The service is unavailable. BÖYLE DİYOR DİMİ
arkadaşlar android telefon kullanıyorsanız eğer google markette anadolu edu uygulaması var. uygulamayı telefonunuza indirip ordanda bakabilirsiniz ... inşallah güzellikler görürsünüz :)
kızlarrrrrrrr açıldı benim ki ......ben iktisata girişten 25 almışım ya:26::26::26::26: neyse artık çan eğrisi var nasılsa.....yalnız birşey sormak istiyorum benım arkadasıma dalet okuyor gecen yıl 27 ile ingilizceden geçti.....çan egrısı ıle....o halde 35 diye bir şey yok:44:
kızlarrrrrrrr açıldı benim ki ......ben iktisata girişten 25 almışım ya:26::26::26::26: neyse artık çan eğrisi var nasılsa.....yalnız birşey sormak istiyorum benım arkadasıma dalet okuyor gecen yıl 27 ile ingilizceden geçti.....çan egrısı ıle....o halde 35 diye bir şey yok:44:
androidi olmayanlar napıcak :)
bende açabildim şükürler olsun notlarım gayet iyi...
en çok korktuğum arapçaydı, 65 almışım arapçadan... :) şükür rabbime...
hepinize hayırlı sevineceğiniz sonuçlar diliyorum kızlar..moralim düzeldi.. :)
Yahu ben bu sene aöf de yaniyim , bilen arkadaşlar var 12 yıl sonra örgünden geçiş yaptım .
Çan eğrisi bu notlara henüz yansımadı mı yani ?
Notlar değişmiyor yani ,sadece geçme notu değişiyor öyle mi ?:26:
Çan eğrisi vize ve finali etkileyecek.
Şöyle örnek vereyim.
Herhangi bi ders diyelim.
Vize=50
Final= 80
Ortalaman= (50*30)/100 + (80*70)/100=71
Bu 71 senin ortalaman.
Bir de o derse ait herkesin ortalamasını toplayıp bi ortalama elde ediyolar.Yani çan bu oluyor işte.
Senin notunla onu karşılaştırıyolar.Yüksekse notun geçiyosun düşükse şartlı geçme falan var genel ortalama 2nin üstündeyse geçiyosun.
Genel olarak iyi notlarım 60 65 70 diye gidiyor ama tek dersimden korkuyordum korktuğum başıma geldi
Muhasebe denetimi biraz zayıf ona yükleneyim bari finale kadar.
Tebrikler canım...
Hadi sende bu gecede itibaren gömül muhasebe kitabına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?