Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Açıkladığın için teşekkür ederim canım çok sağol.. Ben baharla güzün birbiri ile ilişkisini bilmiyodum ben hesapladım ortalamam 2nin üzerinde tamam geçtm diye sevinmiştim..
Ama şimdi bahar dönemini çok yüksek tutmam lazım..
:18:

Rica ederim ne demek birbirimize destek olmalıyız. Keşke benim de ff dersim olmasaydı. Tek bir ders yüzünden son sınıf olduğum için bir dönem uzattım okulu. Hala şoktayım diğer derslerim de çok kötü değil ama bir ders beni bitirdi...

Bi ders için bi dönemin gitmesi ne kötü dimi.
İnşallah sevindirici bi haber gelir üniversiteden.. Ayyy ben bayrak sallıyodum valla ohh ohh geçtim diye şimdi bayraklarım suya düştü iyimi

Bi ders için bi dönemin gitmesi ne kötü dimi.
İnşallah sevindirici bi haber gelir üniversiteden.. Ayyy ben bayrak sallıyodum valla ohh ohh geçtim diye şimdi bayraklarım suya düştü iyimi

Evet çok kötü bari tek ders sınavı yapsınlar ona bile razıyım... Artık ikinci dönem sıkı çalışırsın riske sokmazsın. Ben şimdiden e-kitaptan çalışmaya başlamayı düşünüyorum.

Doğru söylüyosun aslında çalışmaya başlasak iyi olur.. Şaka maka günler geçiyo.. Ama hiç çalışasım yok benim yaaaa

:13::13::13:

Veriyorum siparişleri hemen gazelim.
Defterler gelince önce yanlarına cetvelle kırmızı çizgi çizeceğiz , sonrada araları çiçek böcek süsleyelim
Arı mayalı silgilerden istiyorum ben

Ama yok yok ya , baksana biz ancak böyle başarılı olabiliyoruz.Kemal Sunalın bir filmi vardı hani , altılı kuponu doldurmak için gereken minibüs ortamını hazırlıyorlardı.Bizde de sessiz sedasız bir ev, düzenli bir masa falan olsa ff lerden geçilmezdik

Bütünlemenin benim işime hiiiç yaramayacağını bile bile daha notlar açıklanmadan ben tüm mailleri gönderdim , imza toplamalara vs .. katıldım . Sadece bu dönem olarak bakmamak lazım , bütünleme tek dersten başı yananlar için özellikle kesinlikle olması gerekli.Tek ders sınavı falan vardı bizim zamanımızda , bari o gelse.

Doğru söylüyosun aslında çalışmaya başlasak iyi olur.. Şaka maka günler geçiyo.. Ama hiç çalışasım yok benim yaaaa

Valla ne yalan söyleyeyim benim de hiç çalışasım yok hem de bu moral bozukluğuyla. Ama bir de diyorum ki diğer dönem bütün derslerimi verim de belki insafa gelip tek ders sınavı falan yaparlar da geçerim. Bir umut işte. Gerçi bütünleme olsun diğer kalan tüm arkadaşlar da girip faydalansınlar. Bir tek kendimizi düşünmeyelim dimi ama

Ya çok soru sordum biliyorum ama benim şimdi dönem not ortalamamın 2nin üzerinde olmasının hiç bi önemi yok mu çünkü genel ortalamam 2nin altında:26:

Ben de sonuçlar açıklanmadan bile gönderdim defalarca. Hatta çevremdeki tüm arkadaşlarımı da yönlendirdim. Sonuçlar açıklanınca da gönderdim. Bütünleme ve tek ders sınavı hakkımızdır. İnşallah tekrar bütünleme getirirler. Yoksa bir çok kişi mağdur olacak. Dava açanlar olmuş. Bir de chp'nin bir milletvekili aöf ile ilgili soru önergesinde bulunmuş. İnşallah umutlu haberler alırız. Tek ders sınavı benim okuduğum ünv. vardı ama şimdi niyeyse yok. Tek ders yüzünden benim gibi bir çok kişi bir dönem boşu boşuna uzatmış olacak. Benim yüksek lisans ve tarih bölümüne başlamak gibi düşüncem vardı şimdi onlar da bitti. Bu sene mezun olup başlamazsam daha da başlamam zaten. Yaşım geçti yaşlandım. Gelmişim 30 yaşına hala uğraşıyorum daha da uğraşmam.

Peki bu durum sütununda " Tekrar" yazması ne demek oluyo??????

Ya çok soru sordum biliyorum ama benim şimdi dönem not ortalamamın 2nin üzerinde olmasının hiç bi önemi yok mu çünkü genel ortalamam 2nin altında:26:

Genel not ortalaması önemli. Tekrar dersin karşısında mı yazıyor neyin karşısında tekrar yazıyor. Copy paste yapabilir misin tam olarak göreyim...

Canım kopyalayamadım buraya ama şöyle anlatayım en altta

Öğretim yılı Dönem Dönem not ortalaması Genel not ortalaması Durum

Canım kopyalayamadım buraya ama şöyle anlatayım en altta

Öğretim yılı Dönem Dönem not ortalaması Genel not ortalaması Durum

Hee tama şimdi anladım ben de baktım da kendi sistemime bende de aynısı var. Ben de başarılı yazıyor. Ama sen de tekrar derken neyi tekrar etmen gerektiğini biliyorum. Belki bilen arkadaşlar varsa söylerler. Bu konuda yardımcı olamayacağım maalesef. Bilen varsa yazsın ben de öğrenmiş olurum...

Derslerin üzerine tıkladım da vizedeki gibi Türkiye ortalaması yazmıyor. Sadece harf notları var. Sanırım onu diyorlar.

Adacığım, o harf notu aralıklarından cc olan o dersin türkiye ortalaması. Diğer harf aralıklarının da minimum değerlerini vermişler.

Son düzenleme:

Ahhh auscuğum, artık o arı mayalı silgilerden yok. Var da eski kokuluları yok, zararlı ve bağımlılık yapıyor diye kaldırdılar. Bağımlılık yaptığı doğru, kokusu hala burnumda, bulsam hemen alacağım.

Ben de size çalışma ortamımı anlatayım...El ayak çekilmiş, saat 12-1 civarı gece...Cep telefonumdan kısık sesle sevdiğim müziği açmışım, cicili, spiralli defterim önümde, fosforlu kalemle çizdiğim kitabım hemen yanında. Uğurlu kalemim ve renk renk keçeli kalemlerim yazmak üzere hazır...30 dakikada bir çay doldurmak için mutfağa gidip geliyorum...Bu böyle saat 3-4'e kadar her gece devam ediyor. Sonra sabah 8'de kalk borusu oğlumla tekrar güne başlıyorum....

Bu arada yukarıda canım arkadaşım ausun yazdığına nokta ve virgüle dokunmadan katılıyorum. Bugüne kadar her platformda bütünleme ve tek ders sınavının geri gelmesi için gereken her yere mail attım, bu konuyu da sonuna kadar savunuyorum. Eğer diğer uzaktan eğitim veren ve kredili sistemde olan üniversitelerde bütünleme varsa aöf'de neden olmasın?

çok güldüm yaaa :) biberon sen ölme emi :)
fosforlu kalemle çizip çalışıyorsun valla tebrikler :) ben kalem değiştirmeye bile üşeniyorum :) sen bide renk renk dizmişsin bravo valla

bu arada canm geçmiş sayfalarda bişey sordum ama kimse görmedi sanırım...
eşimin ortalaması 1,35 yazıyor, UYARI yazıyor.....bu nedemek?? yani akademik yetersizlik diye konuşmuştuk ya, ondan sordum...

Canım görmedim, kusuruma bakma hemen bildigim kadarıyla cevaplayayım. Uyarı yazısı, önümüzdeki donemde not ortalamasını 2.00 yapması gerektiği için yazıyor. Akademik yetersizlik uyarisi, senin de dedigin gibi. Yani güz donemi ve bahar döneminin ortalaması 2.00 ve üzeri olmalı. Bu durumda 1.35 olan ortalamayı 2.00 yapmak için bu bahar donemi biraz daha yüksek not alması lazım vize ve finalden ...

çok güldüm yaaa :) biberon sen ölme emi :)
fosforlu kalemle çizip çalışıyorsun valla tebrikler :) ben kalem değiştirmeye bile üşeniyorum :) sen bide renk renk dizmişsin bravo valla

Diyorum ya, tam tipik ilkokul öğrencisiyim. Hayır millet çocukluğunu yasayamaz, ben öğrenciliğimi mı yasayamadim nedir anlamıyorum. :))) Ancak bu sekilde konsantre olup çalışabiliyorum. :)))

canım aynı sıkıntı bende de var mezun olamıyorum 1 ders yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…