Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ben hala ders çalışmaya başlayamadım.. Hergün "yarın sabah erkenden kalkıp çalışıcam" diyorum ama çalışmayı bırak erken bile kalkamıyorum :27:
Şu tembellik gitsin üstümden yaaa noluurrr..

Kızlar bugün öğle arası büroya kitaplarıkı alayım diye.

Sadece ing.kitaplarını verdi nisanın ilk haftası kitapların gelecek dedi böyle saçma bir şey var mı ya?

1 ayda nasl yetiştiririm o dersleri sinir oldum söylene söylene çıktım bürodan..

Kitapları alamayan var mı benim gibi mağdur:(

Sadece ing.kitaplarını verdi nisanın ilk haftası kitapların gelecek dedi böyle saçma bir şey var mı ya?

1 ayda nasl yetiştiririm o dersleri sinir oldum söylene söylene çıktım bürodan..

canım çoğumuzun durum aynı:19:
benim 10 dersim var sadece 1 kitap verdiler kayıt yenilediğim gün şaka gibiydi
o da dergi gibi birşey incecik dedim ne gerek var hiç vermeseydiniz en azından yokmuş der giderdim boşuna kuyruk bekledim
inan sırf sinir olmamak için gitmiyorum oyalanıyorum böyle belki önümüzdeki hafta içi gidebilirim ama yine tamamlanmamıştır nisanın ortasından önce tamamlanmazda:19:

4 ünite performansıma ne diyorsun cicim :52::52::52:
dört ünite :51::51::51: hımmm çok güzel hı hı...bak sakız patlatıyorum umarım anlarsın demek istediğimi.. :51::51::51:

Sen o mesajı yazdın canım , gazel selamsız sabahsız sitenin çıkışına tıkladı zaten :52:
sorma ahretim bağlantı gitti ya, bende kapattım çıktım hazır kapanmışken yemeğimi yapayım dedim, taze fasülye yemek topiğine eklerim birazdan :) ama o biberon geldiği anda burda olmayı isterdim...accık didikleyim naptın ne ettin diye :) hesaba çekmek isterdim ama biberon öyle ballıymış ki, kader onu benim zalim ellerimden kurtarmış :60:

bak gördün mü gazelde kaçtı kaldın tek başına:9::9::9::9::9:
kaçmak mı??? pardon gözdem duyamadım :? kaçmak mı dedin... :47: tek elimle oyarım gözlerinizi, tey teyy teyy... :60:
Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün. :52:

Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))

Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum. :8:

Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.
biberoncum tekrar hoşgeldin nassın iyimisin?? alimallah üzerine yürüyecektim ama hadi yırttın :) çalışmadan gelmişsin..aferin bak :)
aslında bize aferin yaa aus gözde, biberonu da yoldan çıkarmışız görüyonuzmu?? :60: eee nolcak bu kadar tembelin içinde kalınca, üzüm üzüme baka baka hesabı oldu :60: biberon bu sene kalır bütün derslerden ben size diyim kılzar :60: :60:
Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye :52::52::52:

Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye :41:

Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır ):37:

ausssss ben sana söz bulamıyorum :53::53::53:
anam bu nasıl dönekliktir böyle :53::53: aman yarabbi dağlara taşlara :60:
biberon sen inanma kuzum aus beni gazladı gazladı, kendi şimdi sıvıştı, ihale bana kaldı iyimi :60:

Bak bak bak, hemen gazele topu atıvermişin ausum.:1: O da gelince neler olacak şimdi bakalım.:1: Gelsin zaten, bekliyorum kendisini elimde fosforlularla...:52:

canlarım bende çizelge olayını ha bugün ha yarın derken kaldı öyle, biberonda geldi, voltran tamamlandığına göre :)
demekki bismillah demenin vakti gelmiş..
akşam yapalım şu çizelgeyi, ben çok fayda gördüm geçen dönem, gözüme girecek kadar göz önü bir duvara astım, insan psikolojikman çalışma dürtüsü hissediyor gördükçe..:)
hele o çarpı işaretlerini gördükçe hadi az kaldı accık kaldı diye diye bi bakmışım bitivermiş üniteler :)
kesinlikle yapalım...

Ben daha kitap bile almadım :27::27:
Tabiii siz beni örnek almayın :9:

Sana bir haller oldu meleğim bu dönem :27:

Arkadaşım , kitaplarının tamamını alan var mı diye sorsan daha iyi olurdu :34:

Yine deli edecekler bizi , ben nisanın ilk haftasında hepsi tamamlansa yine kabul edeceğim.

Git gel , aöfü ara dur , delireceğiz yine :52:

dört ünite :51::51::51: hımmm çok güzel hı hı...bak sakız patlatıyorum umarım anlarsın demek istediğimi.. :51::51::51:

Sen o mesajı yazdın canım , gazel selamsız sabahsız sitenin çıkışına tıkladı zaten :52:
sorma ahretim bağlantı gitti ya, bende kapattım çıktım hazır kapanmışken yemeğimi yapayım dedim, taze fasülye yemek topiğine eklerim birazdan :) ama o biberon geldiği anda burda olmayı isterdim...accık didikleyim naptın ne ettin diye :) hesaba çekmek isterdim ama biberon öyle ballıymış ki, kader onu benim zalim ellerimden kurtarmış :60:

kaçmak mı??? pardon gözdem duyamadım :? kaçmak mı dedin... :47: tek elimle oyarım gözlerinizi, tey teyy teyy... :60:

biberoncum tekrar hoşgeldin nassın iyimisin?? alimallah üzerine yürüyecektim ama hadi yırttın :) çalışmadan gelmişsin..aferin bak :)
aslında bize aferin yaa aus gözde, biberonu da yoldan çıkarmışız görüyonuzmu?? :60: eee nolcak bu kadar tembelin içinde kalınca, üzüm üzüme baka baka hesabı oldu :60: biberon bu sene kalır bütün derslerden ben size diyim kılzar :60: :60:
Ben hep dedim o gazele , yapma gazel etme ; kadıncağız iş güç koşturuyor diye :52::52::52:

Yok dedi , hele bir gelsin o biberon ders çalıştım diye :41:

Daha bir de özelden neler neler yazdı bir bilsen (ausencia giderek felaket bir hal alır ):37:

ausssss ben sana söz bulamıyorum :53::53::53:
anam bu nasıl dönekliktir böyle :53::53: aman yarabbi dağlara taşlara :60:
biberon sen inanma kuzum aus beni gazladı gazladı, kendi şimdi sıvıştı, ihale bana kaldı iyimi :60:

:60::60::60::60::60:

Canımsınız ya , ne güldüm . Tam sinirlerim zıplamıştı iyi geldi yaa :16:

Hepinizi çok seviyorum :16:

Canımsınız ya , ne güldüm . Tam sinirlerim zıplamıştı iyi geldi yaa :16:

Hepinizi çok seviyorum :16:
[/QUOTE]

bizde seni seviyoruz ausum :) neşe kaynağımızsın unutma.. :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Gazel hanım, gazel hanım, huuu, bir de gelinmiş buralara; yok biberon ballıymış, yok iyi ki yoktum demeler...Buradayım efendim, fosforlu kalemlerimi de getirdim, gözümü de uzattım ekrana, bakalım nasıl boyayıp oyuyorsunuz meraklar içindeyim. :))) Hem konuşun ben yokken, hem de iyi ki yoktu deyin, pessss valla pessss.:52::52: Bizim köyde hem suçlu hem güçlü derler, bilmem bilir misiniz, gazel hanım size inat bu akşam 3 ünite bitireceğim. :1:

Şaka bir yana; özlemişim be gazelim, sen şu çizelgeyi bir daha anlat da akşam, ben de yapayım onu, motivasyonuma motivasyon katayım. :1:

Benim de son 2 kitabım kaldı, ama nisandan evvel gitmeyeceğim büroya, gidip de elim boş dönmek istemiyorum...

bende o yüzden vazgeçiyorum ama programlı sistemli bişekilde çalışamıyorum napcam bakalım :)
bendeeeeeee bende bendeee
:60::60:
Ayyy gelince o bizi oyacak bu gidişle gazeeeeel :18:

Etkilenir gibi yapıp gidip çalışmadın demek haaa :19::19::19:
Akşama iki ünitenden sınav yapacağım seni:52:

Evli ve 3,5 yaşında bir erkek canavar annesiyim , üstelik yaş 34 :ssz:

Gündüz çalışmak hayal , gecelerden feragat ediyorum o da son hafta , bildiğin sabahlıyorum ama son hafta .

Eğer planlı başlamak istiyorsun , evde el ayak çekilince kendine şimdiden sadece 1 saat ayır .Yetecektir inan bana .

:3::3::3:

Bende varım canım . Geçen dönem soru bankası almıştım , kapağını açmadım desem yeridir.
AÖF kitaplarını çalışmak yetiyor bence .

Aferin sana :46:

Sen bir başlasan zaten fırtına gibi eseceksin canım . Geçen dönemin başında gazelle seni okuyordum en çok topiğe girip .

Tanımıyordum o zaman sizi çok , öyleeee uzaktan uzaktaaaan bakıyordum :14::14:
etkilenri gibi yaptımışım evettt ufffffffffff ;)
neyse cidden 1 nisanda başlarım inşlh diyommm;) ne bilem kipat okumak daha güzelll

Küsüm ben sana :19:

Geyiğe çağırıyorum seni gelmiyorsun :63::63::63:

Ben bugün 4 ünite hedefi koydum , yani bir ders bitireceğim vize ünitesi olarak :52::52::52:
:52::52::52::52: wayyyy anam wayyyyyyyy

4 ünite performansıma ne diyorsun cicim :52::52::52:
maşallah diyorummmmmmmmmm bacımm

Hepsiniiiii okudum ausum, tek kelime kaçırmadan. :)) O gazel gelsin, benim fosforlu kalemlerimle gözümü oyacak ya, ben de onun saçlarından sürükleye sürükleye ders çalıştırayım da görsün. :52:

Ben, her şeyden habersiz, misafirlerime hizmet etmek için uğraşırken, arkamdan neler söylenmiş neler...:))) Çalışmadım ama gerçekten çalışamadım...Bugün de arayı kapatmak için 2 ünite bitirmeyi düşünüyorum.:))

Soru bankalarımı da internetten sipariş etmiştim, ne kadar türk dili soru bankası varsa aldım. Gelince hepsini teker teker çözeceğim, aöf kitaplarının da her satırını okuyup özet çıkarıp onları yazacağım. Fosforlu kalemlerime kavuşmayı özlemle bekliyorum. :8:

Bugünden tezi yok, auscuğumun da daha önce yazdığı gibi hepimiz silkinip ders çalışmaya başlayalım. Herkesin çalışma şekli farklı, ama mesela geçen dönemden hatırlıyorum gazelin bir çizelgesi vardı, sanırım bayağı işine yaramıştı. Bunun gibi dersleri bizim için çalışabilir hale getirecek yöntemler bulmalıyız, yoksa kitaplar bize, biz kitaplara öylece bakarken vizeler gelip çatacak.

hey maşallah geldi süper anne süper öğrenci süper yarışmacı...

nasılsın bacımmmmmmmm maşallahhh ..
bende fosforlu kalem istiyommmmmmmmm:):):)
böyle okuyunca küpüthane gibi çalışma hisssi veryonnn amaaa bendeki etki pc kapanınca geçyor:D:D:D

bu arada evet herkes netten kipat siparişi veryormuş ne hangi yayın yahu banada diyin hele adalet bölümüde varmıdır bacım ne etsemmmm ben aöf kipatlarınn özet kısımalrna baktımmm
oda ingzce ve bilgasaya bakmadım onalr hariç
yetiştiremedklerim bile oldu
birde oradaki 10 ar soruya baktımmmm bu dönemi kazayla kalmadan geçtim ama alim allah kalırsam adam bidaha yollamaz 2.sınıfaaaa onun için hız vermem gerek :D:D:D
ama içimden gelmiyorrrrrrrrr:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Benim elimdeki kitap sayısı 0. Haksızlık yaa, millet çalışmaya başladı ben de istiyorum kitaplarımı. :50:

BİBERONCUM
biberonum canımın içi ausa dediğim gibi bizimki çeneye vurmuş kuzum, unutmaki derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :)
özlediğimiz için öyle arkandan kaynattık kazanını :) ama geldin şükür...
şaka bi yana biberonum gerçekten sinir olmaya başladım kendime o yüzden sağa sola hırlamaya başladım.. :(
hiç çalışmadım daha bi satır bile okumadım...ekstra kitaplar aldım soru bankaları aldım ama tv nin üzerinde öylece duruyor :( gözüme girecek kitaplar ama istek yok kuzum yaa napıcam ben bilmiyorum...sanırım ünite sayım az diyemi yapıyorum anlamadım ben :(
çizelgeyi kabataslak çıkarıp ekliyorum buraya kızlar, isteyen benzerini çıkarıp faydalansın...basit görünse de ben önem veriyorum çizelgeye çünkü onu gördükçe işaret koydukça gaza geldim geçen dönem...
birazdan yapıp buraya ekleyim, beğenirseniz yaparsınız canlar...

GÖKÇECİM
canım sen de şu kitap okuma faslını geçiyorsun bugün başlıyorsun tamamı :) sınavda kaç kitap okudunuz diye sormucaklar annem :)
çizelgeyi sende yap bak nasıl aşka gelicen :)

GARENGCİM
kuzum sen neredeydin bakayım, neden alamadın kitap yokmuymuş hiç..benimde dördü eksik ama ben zaten yardımcıdan çalışırım hep aöf kitapları maşallah destan bitermi onlar yaa...:19::19:

BİBERONCUM
biberonum canımın içi ausa dediğim gibi bizimki çeneye vurmuş kuzum, unutmaki derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :)
şaka bi yana biberonum gerçekten sinir olmaya başladım kendime o yüzden sağa sola hırlamaya başladım.. :(
hiç çalışmadım daha bi satır bile okumadım...ekstra kitaplar aldım soru bankaları aldım ama tv nin üzerinde öylece duruyor :( gözüme girecek kitaplar ama istek yok kuzum yaa napıcam ben bilmiyorum...sanırım ünite sayım az diyemi yapıyorum anlamadım ben :(
çizelgeyi kabataslak çıkarıp ekliyorum buraya kızlar, isteyen benzerini çıkarıp faydalansın...basit görünse de ben önem veriyorum çizelgeye çünkü onu gördükçe işaret koydukça gaza geldim geçen dönem...

GÖKÇECİM
canım sen de şu kitap okuma faslını geçiyorsun bugün başlıyorsun tamamı :) sınavda kaç kitap okudunuz diye sormucaklar annem :)

GARENGCİM
kuzum sen neredeydin bakayım, neden alamadın kitap yokmuymuş hiç..benimde dördü eksik ama ben zaten yardımcıdan çalışırım hep aöf kitapları maşallah destan bitermi onlar yaa...:19::19:
keşkeee sizle aynı bölümü mü okuyaydımmm yahuuu
çizelge yapayım bugun söz akşam yapacam;)

kipatımıda okuyayımmm amaaaa;)

BİBERONCUM

GÖKÇECİM

GARENGCİM

Biliyorum senin o güzel kalbini gazelim, takılıyorum sana, insan sevdiklerine takılır ya, benimki de o hesap. :)) Çizelgeni ben istiyorum, çünkü dediğin gibi üzerini çizdikçe ve üniteler azaldıkça daha bir rahatlayacağımı düşünüyorum.

Bu arada merak etme canımın içi, daha vakit var ama yine de geç kalmamak lazım. Bir kere başlasan gerisi gelecek, biliyorum.:16:

Son düzenleme:
Biliyorum senin o güzel kalbini gazelim, takılıyorum sana, insan sevdiklerine takılır ya, benimki de o hesap. :)) Çizelgeni ben istiyorum, çünkü dediğin gibi üzerini çizdikçe ve üniteler azaldıkça daha bir rahatlayacağımı düşünüyorum.

Bu arada merak etme canımın içi, daha vakit var ama yine de geç kalmamak lazım. Bir kere başlasan gerisi gelecek, biliyorum.:16:

aynen biberoncum yaa :( bende diyorum hep bi başlasam devamı gelecek diye ama ah o başlangıcı bi yapabilsem :)
ama bugün niyetliyim inşallah :) dün aus dan azarı yiyince şöyle bi silkelendim :) yemeği yedik birazdan başlarım inşallah..şöyle bi baktım çok uzun değil ünite... bir saate biter...
çizelgeyi de birazdan hazırlayacam, geçen dönem daha kabataslak bi çizelgeydi..bu sefer çok kapsamlı bi çizelge düşünüyorum :60: tey tey teyyy çalışmadıktan sonra çizelge napsın :60: ay çok güldüm...kapsamlı olsa nolur olmasa nolur çalışmadıktan sonra :) neyse ben yapayımda ilk tiki işaretimi koymak istiyorum :60::52::52::52:

BİBERONCUM

GÖKÇECİM

GARENGCİM

Ankara'dayım Gazel abla ama hiç biri yoktu kitaplarımın geçen dönem hemen almıştım hiç sorun olmamıştı bu dönem ne oldu anlamadım. Ben seviyorum aöf kitaplarını ya okuyorum valla, bir sürü şey öğrendim hoşuma gidiyor. Yardımcı kitap hiç almadım para tuzağı onlar bence. :27:

yaaaaaa kızlar gördünüzmü aus'un hesap pasifleşmiş :(
ya noldu bilen varmı :14::14::14::14:
ban falan mı aldı yoksa kendi mi istedi pasiflensin diye :26::26::26:
ya üff noldu ki birden bire...haberi olan varmı?????

yaaaaaa kızlar gördünüzmü aus'un hesap pasifleşmiş :(
ya noldu bilen varmı :14::14::14::14:
ban falan mı aldı yoksa kendi mi istedi pasiflensin diye :26::26::26:
ya üff noldu ki birden bire...haberi olan varmı?????

bir konuda saç baş birbirlerine girmişler:9:
ceza almış sanırsam birkaç kişinin hesap pasifleştirilmiş
ne kadar sürer acep:44:

bu arada gazelciğiiimmmmm nabeeeerrrrrrrr:1:
ben 1 ünite daha bitirdim sen naptın bakayım:27:
toplamda 2 ünite bitirdim neyse en azından 2 gündür boş geçmiyorum 1 tane daha yatmadan bitiririm umarım:31:
sevgicimmm gör beni artık yaz şu kara tahtaya 2 diye azcık hevesim gelsin:1:

Back
X