Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün öğle arası büroya kitaplarıkı alayım diye.
Sadece ing.kitaplarını verdi nisanın ilk haftası kitapların gelecek dedi böyle saçma bir şey var mı ya?
1 ayda nasl yetiştiririm o dersleri sinir oldum söylene söylene çıktım bürodan..
Kitapları alamayan var mı benim gibi mağdur![]()
dört ünite4 ünite performansıma ne diyorsun cicim![]()
Sen o mesajı yazdın canım , gazel selamsız sabahsız sitenin çıkışına tıkladı zaten
sorma ahretim bağlantı gitti ya, bende kapattım çıktım hazır kapanmışken yemeğimi yapayım dedim, taze fasülye yemek topiğine eklerim birazdan :) ama o biberon geldiği anda burda olmayı isterdim...accık didikleyim naptın ne ettin diye :) hesaba çekmek isterdim ama biberon öyle ballıymış ki, kader onu benim zalim ellerimden kurtarmış
kaçmak mı??? pardon gözdem duyamadım :? kaçmak mı dedin...bak gördün mü gazelde kaçtı kaldın tek başına![]()
tek elimle oyarım gözlerinizi, tey teyy teyy...
![]()
biberoncum tekrar hoşgeldin nassın iyimisin?? alimallah üzerine yürüyecektim ama hadi yırttın :) çalışmadan gelmişsin..aferin bak :)Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün.
Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))
Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum.
Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.
aslında bize aferin yaa aus gözde, biberonu da yoldan çıkarmışız görüyonuzmu??eee nolcak bu kadar tembelin içinde kalınca, üzüm üzüme baka baka hesabı oldu
biberon bu sene kalır bütün derslerden ben size diyim kılzar
![]()
Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye
Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye
Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır )
ausssss ben sana söz bulamıyorum
anam bu nasıl dönekliktir böyleaman yarabbi dağlara taşlara
biberon sen inanma kuzum aus beni gazladı gazladı, kendi şimdi sıvıştı, ihale bana kaldı iyimi
Bak bak bak, hemen gazele topu atıvermişin ausum.O da gelince neler olacak şimdi bakalım.
Gelsin zaten, bekliyorum kendisini elimde fosforlularla...
![]()
Ben daha kitap bile almadım
Tabiii siz beni örnek almayın![]()
Kızlar bugün öğle arası büroya kitaplarıkı alayım diye.
Sadece ing.kitaplarını verdi nisanın ilk haftası kitapların gelecek dedi böyle saçma bir şey var mı ya?
1 ayda nasl yetiştiririm o dersleri sinir oldum söylene söylene çıktım bürodan..
Kitapları alamayan var mı benim gibi mağdur![]()
dört ünitehımmm çok güzel hı hı...bak sakız patlatıyorum umarım anlarsın demek istediğimi..
Sen o mesajı yazdın canım , gazel selamsız sabahsız sitenin çıkışına tıkladı zaten
sorma ahretim bağlantı gitti ya, bende kapattım çıktım hazır kapanmışken yemeğimi yapayım dedim, taze fasülye yemek topiğine eklerim birazdan :) ama o biberon geldiği anda burda olmayı isterdim...accık didikleyim naptın ne ettin diye :) hesaba çekmek isterdim ama biberon öyle ballıymış ki, kader onu benim zalim ellerimden kurtarmış
kaçmak mı??? pardon gözdem duyamadım :? kaçmak mı dedin...tek elimle oyarım gözlerinizi, tey teyy teyy...
![]()
biberoncum tekrar hoşgeldin nassın iyimisin?? alimallah üzerine yürüyecektim ama hadi yırttın :) çalışmadan gelmişsin..aferin bak :)
aslında bize aferin yaa aus gözde, biberonu da yoldan çıkarmışız görüyonuzmu??eee nolcak bu kadar tembelin içinde kalınca, üzüm üzüme baka baka hesabı oldu
biberon bu sene kalır bütün derslerden ben size diyim kılzar
![]()
Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye
Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye
Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır )
ausssss ben sana söz bulamıyorum
anam bu nasıl dönekliktir böyleaman yarabbi dağlara taşlara
biberon sen inanma kuzum aus beni gazladı gazladı, kendi şimdi sıvıştı, ihale bana kaldı iyimi![]()
Canımsınız ya , ne güldüm . Tam sinirlerim zıplamıştı iyi geldi yaa
Hepinizi çok seviyorum![]()
bendeeeeeee bende bendeeebende o yüzden vazgeçiyorum ama programlı sistemli bişekilde çalışamıyorum napcam bakalım :)
etkilenri gibi yaptımışım evettt ufffffffffff
Ayyy gelince o bizi oyacak bu gidişle gazeeeeel :18:
Etkilenir gibi yapıp gidip çalışmadın demek haaa
Akşama iki ünitenden sınav yapacağım seni
Evli ve 3,5 yaşında bir erkek canavar annesiyim , üstelik yaş 34
Gündüz çalışmak hayal , gecelerden feragat ediyorum o da son hafta , bildiğin sabahlıyorum ama son hafta .
Eğer planlı başlamak istiyorsun , evde el ayak çekilince kendine şimdiden sadece 1 saat ayır .Yetecektir inan bana .
Bende varım canım . Geçen dönem soru bankası almıştım , kapağını açmadım desem yeridir.
AÖF kitaplarını çalışmak yetiyor bence .
Aferin sana
Sen bir başlasan zaten fırtına gibi eseceksin canım . Geçen dönemin başında gazelle seni okuyordum en çok topiğe girip .
Tanımıyordum o zaman sizi çok , öyleeee uzaktan uzaktaaaan bakıyordum![]()
Küsüm ben sana
Geyiğe çağırıyorum seni gelmiyorsun
Ben bugün 4 ünite hedefi koydum , yani bir ders bitireceğim vize ünitesi olarak![]()
maşallah diyorummmmmmmmmm bacımm4 ünite performansıma ne diyorsun cicim![]()
Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün.
Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))
Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum.
Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.
Tamam ben senide arada kasarım canım :13:
Eeee şimdi bunların başına sıkı bir komutan lazım gazelim
:78::78::78:
keşkeee sizle aynı bölümü mü okuyaydımmm yahuuuBİBERONCUM
biberonum canımın içi ausa dediğim gibi bizimki çeneye vurmuş kuzum, unutmaki derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :)
özlediğimiz için öyle arkandan kaynattık kazanını :) ama geldin şükür...
şaka bi yana biberonum gerçekten sinir olmaya başladım kendime o yüzden sağa sola hırlamaya başladım..
hiç çalışmadım daha bi satır bile okumadım...ekstra kitaplar aldım soru bankaları aldım ama tv nin üzerinde öylece duruyorgözüme girecek kitaplar ama istek yok kuzum yaa napıcam ben bilmiyorum...sanırım ünite sayım az diyemi yapıyorum anlamadım ben
çizelgeyi kabataslak çıkarıp ekliyorum buraya kızlar, isteyen benzerini çıkarıp faydalansın...basit görünse de ben önem veriyorum çizelgeye çünkü onu gördükçe işaret koydukça gaza geldim geçen dönem...
birazdan yapıp buraya ekleyim, beğenirseniz yaparsınız canlar...
GÖKÇECİM
canım sen de şu kitap okuma faslını geçiyorsun bugün başlıyorsun tamamı :) sınavda kaç kitap okudunuz diye sormucaklar annem :)
çizelgeyi sende yap bak nasıl aşka gelicen :)
GARENGCİM
kuzum sen neredeydin bakayım, neden alamadın kitap yokmuymuş hiç..benimde dördü eksik ama ben zaten yardımcıdan çalışırım hep aöf kitapları maşallah destan bitermi onlar yaa...![]()
BİBERONCUM
biberonum canımın içi ausa dediğim gibi bizimki çeneye vurmuş kuzum, unutmaki derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :)
şaka bi yana biberonum gerçekten sinir olmaya başladım kendime o yüzden sağa sola hırlamaya başladım..
hiç çalışmadım daha bi satır bile okumadım...ekstra kitaplar aldım soru bankaları aldım ama tv nin üzerinde öylece duruyorgözüme girecek kitaplar ama istek yok kuzum yaa napıcam ben bilmiyorum...sanırım ünite sayım az diyemi yapıyorum anlamadım ben
çizelgeyi kabataslak çıkarıp ekliyorum buraya kızlar, isteyen benzerini çıkarıp faydalansın...basit görünse de ben önem veriyorum çizelgeye çünkü onu gördükçe işaret koydukça gaza geldim geçen dönem...
GÖKÇECİM
canım sen de şu kitap okuma faslını geçiyorsun bugün başlıyorsun tamamı :) sınavda kaç kitap okudunuz diye sormucaklar annem :)
GARENGCİM
kuzum sen neredeydin bakayım, neden alamadın kitap yokmuymuş hiç..benimde dördü eksik ama ben zaten yardımcıdan çalışırım hep aöf kitapları maşallah destan bitermi onlar yaa...![]()
Biliyorum senin o güzel kalbini gazelim, takılıyorum sana, insan sevdiklerine takılır ya, benimki de o hesap. :)) Çizelgeni ben istiyorum, çünkü dediğin gibi üzerini çizdikçe ve üniteler azaldıkça daha bir rahatlayacağımı düşünüyorum.
Bu arada merak etme canımın içi, daha vakit var ama yine de geç kalmamak lazım. Bir kere başlasan gerisi gelecek, biliyorum.![]()
BİBERONCUM
GÖKÇECİM
GARENGCİM
yaaaaaa kızlar gördünüzmü aus'un hesap pasifleşmiş![]()
ya noldu bilen varmı
ban falan mı aldı yoksa kendi mi istedi pasiflensin diye :26::26::26:
ya üff noldu ki birden bire...haberi olan varmı?????