Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

evet ya birde evli çocuklulara sormak alzım ama onlar aşmış kendini biberon ve gazel gibi:):):)

bende evliyim ama iş güç derkennnn uffffff diyom yaniii
hangi yardımcı kaynaksaaa bende bu dönem almamm gerek bakayım
dershane aman uzak dursunnn zaten çoğu sözellll bir çok bölümün ne gerek diyom zaman kaybı para kaybı

bende o yüzden vazgeçiyorum ama programlı sistemli bişekilde çalışamıyorum napcam bakalım :)

fırtınalar kopmuş topikte:9::9::9:
utandım kendimden he:26:
gaza geldim miiii:44:
geldim geldim:27::27:
bende bugün 2 ünite bitirip geleyim diyorum hadi bakalım
çalışın hatunlar çalışııııınnnnn bi bakmışız mayıs gelmiş
sonra zaten haziran:31:
sonra bol bol yayılıcaz eşşşşşeeeeekk gibi:9::9::9:

o biberon bi gelsin eğer öyle şu kadar bitti bukadar bitti diye, ahanda şuraya yazıyorum o fosforlu kalemleriyle oyuveririm gözünü :)

:60::60:
Ayyy gelince o bizi oyacak bu gidişle gazeeeeel :18:

bir ben etkisiz elamanım yaaa:):):)
isan haftasında başalrım erken den derse ..
aus o an etkilenemden cvbı verdim ne açtım kipatı ne bişeeee

sanırım belki bu sefer 23 ne bilem içimden gelmedi.... verimli de olmayacaksa ne zaman kaybı onu yerine mesnevi okudum kipat okudum:)

Etkilenir gibi yapıp gidip çalışmadın demek haaa :19::19::19:
Akşama iki ünitenden sınav yapacağım seni:52:

kızlaar nasıl çalışıyosunuz derslere yaa özellikle evli olanlar cidden yardım lazım bana programda yaptım ama yok hergün bişi çıkıyo gecen günde gittim kitapları aldım 4 ü eksik biraz açıp baktım mübarek uzattıkça uzatmış dersaneyemi gitsem yada herkes bi yayınevi kitabından bahsediyo onlardanmı alsam bilemedim yardım ediin :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Evli ve 3,5 yaşında bir erkek canavar annesiyim , üstelik yaş 34 :ssz:

Gündüz çalışmak hayal , gecelerden feragat ediyorum o da son hafta , bildiğin sabahlıyorum ama son hafta .

Eğer planlı başlamak istiyorsun , evde el ayak çekilince kendine şimdiden sadece 1 saat ayır .Yetecektir inan bana .

evet ya birde evli çocuklulara sormak alzım ama onlar aşmış kendini biberon ve gazel gibi:):):)

bende evliyim ama iş güç derkennnn uffffff diyom yaniii
hangi yardımcı kaynaksaaa bende bu dönem almamm gerek bakayım
dershane aman uzak dursunnn zaten çoğu sözellll bir çok bölümün ne gerek diyom zaman kaybı para kaybı

:3::3::3:

Bende varım canım . Geçen dönem soru bankası almıştım , kapağını açmadım desem yeridir.
AÖF kitaplarını çalışmak yetiyor bence .

fırtınalar kopmuş topikte:9::9::9:
utandım kendimden he:26:
gaza geldim miiii:44:
geldim geldim:27::27:
bende bugün 2 ünite bitirip geleyim diyorum hadi bakalım
çalışın hatunlar çalışııııınnnnn bi bakmışız mayıs gelmiş
sonra zaten haziran:31:
sonra bol bol yayılıcaz eşşşşşeeeeekk gibi:9::9::9:

Aferin sana :46:

Sen bir başlasan zaten fırtına gibi eseceksin canım . Geçen dönemin başında gazelle seni okuyordum en çok topiğe girip .

Tanımıyordum o zaman sizi çok , öyleeee uzaktan uzaktaaaan bakıyordum :14::14:

:60::60:
Ayyy gelince o bizi oyacak bu gidişle gazeeeeel :18:

Etkilenir gibi yapıp gidip çalışmadın demek haaa :19::19::19:
Akşama iki ünitenden sınav yapacağım seni:52:

Evli ve 3,5 yaşında bir erkek canavar annesiyim , üstelik yaş 34 :ssz:

Gündüz çalışmak hayal , gecelerden feragat ediyorum o da son hafta , bildiğin sabahlıyorum ama son hafta .

Eğer planlı başlamak istiyorsun , evde el ayak çekilince kendine şimdiden sadece 1 saat ayır .Yetecektir inan bana .

:3::3::3:

Bende varım canım . Geçen dönem soru bankası almıştım , kapağını açmadım desem yeridir.
AÖF kitaplarını çalışmak yetiyor bence .

Aferin sana :46:

Sen bir başlasan zaten fırtına gibi eseceksin canım . Geçen dönemin başında gazelle seni okuyordum en çok topiğe girip .

Tanımıyordum o zaman sizi çok , öyleeee uzaktan uzaktaaaan bakıyordum :14::14:

ayy evet ablacım hatırlıyorum:16:
ama
o eskiiiiii haliimdeeeenn eseeeeeerrr yooooooookkkk şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:
haftasonu giriyor neyseki kardeşimin sınavlarda bitti rahatız 3 gün boyunca baya bir yol katetmeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle:16:

bende o yüzden vazgeçiyorum ama programlı sistemli bişekilde çalışamıyorum napcam bakalım :)

ismim geçmiş cevap hakkı doğmuş bana :)
canım evet evliyim 3 yaşına girecek oğlum var... ben aöf ye başlarken bi hevesliydim sorma aman canım nolcak günde bi saat ayıramayacakmıyım, rahat rahat çalışrım diyordum ama öyle değilmiş malesef...evli bir bayanın gün içinde bir saat boş zaman bulamamı çok normal...ama önemli olan istemek, dersaneyle falan olacağını sanmıyorum eğer isteğin yoksa paran boşa gider...
ben ne kursa gidiyorum ne yardım aldığım biri var...sadece evde alıyorum kitabı elime oku allah oku...
sınava bir hafta kalıncaya kadar üniteleri bitiriyorum ve en son soru bankamı çözüyorum...
gerçekten öyle aşırı kaptırmıyorum ya, eğer işim yoksa günde 2 ünite bitiyor rahat...
şükür sınavlarımdan gayet iyi puuanlar aldım...
normalde şimdiye kadar çoktan başlardım çalışmaya ama bu dönem ünite sayım az olunca sanırım biraz tembel gibiyim :)
ama bugün başlıyorum zaten aus sağolsun bi gaz verdi sorma hemde ne gaz...
sen çalışmaya bi başla emin ol devamı gelecek...çünkü buraya her bitirdiğin üniteyi bildirince ve tabloda ünitelerinin azaldığını gördükçe daha bi gazlanıyorsun...
üstelik ben çocuk olduğu halde hemde diğer odaya gidemiyorum çalışmaya tv başında çalışmaya alıştım napıyım ben diğre odaya gitsem oğlum hemen gelir peşimden..mecbur onun yanında tv açıkken çalışmayı öğrendim..gece o uyuyunca da çok iyi çalışılıyor...
bence bismillah de ve başla..bugün başlayacak olanlar var, sende bizimle birlikte başla bak göreceksin birbirimize çok faydalı oluyoruz...

ama
o eskiiiiii haliimdeeeenn eseeeeeerrr yooooooookkkk şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:
haftasonu giriyor neyseki kardeşimin sınavlarda bitti rahatız 3 gün boyunca baya bir yol katetmeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle:16:

evet gözde yaa nasıl gazlıyorduk birbirimizi saçalarımızdan sürüye sürüye.. :)
sende de bende de bi düşüş var...maşallah kardeş kardeş takılıyoz burda :) hafiften azarlamaya başlasak bence :60:

ama

ismim geçmiş cevap hakkı doğmuş bana :)
canım evet evliyim 3 yaşına girecek oğlum var... ben aöf ye başlarken bi hevesliydim sorma aman canım nolcak günde bi saat ayıramayacakmıyım, rahat rahat çalışrım diyordum ama öyle değilmiş malesef...evli bir bayanın gün içinde bir saat boş zaman bulamamı çok normal...ama önemli olan istemek, dersaneyle falan olacağını sanmıyorum eğer isteğin yoksa paran boşa gider...
ben ne kursa gidiyorum ne yardım aldığım biri var...sadece evde alıyorum kitabı elime oku allah oku...
sınava bir hafta kalıncaya kadar üniteleri bitiriyorum ve en son soru bankamı çözüyorum...
gerçekten öyle aşırı kaptırmıyorum ya, eğer işim yoksa günde 2 ünite bitiyor rahat...
şükür sınavlarımdan gayet iyi puuanlar aldım...
normalde şimdiye kadar çoktan başlardım çalışmaya ama bu dönem ünite sayım az olunca sanırım biraz tembel gibiyim :)
ama bugün başlıyorum zaten aus sağolsun bi gaz verdi sorma hemde ne gaz...
sen çalışmaya bi başla emin ol devamı gelecek...çünkü buraya her bitirdiğin üniteyi bildirince ve tabloda ünitelerinin azaldığını gördükçe daha bi gazlanıyorsun...
üstelik ben çocuk olduğu halde hemde diğer odaya gidemiyorum çalışmaya tv başında çalışmaya alıştım napıyım ben diğre odaya gitsem oğlum hemen gelir peşimden..mecbur onun yanında tv açıkken çalışmayı öğrendim..gece o uyuyunca da çok iyi çalışılıyor...
bence bismillah de ve başla..bugün başlayacak olanlar var, sende bizimle birlikte başla bak göreceksin birbirimize çok faydalı oluyoruz...

Şaka maka derken , beni de çalışmaya başlatacaksınız erkenden ha , içimde bir kıpraşma başladı ama hadi hayırlısı :ssz:

:31:
evet gözde yaa nasıl gazlıyorduk birbirimizi saçalarımızdan sürüye sürüye.. :)
sende de bende de bi düşüş var...maşallah kardeş kardeş takılıyoz burda :) hafiften azarlamaya başlasak bence :60:

valla ben bugün 2 ünite hedef koydum kendime
seni bilemicem:27:
sen öyleeee otur totonun üstüne:9::9::9:
şaka bi yana bugün sende başla 2 ünite hedef koyalım olur mu başlayınca devamı geliyor:16:

:31:

valla ben bugün 2 ünite hedef koydum kendime
seni bilemicem:27:
sen öyleeee otur totonun üstüne:9::9::9:
şaka bi yana bugün sende başla 2 ünite hedef koyalım olur mu başlayınca devamı geliyor:16:

iki ünite mi :53::53:
gözde naptın kuzum vur dedik öldürdün :)
bir üniteye niyetliydim ben yaa :( yapma kuzum etme tutma, iki ünite yaşlı başlı kadına ağır gelir kuzum, :)
hahaha aus oku oku bak, :) sıkıya gelince hemen işi yaşlılığa ihtiyarlamaya vuruyom görüyonmu :)
diğer zamanlarda da çıtırız genciz diyen ben, :60:
bu kadar döneklik gördünmü :60:

iki ünite mi :53::53:
gözde naptın kuzum vur dedik öldürdün :)
bir üniteye niyetliydim ben yaa :( yapma kuzum etme tutma, iki ünite yaşlı başlı kadına ağır gelir kuzum, :)
hahaha aus oku oku bak, :) sıkıya gelince hemen işi yaşlılığa ihtiyarlamaya vuruyom görüyonmu :)
diğer zamanlarda da çıtırız genciz diyen ben, :60:
bu kadar döneklik gördünmü :60:

Küsüm ben sana :19:

Geyiğe çağırıyorum seni gelmiyorsun :63::63::63:

Ben bugün 4 ünite hedefi koydum , yani bir ders bitireceğim vize ünitesi olarak :52::52::52:

Küsüm ben sana :19:

Geyiğe çağırıyorum seni gelmiyorsun :63::63::63:

Ben bugün 4 ünite hedefi koydum , yani bir ders bitireceğim vize ünitesi olarak :52::52::52:

yeni gördüm kuzum :) idare et gözler görmez oldu eee naparsın yaşlılık işte :)
ders çalışma vakti geldi yaa ben yaşlanma moduna girdim hemen...:) artık eski performansı beklemeyin benden ausum..:)

yeni gördüm kuzum hemen yazdım oraya buraya geldim :)

yeni gördüm kuzum :) idare et gözler görmez oldu eee naparsın yaşlılık işte :)
ders çalışma vakti geldi yaa ben yaşlanma moduna girdim hemen...:) artık eski performansı beklemeyin benden ausum..:)

yeni gördüm kuzum hemen yazdım oraya buraya geldim :)

4 ünite performansıma ne diyorsun cicim :52::52::52:

4 ünite diye birden görünce höööyttt noluyo dedim:9:
gazele bak hele çalışma isteğim yok 4 ünite hedefim var diyo birde diye söyleniyorum:52:
meğerse aus ablammış heyytt be kim tutar seni:52:
gazelcimm nazlanma hadi bakalım akşama 2 ünite bekliyorum senden gece kabusun olurum hee:27:

4 ünite diye birden görünce höööyttt noluyo dedim:9:
gazele bak hele çalışma isteğim yok 4 ünite hedefim var diyo birde diye söyleniyorum:52:
meğerse aus ablammış heyytt be kim tutar seni:52:
gazelcimm nazlanma hadi bakalım akşama 2 ünite bekliyorum senden gece kabusun olurum hee:27:

Sen o mesajı yazdın canım , gazel selamsız sabahsız sitenin çıkışına tıkladı zaten :52:

Ders çalışmaya gitti kesin :46:

Anaaaaaaaaaam biberon geldi , geçmişi okuyor , hissediyorum :18::18::18:

Ne kadar geriye gidecek acaba
:18::18::18::18::18::18::18:

Anaaaaaaaaaam biberon geldi , geçmişi okuyor , hissediyorum :18::18::18:

Ne kadar geriye gidecek acaba
:18::18::18::18::18::18::18:

Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün. :52:

Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))

Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum. :8:

Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.

Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün. :52:

Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))

Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum. :8:

Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.

Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye :52::52::52:

Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye :41:

Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır ):37:

Tamam canım , akşam tolaşıp bir düzen , bir program , bir intizam yapalım :45:

Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye :52::52::52:

Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye :41:

Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır ):37:

Tamam canım , akşam tolaşıp bir düzen , bir program , bir intizam yapalım :45:

Bak bak bak, hemen gazele topu atıvermişin ausum.:1: O da gelince neler olacak şimdi bakalım.:1: Gelsin zaten, bekliyorum kendisini elimde fosforlularla...:52:

Back
X