Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün.
Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))
Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum.
Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.