• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

krediyle ev almak

arkadaşımın 2 evi var orda.
kendisi memnun.
ama bir mimar tanıdık pek sağlam yapılmadığını söylemişti bir ara :KK64:

ben de innovia. ya bakıyorum ama zamanında teslim edilmediğini söyleyen de oldu fiyatları nasıl araştırdınız mı

Paranızı kaptırmayın da bu tür yerlere. Şu en son Kerem Göğüş mü Söğüş mü ne o adamın haberi aklıma geldi bunu okuduktan sonra.

Atkadasim innovia 3 de oturuyor esenyurtta, her gun olay her gun kavga, bekar oldugu halde bezdi ev ariyor simdi ama innovia 1 de oturanlar memnun mesela. Bi de 200 tl aidati var...
gerci bizim sitede imkanlar cok daha kisitli biz de 200 oduyoruz ama aidati hesaba katin butcenizi ayarlarken

Atkadasim innovia 3 de oturuyor esenyurtta, her gun olay her gun kavga, bekar oldugu halde bezdi ev ariyor simdi ama innovia 1 de oturanlar memnun mesela. Bi de 200 tl aidati var...
gerci bizim sitede imkanlar cok daha kisitli biz de 200 oduyoruz ama aidati hesaba katin butcenizi ayarlarken

Senin arkadaşının blokta da Suriyeliler varmıymış? Benim arkadaşlarım en çok bundan şikayetçi, ayakkabılar kapının önünde, çöpler kapının önünde, kavga gürültü havuza işeyen küçük çocuklar falan yazın çok kötüydü.En sonunda taşndı zaten daynamayıp.

İnnovia ilgili ben de pek iyi şeyler duymadım günlük kiralanan evler vs.Yüzünden güvenlik sorunu yaşanıldığını söylemişlerdi

Senin arkadaşının blokta da Suriyeliler varmıymış? Benim arkadaşlarım en çok bundan şikayetçi, ayakkabılar kapının önünde, çöpler kapının önünde, kavga gürültü havuza işeyen küçük çocuklar falan yazın çok kötüydü.En sonunda taşndı zaten daynamayıp.

Evet Suriyeli de cok baska yabanci uyruklular da, ama en rahatsiz edici olan bol miktarda telekiz olmasi, hem yerlisinden hem yabancisindan... arkadasimin yan dairesi muhurlendi mesela fuhus yapildigi gerekçesiyle. ..
innovia 2 ve 3 aile yeri degil, 1 daha iyi bu konuda.

Evet Suriyeli de cok baska yabanci uyruklular da, ama en rahatsiz edici olan bol miktarda telekiz olmasi, hem yerlisinden hem yabancisindan... arkadasimin yan dairesi muhurlendi mesela fuhus yapildigi gerekçesiyle. ..
innovia 2 ve 3 aile yeri degil, 1 daha iyi bu konuda.

Aynısını benimkilerde anlatıyordu.Daha önce Spradon'da oturuyordu yine böyle fuhuş vakaları vardı, sonra civarda başka bir siteye taşındı yine aynı şey en son da İnnovia işte, dayanamadılar şehir merkezine geldiler.

Arkadaşım çok şikayetçiydi o da Esenyurt'tu sanırım mahkemelik olmuştu hatta yönetimle. Faturaların düzgün yansıtlamaması vs bi de resim paylasmıstı o site oturan komşusunun tavan kısmı dökülmüştü dökülme değil resmen kopmuş iyi yapmamışlar.

ailem de beylikdüzünden ev bakıyo ..orası da mı oyle ya..esenyurttan ev alınmaz tamam da beylukduzu peki :( ?

Back
X