çooooooook güsel eline sağlık a.s.
benimde yediğimden beri tadı damağımdan gitmeyen bi tatvalla okuduğumda beri bu tarif aklımdan çıkmadı simdi yapıcam...
sona paylasırım sizlerle....
teşekkür ederim canım a.s.Eline sağlık tatlım çok hoş görünüyor.
Emeğinize ve elinize sağlık çok güzel görünüyor...
En kısa zamanda deniyeceğim inş...
biraz önce afiyetle yedim tatlımı cok güzel oldu ama ben biraz sabırsız oldugum için tam sogumasını beklemeden yedim.kaselere koyupda üzerine çikolata döktüm misafirlere daha kolay servis olması için.kaseden kolay çıkması için streç film koydum önce.herkese tavsiye ederim
nezamandir aklima koydum sanirim birazdan üsenmeligim gecerse mutfaga girip denicem :)
çok hoş bir görüntü
bunu küçük kaplara doldurup tek kişilik de yapabiliriz
heheh ne mahçupluğu tatlım ya kocişlerden bişey kalmıyo ki homini gırtlak yiyolar maşallah delikafadulden yaparsın bigün denersin tatlişimmay sorma gülüm yazamadimda mahcuplugumdan bisküviyi megerse esim bitirmis haberim yok mutfaga girdim gece yapiimde bugüne yeriz diye bombos cikdim ordan bugünde heryer kapaliydi cikamadim almaya anlican ama aklimda yapicam insallah
canım bu tarife ben bi tatlı kaşıgıda neskafe ekliyorum ve içine muz dogruyorum.süper oluyo deneyin isterseniz....
buzluktan eksik etmem sürekli yaparım
halley yada fındıklı ikram çok yakışıyor
ben yaparken karışımın diğer yarısınada kakao koyuyorum ikirenkli muhteşem oluyorrrrrrr
emeğine sağlıkkkk
denediiiiimmm...
çok güzel oldu ama seyy ben biraz değistirdim
ama çok leziz oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?