Öncelikle duzgunce açıklayarak OLUMSUZ YORUM YAPANLARA, daha sonra hak verenlereve guzel dilekte bylunan hanimlara coooook tesekkur ediyorum. Şöyle soyliyim kimsenin hayatini yaşamını bilemezsiniz. Ben babamdan bile biseyler istemeye cekindigim icin 5 senelik iliskimde neeerden para gecerse elime yemek takimimi kahvalti takimimi tencere setimi tuuum kucuk ev aletlerimi fincanlarmi tabaklarmi bardaklarimi kendim aldim ve hala teyze dayı kim varsa dedimki "ben taki para altın vs istemiyorum butcenizin yettiği kadar evime katkiniz olsun evim icin birsey alin babam zorlanmasin" buyukleride o sekilde kapattik. Şu yaşıma kadar hicbi zaman ben babama baba şu elbiseyi begendim bu ayakkabiyi alalim kontorum bitti dahi diyemedim. Babam benim paraya ihtiyacim oldugu zamanlari zorlandigm anları dahi bilmez. Baba evinde kanepede ve annemlerin eski dolabiyla eski halısı serili bi odadaydim odamda kalkti simdi

0 bi telefonun ve markali hicbir esyam olmadi. Çünkü babam hep maddi odaklı bi adamdı hep derdi çocuklarımın biseyi eksik olmasin sıkıntı cekmesin onlar rahat yaşasın diye diye kendini hep isine verdiginden ben babamin ilgisini sevgisini elimden tutup parka çarşıya götürdüğünü bilmem bi derdim olunca anlatmayi bilmem oda dinlemezdi zaten aksama kadar kafam sisti senimi dinleyecegm die :) bende hep boyle buyudugum icin babamin parasından malindan nefretle büyüdüm bu yasa kadar hicbi maddi çokluğunu istemedim maddi birseyini istemedim okul cagimda esyalarimi sattigimi bilirim sıkıstgmda , kendi yaptığım ördüğüm esyalari katalog paralarimi biriktire biriktre aldim herseyi. Babam verirse alirim vermezse de 1 kurus isteyemem cekinirim çünkü babamla o bagım yok. Bu sekilde büyüdüğüm icin küçüklüğümden varlik icinde yokluk çektim babam bana bi bayramlik alsa 1 hafta dusunurdum buna bu kadar para verdi die acirdim. Evde bi bardak kirsam oturur aglardm ve hala oyleyim. Simdi ac gözlü gibi bir muamele yapılmış oncelikle kendi babama bu sekilde davranip ESIM OLACAK kisinin babasına tabiiki bel baglamam. Ama şöyle birsey suan ev yapılıyor ve KESIN olarak o evin hissesi benim ve nisanlimin ama bikac sene sonra yerlesecegimiz icin bikac sene kira odemek durumundayiz. Kira paralari almış başını gidiyor benimde demek istedigim o evin hissesi yine babasinin olsun 200 bin mi ne olacaksa artik. Madem destek çıkmak istiyor bize ev vermesin ev almasın onun olsun biz hazira konmayalim bosa kirada odemeyelim kredi odeyelim babasindan sadece yardim etmesini bekleyelim bize ev vermesini degil. Yani ben ac gözlü olup onlardan ev isteyecegimden veya evlerine göz dikecegmden demiyorum. Zaten o ev benim ve nisanlimin ama ben hazira konmak babasinin vereceği evde oturmak istemiyorum kendimiz cabalayalim hatta zorlanirsak bende ise girerim biz öderken sadece yardm etsin demek istiyorum sanırım anlasilmismdir saygılar :)