Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar android telefon kullanıyorsanız eğer google markette anadolu edu uygulaması var. uygulamayı telefonunuza indirip ordanda bakabilirsiniz ... inşallah güzellikler görürsünüz :)

kızlarrrrrrrr açıldı benim ki ......ben iktisata girişten 25 almışım ya:26::26::26::26: neyse artık çan eğrisi var nasılsa.....yalnız birşey sormak istiyorum benım arkadasıma dalet okuyor gecen yıl 27 ile ingilizceden geçti.....çan egrısı ıle....o halde 35 diye bir şey yok:44:

35 değil ki o, 25.

canım zaten genel olarak 35 üstü diyorlar...çan işin içine girince değşiyor durum...sen yine de 35 genel kabul et...ama yine de üzülme bence çan olayı değiştirebilir...

bende açabildim şükürler olsun notlarım gayet iyi...
en çok korktuğum arapçaydı, 65 almışım arapçadan... :) şükür rabbime...
hepinize hayırlı sevineceğiniz sonuçlar diliyorum kızlar..moralim düzeldi.. :)

Yahu ben bu sene aöf de yaniyim , bilen arkadaşlar var 12 yıl sonra örgünden geçiş yaptım .

Çan eğrisi bu notlara henüz yansımadı mı yani ?

Notlar değişmiyor yani ,sadece geçme notu değişiyor öyle mi ?
:26:

Canım tebrik ederim seni çook

Çalışmanın , emeğinin karşılığını aldın

İnşallah finallerde de hepimiz çoşarız

Çan eğrisi vize ve finali etkileyecek.
Şöyle örnek vereyim.
Herhangi bi ders diyelim.
Vize=50
Final= 80
Ortalaman= (50*30)/100 + (80*70)/100=71
Bu 71 senin ortalaman.
Bir de o derse ait herkesin ortalamasını toplayıp bi ortalama elde ediyolar.Yani çan bu oluyor işte.
Senin notunla onu karşılaştırıyolar.Yüksekse notun geçiyosun düşükse şartlı geçme falan var genel ortalama 2nin üstündeyse geçiyosun.

Teşekkür ediyorum çok .

Ben bu şekilde ama vize ve final için ayrı sanmıştım .

Final notum 40 ise , çan eğrisine göre artabilir ya da düşebilir gibi bir şey düşünmüştüm , hayal kurmuşum sanırım

Hadi bakalım , ders çalışmaya şimdi herkes

Genel olarak iyi notlarım 60 65 70 diye gidiyor ama tek dersimden korkuyordum korktuğum başıma geldi
Muhasebe denetimi biraz zayıf ona yükleneyim bari finale kadar.

Genel olarak iyi notlarım 60 65 70 diye gidiyor ama tek dersimden korkuyordum korktuğum başıma geldi
Muhasebe denetimi biraz zayıf ona yükleneyim bari finale kadar.

Tebrikler canım...

Hadi sende bu gecede itibaren gömül muhasebe kitabına .

Off ben çok sevinemedim.. En korktuğum ders beni yine yanıltmadı 35 almışım.. Diğerleride 40-45-60 gelmiş...

Finallerde baya bi yükseltmem lazım.. Tam uçtayım yani..

Ayy benimde beklediğim gibi kötü gelmedi yaaa 65,50,70,55,55 hep böyle
Ama alttan br dersim vardı en korktuğum o bir tek 25 gelmiş ne yapıcam
Yaktın beni matematiksel iktisat yaktın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…