Tatlı Tarifi Krem antili biskvili pasta

valla okuduğumda beri bu tarif aklımdan çıkmadı simdi yapıcam...
sona paylasırım sizlerle....

Emeğinize ve elinize sağlık çok güzel görünüyor...
En kısa zamanda deniyeceğim inş...

valla okuduğumda beri bu tarif aklımdan çıkmadı simdi yapıcam...
sona paylasırım sizlerle....
benimde yediğimden beri tadı damağımdan gitmeyen bi tat
denediksen sonra bekliyorum yorumlarını a.s.
Eline sağlık tatlım çok hoş görünüyor.
teşekkür ederim canım a.s.
Emeğinize ve elinize sağlık çok güzel görünüyor...
En kısa zamanda deniyeceğim inş...

çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim
bekliyorum yorumunu denedikten sonra a.s.

biraz önce afiyetle yedim tatlımı cok güzel oldu ama ben biraz sabırsız oldugum için tam sogumasını beklemeden yedim.kaselere koyupda üzerine çikolata döktüm misafirlere daha kolay servis olması için.kaseden kolay çıkması için streç film koydum önce.herkese tavsiye ederim

oohh afiyet olsun tatlım umarım beğenmişsinizdir
onu yapıpta beklemek ne mümkün yahu biran önce öideye inmesi lazım delikafadulden

ay sorma gülüm yazamadimda mahcuplugumdan bisküviyi megerse esim bitirmis haberim yok mutfaga girdim gece yapiimde bugüne yeriz diye bombos cikdim ordan bugünde heryer kapaliydi cikamadim almaya anlican ama aklimda yapicam insallah

canım bu tarife ben bi tatlı kaşıgıda neskafe ekliyorum ve içine muz dogruyorum.süper oluyo deneyin isterseniz....

ay sorma gülüm yazamadimda mahcuplugumdan bisküviyi megerse esim bitirmis haberim yok mutfaga girdim gece yapiimde bugüne yeriz diye bombos cikdim ordan bugünde heryer kapaliydi cikamadim almaya anlican ama aklimda yapicam insallah
heheh ne mahçupluğu tatlım ya kocişlerden bişey kalmıyo ki homini gırtlak yiyolar maşallah delikafadulden yaparsın bigün denersin tatlişimm
canım bu tarife ben bi tatlı kaşıgıda neskafe ekliyorum ve içine muz dogruyorum.süper oluyo deneyin isterseniz....

aa öylede denrim canım sağol fikir için a.s.

buzluktan eksik etmem sürekli yaparım
halley yada fındıklı ikram çok yakışıyor
ben yaparken karışımın diğer yarısınada kakao koyuyorum ikirenkli muhteşem oluyorrrrrrr
emeğine sağlıkkkk

buzluktan eksik etmem sürekli yaparım
halley yada fındıklı ikram çok yakışıyor
ben yaparken karışımın diğer yarısınada kakao koyuyorum ikirenkli muhteşem oluyorrrrrrr
emeğine sağlıkkkk

çok sağol tatlım hem hafif hemde çok kolay olduğu için ee tadı da güzel olduğu için benim mutfakta kalma ömrü 1gün kociş sağolsun şakkıdı

denediiiiimmm...
çok güzel oldu ama seyy ben biraz değistirdim
ama çok leziz oldu....

tatlim nihayet bende yaptim yoksam yalanci cikacakdim yaf :))))))))
az evvel mutfagima girdim aldim elime kremsantiyi bisküviyi findik tozunu ve cukulatayi sivadim kollari ve yaptim suan buzlukda bekliyo :))))))ama ben bekliyemiyorum
fotograf makinam calisirsa resimde cekip eklicem ama haber ediim önce dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…