- 9 Ağustos 2020
- 45
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Allahimyardimet
Herkese merhaba. Artık iki güne bir konu acar oldum. Bir şey danışmak istiyorum. Her şey dert olmaya başladı artık. Uzun yıllardır çalışıyorum fakat aileme hatta evli kardeşlerime maddi yönden yardım etmemden dolayı maddi bir birikimim yok. Yasim 28. Yasitlarimin çoğunun arabası ya da güzel bir birikimleri var. Benim elde var sifir. Ona buna üzülmekten yardım etmekten kendimi görememisim. Olur da ilerde evlenirsem diye bı 20 25 bin kadar birikimim var. Şuan kredim var onu da ailem için çekmistim. Ama artık kendim icin biseyler yapmak istiyorum. Sevdigim var ama ne zaman evleneceğimjz de belli değil.
Krediyi erken odemek istiyorum. Tekrar Kredi çekip bir araba almak istiyorum. Çünkü borcun altına girmeden bana rahat yok onu anladim. Çeyiz için biriktirdiğim parayı da pesinat vermek istiyorum. Şuan araba sürmeyi bilmiyorum. Sadece ehliyet alabildim. O yüzden bı yere çarpınca ya da cizilince uzulmeyecegim bı araba istiyorum. Tabi 2. El piyasaları çok yüksek. En fazla 50 60 bin kadar bı araba bakıyorum. Çoğunuz 50 60 bine araba mı olur diyeceksiniz ama şuanki durumun için mantıklı olan bu. İlerde satmak için sorun yaratır mi 50 60 binlik arabalar. Bı akıl verir miisniz? Yoksa hiç bulaşmayım mi?.( Bu arada araba sahibi olmayı çok istiyorum).
Krediyi erken odemek istiyorum. Tekrar Kredi çekip bir araba almak istiyorum. Çünkü borcun altına girmeden bana rahat yok onu anladim. Çeyiz için biriktirdiğim parayı da pesinat vermek istiyorum. Şuan araba sürmeyi bilmiyorum. Sadece ehliyet alabildim. O yüzden bı yere çarpınca ya da cizilince uzulmeyecegim bı araba istiyorum. Tabi 2. El piyasaları çok yüksek. En fazla 50 60 bin kadar bı araba bakıyorum. Çoğunuz 50 60 bine araba mı olur diyeceksiniz ama şuanki durumun için mantıklı olan bu. İlerde satmak için sorun yaratır mi 50 60 binlik arabalar. Bı akıl verir miisniz? Yoksa hiç bulaşmayım mi?.( Bu arada araba sahibi olmayı çok istiyorum).