- 13 Ocak 2020
- 45.818
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.265
- 598
- 33
- Konu Sahibi bendekidurumlar
- #21
Almayın araba bizim yok olsa iyi olur ama yüzbinlik araba bile ara değil şu an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var şahin ,tofaş, uno vb .50 bine araba mı kalmış
Olsa olsa salatalık filandır o![]()
Doktora mezun değilim de okulu dondurdum , kpss çalışmak için ama doktoraya da devam edesim yok artık sevmediğim birşeye kendimi zorladığımı biraz geç anladım ayrıca okusam da bir yere girebilme ihtimali çok çok düşük, hele ki referans (!) olmadan.50.000lik tl araba bakmaktansa bence acilen gelirinizi arttırmaya bakın. Evde eli kolu tutan üstelik PhD bir insan daha var madem neden bu gelire razı olasınız?
Acil iş bakın. Neden ilkokul muzunuyla aynı işi yapasınız anlayamadım, ucundan tutun özel sektöre girin. Biraz deneyim olunca daha iyi işe geçin, sonra daha iyi işe. Kimse sıfırdan gelip CEO olmuyor zaten herkes emek, çaba ve zaman koyuyor. Daha işe başlamadan her işyeri kötü şeklinde bir kanaat getirmişsiniz, bu kafayla nasıl çalışacaksınız? İşyeri gayet iyi de çıkabilir, nerden biliyorsunuz? Kötü çıkarsa da CVye deneyim olarak koyup başka iş bakarsınız. İnsanoğlu ağaç değil ki, mutsuzsanız yer değiştirirsiniz olur biter. Dediğim gibi kariyer ve para için kötü işyerini de görmek gerekiyor ki iyi işyerini görünce kolayca ayırt edebilin.Elimde PhD diploması var diyorsunuz eee işletin kafayı o zaman, bir iş bulursunuz diye düşünüyorum.
Eşiniz de saçmalamış biraz, neden çalışmayasınız herkes mi devlette çalışıyor? Ayrıca sizin kariyeriniz sadece sizin seçimleriniz ve inisiyatifinizde olmalı. PhDyim diyorsunuz ama iş yeri seçimini bile başka birinin ağzından çıkan lafla yapıyorsunuz, neden yani kendi aklınız yok mu? Eşim öyle istedi, beriki ilkokul meunu var dedi şu bu geçin bunları kendi beyniniz nerde? Bu pasiflikle ancak evde oturursunuz zaten kusura bakmayın. Acil iş bakın.
Bu kafayla giderse ancak Tofaşa biner zaten![]()
Her seferinde şaşırıyorum ben de. 50 bine aldığım 7 yaşındaki arabam şu an 300 bin falan ediyor. Çok saçma.Ay ikinci el arabalar ne olmuş öyle şoktayım şu an.
Konu sahibi sadece arabayla iş bitmiyor. Bir depo en az 700-1000 arası doluyor. En ufak bir arıza en az 1000 lira demek. Ki eski aracın arızası da çok olur. Bizim geçen sadece beş bin lira gitti sadece ufacık bir arızasına.
En büyük pişmanlığım evlendiğim sene araç almamamdı. Biz dört sene önce aldık 50 bine. Şu an 200-250 bin eder diyorlar. İki sene önce ama daha da iyi bir şey alabilirmiş. Kafasızlık işte hep.Her seferinde şaşırıyorum ben de. 50 bine aldığım 7 yaşındaki arabam şu an 300 bin falan ediyor. Çok saçma.
Akünün değişmesi lazım, hadi aslanım idare edersin sen diyorumyolda kalacam bi gün
![]()
Ben bölümümü de sevmiyorum, niye bu kadar zorladım bilmiyorum, iş açısını yine düşünmedim ama keşke baştan sınavlara hazırlansaymışım diyorum yani kapasitem varmış bu sene çalışınca anladım. Ama bu sene yeterli gelmeyecek gibi hissediyorum. açıkçası ilk zamanlar üniversitede kalmayı istiyordum ,İnsanlar neden iş sahibi olmadan yl ya da doktora yapıyor ben hiç anlamıyorum. Dünyada bunun örneği var mı acaba? Eğitim yükseltmek belli bir iş sahibi olup, “seçtiğin ve hali hazırda çalıştığın alanda” daha kapsamlı bir eğitime sahip olmak ya da akademik kariyer için yapılmaz mı?
Hiç çalışmamış, kafasına göre bir alanda doktoraya kadar gelmiş sıfır tecrübeli bir insanı kim niye işe alsın? İşe girmeyi geciktirmek, okuyom ben yaaa diyebilmek için yapılıyor gibi geliyor bunlar bana.
Ben bölümümü de sevmiyorum, niye bu kadar zorladım bilmiyorum, iş açısını yine düşünmedim ama keşke baştan sınavlara hazırlansaymışım diyorum yani kapasitem varmış bu sene çalışınca anladım. Ama bu sene yeterli gelmeyecek gibi hissediyorum. açıkçası ilk zamanlar üniversitede kalmayı istiyordum ,
kpss zor diyordu herkes, bari buradan ilerleyim hem de saygın, güzel bir meslek diye. Hocalarım da yönlendirmişti sen iyisin, yaparsın diye nerden yönlendirdilerse. Kullanılmış hissediyorum resmen hoca tezini makalesi yazdırdı onun işine yaradıŞimdi kendi hocam torpilsiz olmaz diyor hem de bırakma pişman olursun diyor hangi kafaysa
Doktora mezun değilim de okulu dondurdum , kpss çalışmak için ama doktoraya da devam edesim yok artık sevmediğim birşeye kendimi zorladığımı biraz geç anladım ayrıca okusam da bir yere girebilme ihtimali çok çok düşük, hele ki referans (!) olmadan.
eşim de çok iş değiştirdi özel de olsa bile kurumsal bir firma olsun diyor o açıdan özel sıkıntılı bir yer diye. Daha çok eşim dediği için değil de ben de aynı şeyi düşünüyorum 29 yaşına kadar çalışmamış birinin bir işe girmesi de zor. Görüyoruz ki zaten birçok üniversite mezunu marketlerde çalışıyor. En fazla büro memuru gibi ilanlar var , insan kaynakları vs. ise tecrübe istiyor. Yani benim bir şekilde kpssyi zorlamam gerekiyor