Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar ben bu tek ders bütünlemesini anlamadım yani benim bu son senem ama güz döneminden tarih ff geldi bahar dönemindende finalde İngilizceyi vermezsem o da ff gelicek eeee 2 tane ff olacak biri güzden biri biri bahardan nasıl olacak bu iş:ssz:

Tek ders sınavı aslında bu, bütünleme değil. Diyelim mezun olma durumundasınız, bir tane dersinizi kurtaramadınız. Bu sınava gireceksiniz, aldığınız puan geçme notunuz olacak, baraj mı uygularlar çan devam mı eder bilemeyeceğim ama, yeterli puanı alırsanız direkt geçme notunuz olarak sayılacak, mezun olmuş olacaksınız.

canım editör ben değilim DİONİSA ilgileniyor..
benim yaptığım çizelge evde duvara asıp çizik atmak için :) hani tarihleri gün gün yazıp dersleri de yazıyoruz, ve hangi dersin hangi ünitesini çalıştıysak oraya işaret koyuyoruz ki ne kadar zaman kalmış, hangi derse çalışmışız vs görmüş oluyoruz..eklerim birazdan...
geçen dönem paylaştım burda isteyen çıkardı yazıcıdan.. yine paylaşırım faydalanırız...

Ben de sonradan farkettim :D Ben genelde gelişine çalışıyorum, hangisi sıkmazsa :D Günlük ne kadar çalışabilirsem işte.

Tek ders sınavı aslında bu, bütünleme değil. Diyelim mezun olma durumundasınız, bir tane dersinizi kurtaramadınız. Bu sınava gireceksiniz, aldığınız puan geçme notunuz olacak, baraj mı uygularlar çan devam mı eder bilemeyeceğim ama, yeterli puanı alırsanız direkt geçme notunuz olarak sayılacak, mezun olmuş olacaksınız.

Ben de sonradan farkettim :D Ben genelde gelişine çalışıyorum, hangisi sıkmazsa :D Günlük ne kadar çalışabilirsem işte.

bende senin gibiydim canım, hangi ünite kısaysa kolaysa onu çalışıyordum...ama baktım olmuyor böyle bi düzene oturtmam lazım..bu çizelgeyi yaptım...çok faydasını gördüm bi kaç arakadaş da aldılar burdan en azından tarihi ve dersleri üniteleri işaretlenmiş gördükçe insan iştaha geliyor bittikçe seviniyor falan...
eklicem zaten de istersen alabilirsin...

bende senin gibiydim canım, hangi ünite kısaysa kolaysa onu çalışıyordum...ama baktım olmuyor böyle bi düzene oturtmam lazım..bu çizelgeyi yaptım...çok faydasını gördüm bi kaç arakadaş da aldılar burdan en azından tarihi ve dersleri üniteleri işaretlenmiş gördükçe insan iştaha geliyor bittikçe seviniyor falan...
eklicem zaten de istersen alabilirsin...

Aslında düşündüm de, iyi olur gibi. Düzenlersem paçalarım tutuşmadan en azından bir tur elden geçmiş olur, hangi ders az kaldı hangisine geri döneyim biliyor olurum. Geçen sınavda konunun birine geri döneyim dedim, hangi konuydu unuttum :D

Biraz da panikten herhalde benim durumum, şu an son sınıftayım, bir alay da ünite var başımda :D

Son düzenleme:
Aslında düşündüm de, iyi olur gibi. Düzenlersem paçalarım tutuşmadan en azından bir tur elden geçmiş olur, hangi ders az kaldı hangisine geri döneyim biliyor olurum. Geçen sınavda konunun birine geri döneyim dedim, hangi konuydu unuttum :D

ilk etapta komik geliyor öyle duvara asıp çizik atmak :)
ama ben çok fayda gördüm, her işareti attıkça zevke geldim :) hatta bazen not yazıyorum minicik..mesela şu ünite bitti ama tekrar et, veya sorularını çözmeyi unutma vs gibi kenarına yazıveriyordum görünce aklıma geliyordu...:)

ilk etapta komik geliyor öyle duvara asıp çizik atmak :)
ama ben çok fayda gördüm, her işareti attıkça zevke geldim :) hatta bazen not yazıyorum minicik..mesela şu ünite bitti ama tekrar et, veya sorularını çözmeyi unutma vs gibi kenarına yazıveriyordum görünce aklıma geliyordu...:)

:D Ben de ünitede kaldığım yere kitabın arasına not bırakıyorum :D Çok ders olunca üniteler de karışıyor bazen :D

Bir de ben küçük küçük notları, konu içindeki formülleri post-itle masanın üstüne yapıştırıyorum, her taraf not oldu :D Dur bakalım final notları için yer kalacak mı :D

Bugün 1 ünite çalıştım. Toplam 4 ünite oldu.

Son düzenleme:
bugün 2 ünite bitirdim toplam 4 oldu...toplam 39 üniteden 35 kaldı :(( oyy daha çok var yaa nasıl yetişecem ben...birde test çözecem daha :14::14::14:

Ya hanımlar uçmuşsunuz maşallah yine :nazar: Daha yeni bitmedi mi sınavlar :26:
Daha 1 hazirana çok var (1 haziranda olduğunu da burada okudum :27:
Şimdi bu finallerde de tüm ünitelerden sorumluyduk sanırım.
Benim yaklaşık 70-80 arası ünitem var.Bazı kitaplarda 15 ünite bile gördüm.
Şu an çalışmaya başlama gibi bir durum sözkonusu olamaz.O kadar çok ödevim var ki...
Bu kez de önce açıköğretim sonra örgün final sınavları arka arkaya.
Bir tek dersten dahi kalmak istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum :50:
Aman geçerim inşallah ya.Moralimi bozmayacağım :24:

hey maşallah :) accık yavaş kuzum motor gibisin....bizi de düşün biraz dimi ama :34::34::34::34:

Valla ne yapayım canım yaa ders bırakmamam lazım. Bu dönem hepsini geçmem lazım. İlk dönemden bir dersim ff geldi. Son sınıflara tek ders sınavı müjdesi verdiler ya ben gaza geldim hepsini geçeyim ki bu dönem,tek ders sınavına girebileyim. Hem taşınıcam ev topluyorum bir yandan off çok işim var :52:

Ya hanımlar uçmuşsunuz maşallah yine :nazar: Daha yeni bitmedi mi sınavlar :26:
Daha 1 hazirana çok var (1 haziranda olduğunu da burada okudum :27:
Şimdi bu finallerde de tüm ünitelerden sorumluyduk sanırım.
Benim yaklaşık 70-80 arası ünitem var.Bazı kitaplarda 15 ünite bile gördüm.
Şu an çalışmaya başlama gibi bir durum sözkonusu olamaz.O kadar çok ödevim var ki...
Bu kez de önce açıköğretim sonra örgün final sınavları arka arkaya.
Bir tek dersten dahi kalmak istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum :50:
Aman geçerim inşallah ya.Moralimi bozmayacağım :24:

Ayni durumdayiz
dahasi sirf bi hocam en azindan form doldur dedi diye cift anadala basvurdum ve sanirim kimse basvurmamis ki beni aldilar. iki anadal ve ikincinin birinci sinif derslerinin sinavlari derken tam 21 sinava gircem ve tam ortasinda aof sinavlari var. Ne yapayim karar veremiyorum

toplam 6 ünitem bitti :14::14: ama daha çok var yaa üff...derslerim ve ünitelerim de okadar zor ki..hep ezber eser yazar hesabı...
bu dönem ters köşe oldum ben...vizede süre çok ünite azdı..şimdi de süre az ünite bol maşallah...
günde 2 şer ünite gidiyorum...2 nin altına düşmemeye çalışıyorum bakalım...
ne misafir kabul ediyorum ne biryere gidiyorum...
inanırmısınız sabah kalktığımdan itibaren her fırsatta kitap elimde...günlerdir evim dandiniydi...bugün süpür sil derken akşam oldu..ama gayret ettim iki ünite bitirdim....çok zor gerçekten hem ev işi, yemek bulaşık, hem eş, hem çocukla uğraşıp bi yandan ders çalışmak :(

toplam 6 ünitem bitti :14::14: ama daha çok var yaa üff...derslerim ve ünitelerim de okadar zor ki..hep ezber eser yazar hesabı...
bu dönem ters köşe oldum ben...vizede süre çok ünite azdı..şimdi de süre az ünite bol maşallah...
inanırmısınız sabah kalktığımdan itibaren her fırsatta kitap elimde...günlerdir evim dandiniydi...bugün süpür sil derken akşam oldu..ama gayret ettim iki ünite bitirdim....çok zor gerçekten hem ev işi, yemek bulaşık, hem eş, hem çocukla uğraşıp bi yandan ders çalışmak :(

ahh gazelcim onu bir de bana sor
okula gidiyorum, aöf var, ev işi yemek bulaşık ütü ve neredeyse 35 yaşına gelip hala bir çocuktan farksız olan eşim ve bir de ergenlik triplerine girmeye başlayan sürekli bi derdi olan prensesimiz...
30 parçaya bölündüm desem yeridir

Sana komşu oluyorum gazelciğim :52:

ahh gazelcim onu bir de bana sor
okula gidiyorum, aöf var, ev işi yemek bulaşık ütü ve neredeyse 35 yaşına gelip hala bir çocuktan farksız olan eşim ve bir de ergenlik triplerine girmeye başlayan sürekli bi derdi olan prensesimiz...
30 parçaya bölündüm desem yeridir

aynen cemrecim valla annesinin sıcak yemeği önüne hazır edip, sadece ders çalışmaktan başka sorumluluğu olmayıp da hala sızlananlara seslenelim cemrecim :) görün görün bizi görün :)
Sana komşu oluyorum gazelciğim :52:

ciddimisin canım :52:

Back
X