- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Bence bu yıl ortalamalar daha düşük olacak.Çünkü çok fazla kayıt oldu bu yıl.
benim de 2. üni oluyor aöf.....amacım sadece geçmek hiç öyle notum iyi olsun diye ugrasmıyorum yeter ki geçeyım......beni atamayan bu devlet için oturup saatlerce ders çalışamam...çok kızgınım çokkkkkkkk
sonuç itibari ile notlarım 80 falan değil ama bana göre çok iyi sebebi ise sınavlara gıderken kıtabın kapağını 1 kere bile açmamış olmam.....
ama burda gördüm çok emek veren arkadaşlarım var....onlar için çok sevındım..emeklerinin karşılıklarını aldılar....darısı finallere inş....
bir de bu saatten sonra çok mu geç bilmiyorum ama muratın işletme kıtabını alsam aöf kitaplarına bakmasam olur mu? çok mu geç?
adalette okuyan arkadasımın notları çok yüksekmiş......sadece murata çalısıyor.kitaplara baktıgını görmedim....
nerden bakıcz cnm notlara elim ayağım karıştı
Off ben çok sevinemedim.. En korktuğum ders beni yine yanıltmadı 35 almışım.. Diğerleride 40-45-60 gelmiş...
Finallerde baya bi yükseltmem lazım.. Tam uçtayım yani..
Ayy benimde beklediğim gibi kötü gelmedi yaaa 65,50,70,55,55 hep böyle
Ama alttan br dersim vardı en korktuğum o bir tek 25 gelmiş ne yapıcam
Yaktın beni matematiksel iktisat yaktın beni
Bir de becerebiliyon mu diye sorsan auscummm deli edecek beni bu ders
canım bence yanlışın var, kayıt olan öğrenci sayısı arttıkça ortalamalar yükselir...katılımın fazla olması bizim aleyhimize yani..
canım bence yanlışın var, kayıt olan öğrenci sayısı arttıkça ortalamalar yükselir...katılımın fazla olması bizim aleyhimize yani..
Bölümdaşım ne yaptın , bakabildin mi ? Ahh senin o heyecanın yok mu ?
Hadi güzel haberler bekliyorum senden , yaz notlarını
% 70 i düşünürsek zaten finaller asıl mesele . Uçlardan düşmeyeceğiz inşallah , finallerden sonra hepimiz sevineceğiz diye umuyorum
En kötü şartlı geçeriz , bende de bir tane 30 var :26:
Sen onu deli et sevgicim , olmadı yolla bana
benim de 2. üni oluyor aöf.....amacım sadece geçmek hiç öyle notum iyi olsun diye ugrasmıyorum yeter ki geçeyım......beni atamayan bu devlet için oturup saatlerce ders çalışamam...çok kızgınım çokkkkkkkk
sonuç itibari ile notlarım 80 falan değil ama bana göre çok iyi sebebi ise sınavlara gıderken kıtabın kapağını 1 kere bile açmamış olmam.....
ama burda gördüm çok emek veren arkadaşlarım var....onlar için çok sevındım..emeklerinin karşılıklarını aldılar....darısı finallere inş....
bir de bu saatten sonra çok mu geç bilmiyorum ama muratın işletme kıtabını alsam aöf kitaplarına bakmasam olur mu? çok mu geç?
adalette okuyan arkadasımın notları çok yüksekmiş......sadece murata çalısıyor.kitaplara baktıgını görmedim....
çok kayıt var ama bence çogu kişi çalışmıyor..herkes soru ezberleyıp gececegını sanıyordu benim gibi.....o yuzden 60 70 alanın ortalaması bile bb veya cb düşebilir:44:
Umarım öyle olur yaaa.. Şu anda hem moralim bozuldu, hemde daha hırslandım..
Bu sene mezun olabilmeyi o kadar çok istiyorum ki..
notların nasıl canım ben geçmiş sayfadaki yorumları okuyamadım pek baya ilerlemiş...
moralim bozuk diyorsun, kötü mü sonuçlar...çok üzüldüm eğer öyleyse...
Umarım öyle olur yaaa.. Şu anda hem moralim bozuldu, hemde daha hırslandım..
Bu sene mezun olabilmeyi o kadar çok istiyorum ki..
Bende notlarıma çok şaşırmadım çünkü hiç ünite çalışmadan girmiştim... Ama finallerde oturdum ünite çalışıyorum..
Bende adalet okuyorum egem yayınlarının soru bankasından çalışıyorum.. Bi arkadaşım vizelere egemden çalıştı notları 70 civarı gayet güzel geçti sınavları, bende ona güvenerek egem aldım.. Ünite çalışıp arkasına ordan soru çözüyorum umarım yanıltmaz beni de finallerim iyi geçer
İlk notlara bakınca bir 10 dakika benimde suratım asıldı .
Yok yani ne bekliyorsam ; ciddi anlamda sadece son hafta çalışmıştım . O da 6 ders 24 üniteye yetmemişti tabiii.
Şimdi hırslandım ben . Önceliği 30-40 olan iki derse vereceğim.
Zaten bunları bu şekilde geleceğini bildiğim için birini çalıştım bitirdim .
Olacak olacak...Hissediyorum
Kızlar bence yardımcı kitaba hiç gerek yok ben nacizane fikrimi söylüyorum sadece aöf nin kitabından çalıştım. Öyle deli gibi de çalışmadım üstün körü okudum hep. 3 dersin kapağını bile açmadım. Çıkmış sorulara da bakmadım. Finallerde de aynısını yapmayı düşünüyorum şahsen. İnşallah herkesin finalleri istediği gibi geçer
Bende şaşırmadım aslında doğru düzgün çalışmadım, çıkmış soru çalışıp girdim daha düşükte gelebilirdi..
Hadi bi gayret edip finallerde yükseltelim inşaAllah..
Bende şaşırmadım aslında doğru düzgün çalışmadım, çıkmış soru çalışıp girdim daha düşükte gelebilirdi..
Hadi bi gayret edip finallerde yükseltelim inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?