- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Şartlı geçmen demek genel not ortalamanın 2'nin üzerindeyse dd ve dc gibi derslerden şartlı olarak geçmen demek. Yani şartı 2'nin üzerinde olması. Ama bu dönem not ortalaman 2'nin üzerinde olsa bile birde bahar dönemi ve güz döneminin ortalaması alınıyor ve eğer 2'nin altına düşerse bahar dönemi ve güz döneminin ortalaması iki dönemde de aldığın dd'leri tekrarlamak zorunda kalırsın. Bahar döneminin güz dönemine etkisi o. İnşallah anlatabilmişimdir. Yanlışım varsa da arkadaşlar düzeltsinler beni. Benim bildiğim ve tüm forumlarda da hatta bu arkaşlar da hep bunu söylüyorlar.
Hem bütünleme için hala şans varmı benim hiç umudum kalmadı
Açıkladığın için teşekkür ederim canım çok sağol.. Ben baharla güzün birbiri ile ilişkisini bilmiyodum ben hesapladım ortalamam 2nin üzerinde tamam geçtm diye sevinmiştim..
Ama şimdi bahar dönemini çok yüksek tutmam lazım..:18:
Rica ederim ne demek birbirimize destek olmalıyız. Keşke benim de ff dersim olmasaydı. Tek bir ders yüzünden son sınıf olduğum için bir dönem uzattım okulu. Hala şoktayım diğer derslerim de çok kötü değil ama bir ders beni bitirdi...
Bi ders için bi dönemin gitmesi ne kötü dimi.
İnşallah sevindirici bi haber gelir üniversiteden.. Ayyy ben bayrak sallıyodum valla ohh ohh geçtim diye şimdi bayraklarım suya düştü iyimi
Evet çok kötü bari tek ders sınavı yapsınlar ona bile razıyım... Artık ikinci dönem sıkı çalışırsın riske sokmazsın. Ben şimdiden e-kitaptan çalışmaya başlamayı düşünüyorum.
biberoncum ben boşuna ahretlik demiyorum aus'a :)
aynı beni anlatmış kuzum...
bende aynı elimde kitap koltuğa uzanırım, tv karşımda :) bazen fiskos masayı elime alıyorum, koltuğa oturup arkama yaslanıp fiskosu önüme doğru eğiyorum gel keyfim key :)
bazen çay bazen kahve :)
gören ders çalışmak değil efkar dapıtıyor sanır....
oğlum aynen ausun oğlu gibi tepeme çıkar asılır yırtar kitabımı falan...:) kitaplarımın çoğu karalanmış halde zaten....benim elimde bi kitap varsa oda oturur yanıma ona da veririm bi kitap ana oğul çalışırız :)
ama bu dönem bende senin gibi cicili bcili şeyler düşünüyorum, sanki daha çok motive olacakmışım gibi geliyor :)
aus nedersin kuzum, biberon gibi yapalımmı? :) kokulu silgi, yumurtlayan kalem olaylarına girelimmi :) olur ya belki hevesten kitabı elimizden düşürmeyiz...
oldu olacak kitaplarımızı kaplayalım, telli defterler alalım :) ayy çok güldüm.... hatta stambel mıydı neydi adı :) hani varya basınca mühür gibi hayvan deseni çıkıyor ya, sayfaların köşesine baskı yaparız :)
Arkadaşlar sizlerden bir ricam var. Herhangi bir dersten kalmamış olsanız bile lütfen yök ve bimer'e bütünleme ve tek ders sınavı olması konusunda mail atabilir misiniz? Ne kadar çok kişi olursak o kadar çok başarılı oluruz. Ben sınav sonuçları açıklanmadan bile şikayet mailleri atıyordum açıklandı hala atıyorum. Bana olmaz demeyin belki ilerde bir gün siz de herhangi bir dersten kalıp bütünlemeye veya benim gibi tek ders yüzünden okulu uzatmış olabilirsiniz. O zaman yeterince sesimizi duyuramadığımız için iş işten geçmiş olabilir. Lütfen mail atmayı esirgemeyin. Bu günlerde birbirimize destek olmayız. Bir mail atmak çok fazla vaktinizi almaz rica ediyorum.... Bunun için zaten uzun zaman önce kampanya başlamıştı şuan hala devam ediyor. Ama genel olarak forumları takip ettiğimde kalmayan arkadaşlar bana ne deyip kenara çekiliyorlar. Sizlerin duyarlı olduğunuzu biliyorum ...
Doğru söylüyosun aslında çalışmaya başlasak iyi olur.. Şaka maka günler geçiyo.. Ama hiç çalışasım yok benim yaaaa
:13::13::13:
Veriyorum siparişleri hemen gazelim.
Defterler gelince önce yanlarına cetvelle kırmızı çizgi çizeceğiz , sonrada araları çiçek böcek süsleyelim
Arı mayalı silgilerden istiyorum ben
Ama yok yok ya , baksana biz ancak böyle başarılı olabiliyoruz.Kemal Sunalın bir filmi vardı hani , altılı kuponu doldurmak için gereken minibüs ortamını hazırlıyorlardı.Bizde de sessiz sedasız bir ev, düzenli bir masa falan olsa ff lerden geçilmezdik
Bütünlemenin benim işime hiiiç yaramayacağını bile bile daha notlar açıklanmadan ben tüm mailleri gönderdim , imza toplamalara vs .. katıldım . Sadece bu dönem olarak bakmamak lazım , bütünleme tek dersten başı yananlar için özellikle kesinlikle olması gerekli.Tek ders sınavı falan vardı bizim zamanımızda , bari o gelse.
Peki bu durum sütununda " Tekrar" yazması ne demek oluyo??????
Ya çok soru sordum biliyorum ama benim şimdi dönem not ortalamamın 2nin üzerinde olmasının hiç bi önemi yok mu çünkü genel ortalamam 2nin altında:26:
Canım kopyalayamadım buraya ama şöyle anlatayım en altta
Öğretim yılı Dönem Dönem not ortalaması Genel not ortalaması Durum
Derslerin üzerine tıkladım da vizedeki gibi Türkiye ortalaması yazmıyor. Sadece harf notları var. Sanırım onu diyorlar.
:13::13::13:
Veriyorum siparişleri hemen gazelim.
Defterler gelince önce yanlarına cetvelle kırmızı çizgi çizeceğiz , sonrada araları çiçek böcek süsleyelim
Arı mayalı silgilerden istiyorum ben
Ama yok yok ya , baksana biz ancak böyle başarılı olabiliyoruz.Kemal Sunalın bir filmi vardı hani , altılı kuponu doldurmak için gereken minibüs ortamını hazırlıyorlardı.Bizde de sessiz sedasız bir ev, düzenli bir masa falan olsa ff lerden geçilmezdik
Bütünlemenin benim işime hiiiç yaramayacağını bile bile daha notlar açıklanmadan ben tüm mailleri gönderdim , imza toplamalara vs .. katıldım . Sadece bu dönem olarak bakmamak lazım , bütünleme tek dersten başı yananlar için özellikle kesinlikle olması gerekli.Tek ders sınavı falan vardı bizim zamanımızda , bari o gelse.
çok güldüm yaaa :) biberon sen ölme emi :)Ahhh auscuğum, artık o arı mayalı silgilerden yok. Var da eski kokuluları yok, zararlı ve bağımlılık yapıyor diye kaldırdılar. Bağımlılık yaptığı doğru, kokusu hala burnumda, bulsam hemen alacağım.
Ben de size çalışma ortamımı anlatayım...El ayak çekilmiş, saat 12-1 civarı gece...Cep telefonumdan kısık sesle sevdiğim müziği açmışım, cicili, spiralli defterim önümde, fosforlu kalemle çizdiğim kitabım hemen yanında. Uğurlu kalemim ve renk renk keçeli kalemlerim yazmak üzere hazır...30 dakikada bir çay doldurmak için mutfağa gidip geliyorum...Bu böyle saat 3-4'e kadar her gece devam ediyor. Sonra sabah 8'de kalk borusu oğlumla tekrar güne başlıyorum....
Bu arada yukarıda canım arkadaşım ausun yazdığına nokta ve virgüle dokunmadan katılıyorum. Bugüne kadar her platformda bütünleme ve tek ders sınavının geri gelmesi için gereken her yere mail attım, bu konuyu da sonuna kadar savunuyorum. Eğer diğer uzaktan eğitim veren ve kredili sistemde olan üniversitelerde bütünleme varsa aöf'de neden olmasın?
çok güldüm yaaa :) biberon sen ölme emi :)
fosforlu kalemle çizip çalışıyorsun valla tebrikler :) ben kalem değiştirmeye bile üşeniyorum :) sen bide renk renk dizmişsin bravo valla
bu arada canm geçmiş sayfalarda bişey sordum ama kimse görmedi sanırım...
eşimin ortalaması 1,35 yazıyor, UYARI yazıyor.....bu nedemek?? yani akademik yetersizlik diye konuşmuştuk ya, ondan sordum...
çok güldüm yaaa :) biberon sen ölme emi :)
fosforlu kalemle çizip çalışıyorsun valla tebrikler :) ben kalem değiştirmeye bile üşeniyorum :) sen bide renk renk dizmişsin bravo valla
Rica ederim ne demek birbirimize destek olmalıyız. Keşke benim de ff dersim olmasaydı. Tek bir ders yüzünden son sınıf olduğum için bir dönem uzattım okulu. Hala şoktayım diğer derslerim de çok kötü değil ama bir ders beni bitirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?