirsek birazdan eklerim çok beğeneceğinize eminim :)
kocaman bir tebrikkkk gazelciğimeeee.....evli ve çocukluları tebrik etmek yokmu :)
bende yaptım ve çok kötü bir şeye şahit oldum ne edecem bilemiyorummmmmmmmmm uffffffffffffexcelden yaptım ama buraya ekleyemedim nedense gözdecimhemde çok güzel oldu çok kapsamlı bi çizelge oldu ama excel dosyasından buraya kopyalanmıyor..eşim biraz uğraşsın...becereblirsek birazdan eklerim çok beğeneceğinize eminim :)
güzelce çalışman ümidiyle bacımkızlar gecikmeden çizelgeyi yapayım dedim....aslında pc den yapsam daha güzel olurdu ama excelde uğraşmak istemedim bildiğiniz manuel oldu işte :)
bu en basit olanı...aslında derslerin başlıklarına ve sorumlu olunan ünitelere göre sınıflandırılsa daha net olurdu ama tablo baya karışık gözüküyor öyle olunca...
en mantıklısı bu bence...tabi herkes dileğince değiştirebilir...
günde en az bir en fazla 4 ünite olacak şekilde kutucuk bıraktım...her biten ünite çarpı olarak işaretlenecek...bi tanesini örnek işaretledim ben...
umarım her gün o dört kutucuğu doldururuz :)
şimdilik böyle fikir olsun diye paylaştım, ama daha kapsamlı ve güzel bi tablo excelden hazırlayıp yarın inşallah payalşıcam canlarım...
hem pc den dosya olarak eklerim ki, sizde tekrar uğraşmazsınız...direk kopyalayarak yazıcıdan çıkarabilirsiniz...
ŞİMDİLİK KABATASLAK OLANI BU...
Eki Görüntüle 665771 Eki Görüntüle 665772 Eki Görüntüle 665773 Eki Görüntüle 665774
arkadaşlar şu yardımcı kaynak nerden ne şekilde kaça hangi yayınları alyosanız bizlere de burayada yazarsanızzz belki ben tembellerin işine yararrrr......Ben de yardımcı kitaplardan çalışmıştım ilk yıl, 1 ders hariç hepsinden geçmiştim..
AÖF kitapları çok uzun, bende bugün yardımcı kitap ya da soru bankası almaya çıkacağım, artık ne bulursam..
Okulun kitaplarını okurken bir öncekini unutuyorum, o kadar çok ayrıntı var ki..
Gerçi bazısı sınavda çıkıyor ama, ben hepsini unutuyorum. Bari ana konulardan gelen soruları doğru yanıtlayayım..
Ne menem bir şey bu..
Bir de açıköğretimi adam yerine koymuyorlar, keşke bir okumaya yeltenseler de zorluğunu görseler..
Keşke elimizde hocanın anlattığı notlar olsa da okusak, böyle neye nasıl çalışacağımızı bile bilmiyoruz..
Absürt sorular geliyor, bakıp kalıyoruz..
Allah hepimize yardım etsin arkadaşlarım, kolay değil işimiz..
şimdi bu ara sınavlarımız 4-5 mayısda yaaa
benim todai diye girmek istediğimmm ösym nin yaptığı bir sınav var o da 4 mayıs daaaa ne edecemmmmmmmmmm....
bizim ara sınavlar bu dönemde yine sabahtanmı oluyorrr offff ne etsem ne eylesem ...
2side aynı gündee ufff
ara sınava girmeyince geçermiyim
yardımmmmmmmmmmmmmm
gazel bacım demese program yap bunun farkında bilene olmayacaktım uffffffffff ne edecem şimdiiiiiiiiii
todai sınavı yüksek lisans için başvurulacak bir kurumun sınavıııı yılda 1 kez oluyor ve ben çocuk yokken kazanırsam yapmak istiyorummmgökçem dur bakayım bi sakin ol, relaxxxx....relax.... :) gazel ablan şimdi sana bi yol bulur :)
şimdi senin o sınavın mayısın dördünde, bizim vizelerde dördünde hımmmm :44::44::44:
aöf sınavları sabah 9,30 da başlıyor...11 de bitiyor hatırladığım kadarıyla....
todai dediğin sınav saat kaçta...??
eğer aynı saatlere denk geliyorsa birinden feragat ediceksin başka çaren yok gibi...
todai sınavın saat kaçta?? ve ne sınavı bu önemli bi sınavmı, yada girmesende olabilecek bişeymi??
biraz anlat bakalım bi kalıbına uyduralım..
gel gellim buna eve yakın aöf bürosu ve murat yayınevi dükanı vargökçecim ben konu anlatımlı yardımcı kitabı murat yayınları 25 TL ye aldım....
3000 soruluk bir test kitabı aldım yine aynı murat yayınlarından 35 lira verdim....
soru bankasını eşim netten sipariş etmiş iki gün önce geldi eve...
konu anlatımlı olanını da kitabevlerinden bulabilirsin....
merkez bi yerde oturuyorsan kolay bulursun zaten...hiç bulamazsan netten sipariş et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?