Tatlı Tarifi Krem antili biskvili pasta

wawwwwwww tatlım süpersin
ellerine sağlık beklesin şimdilik dolapta zaten yemeye bi başlayınca kimse durduramıcak seni emin ol kaydirigubbakcemile3
bekliyorum resim

wawwwwwww tatlım süpersin
ellerine sağlık beklesin şimdilik dolapta zaten yemeye bi başlayınca kimse durduramıcak seni emin ol kaydirigubbakcemile3
bekliyorum resim

cokacimcoookkessinlikle hakkliymissin canim anne kiz bi dadandik nerdeysse babamiza bisey kalmadikaydirigubbakcemile3
ellerine emegine tarifine saglik canim cok tsklera.s.

ben bunun icine dösedim canim harci ve cukulata sosu yerine bi paket bittercukulatayi benmari eritip kaptan cikardikdan sonra üstüne döktüm

test edildi ve onaylandi kessinlikle herkeze tavsye ederim kizlaralkisalkisalkis:teytey::hooray:a.s.

incim süpersin seninde ellerine sağlık canımmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
süper görünüyo valla yapmam lazım benimde hemen hihoyyyt
çikolata sosu yerine benmari usulu çikolata fikride süper bunu denicem kesin afiyet bal şeker olsun
şeni şeviyoyumm incimmm Şeniz

tskler tatlisimsimaricam ha:jeyyar:
ben asiri tatli sevmiyorum heleki cukulatadan pek hoslanmam ama bittercukulata iyi ve sos yerine bunu daha cok seviyorum zaten sicagiyla dökünce önce hafif eritti tatliyi sonrada üzerinde donduya harikaydicokacimcoookalkisalkisalkis

bende seni seviyorum ve tekrar tsk ediyorum bugün annemle kizkardesime bahsettimde darildilar hele annem saol tadina baktirdin ya cok lezzetliymis diye sitem ettikaydirigubbakcemile3

en yakin zamanda yapip tattirmam lazim onlarada anlican:jeyyar:

elimin altinda bi pratik hafif ama lezziz bir tarifim daha oldu sayendea.s.

incim bu ne böyle simdi gece vakit bana havami atiyon ya cani cekerse diye hicmi düsünmüyon hee:mymeka:
saka saka hemen kizma canim gercekten cok güzel görünüyo ellerine emegine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

incim bu ne böyle simdi gece vakit bana havami atiyon ya cani cekerse diye hicmi düsünmüyon hee:mymeka:
saka saka hemen kizma canim gercekten cok güzel görünüyo ellerine emegine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

bende diym ensemde bi agri bi sizlama hissetim dogruymus enseye tokati yemisimkaydirigubbakcemile3ne vuruyon bekaydirigubbakcemile3fisfisfis:dilcikar:

kaldir poponuda sende yap yengosum pirlantam:jeyyar:
valla ben kizimla yaptim kizimlada affiyetle yedik bitti bilenemhihoyyyt

ama söz bidahakine sana yapip yedirtcemcokacimcoook

öyle bi anlattın ki anlatmışsın ki tatlım
şimdi gidip çarşıya eksik olan malzemeleri alıcam bende yapıcam canım çok istedi şakkıdı
anneye kız kardeşe selamlar yengoşunda baya bi darılmış en kısa zamanda onlara tattır da al gönüllerini kaydirigubbakcemile3 a.s. a.s.

çok kolay bir tarif. iznimde misafirlere ikram edebileceğim güzel bir tatlı.
ellerine sağlık.

bugün gördüm tarifi ve hemen yaptım. şimdi dondurucuda yenmeyi bekliyor. )
bu güzel tarifi paylaştığın için tekrar teşekkürler :)))

Çok sık yaptığım tatlı tariflerimden biri..Ben fındıklı hanımeller bisküvi ile yapıyorum.Buzluğa koymuyorum.Ama misafirim gelmeden bir gün önce yapıp buzdolabında bekletiyorum.Ertesi gün çikolata sosunu yapıp üstüne döküyorum.Tavsiye ederim,çok güzel oluyor,ama söylemeden geçemeyeceğim; bir hayli de kalorili..:)

süper güzel bi tatlı
hem çok kolay hem çok leziz
çok teşekkürler arkadaşım
a.s. çok teşekkürler beğenmenize sevindim
tam aradığım gibi bir tarif : pratik ve lezzetli bir tatlı.
teşekkürler
a.s.evet çok pratik bende teşekkür ederim a.s.
çok kolay bir tarif. iznimde misafirlere ikram edebileceğim güzel bir tatlı.
ellerine sağlık.
denediğinde beklerim yorumlarını a.s.
bugün gördüm tarifi ve hemen yaptım. şimdi dondurucuda yenmeyi bekliyor. )
bu güzel tarifi paylaştığın için tekrar teşekkürler :)))
ohhh ne güzel afiyet olsun
ben teşekkür ederim canıma.s.
Ellerine sağlık..
ıımmm çok lezzetli görünüyor cokacimcoook çokta basit bende denicem=)
hemen denemelisin vazgeçilmezin olucağı kesin a.s.

a.s. hanımellerle denemedim hiç öylede denerim sağol paylaştığın için canım
napalım yahu tadı güzel olan herşey kalori yapıyo pöfff cokacimcoook

canım deniycem demiştim dün yaptım eşim bayıldı borcama yaptım ben resimdeki gibi kümbet şeklinde yapmadım.dilimleyip servis yaptım.krem şantili tarfiler tam benlik :)

hem pratik hem de evde olan malzemelerle yapılam muhteşem bir tatlı ellerine sağlık hayatım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım deniycem demiştim dün yaptım eşim bayıldı borcama yaptım ben resimdeki gibi kümbet şeklinde yapmadım.dilimleyip servis yaptım.krem şantili tarfiler tam benlik :)
ohh ellerine sağlık canım afiyet olsun size
bende borcama yapıyorum normalde ama resim o vardı elimde

hem pratik hem de evde olan malzemelerle yapılam muhteşem bir tatlı ellerine sağlık hayatım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

sağol canım
evet çok pratik çok kolay opuyorumnanaktan

aaa bu benim pastam her misafirime yaparım ve herkes bayılır bidaa ister.çok lezzetli bişey.ama ben krem şantiyi çırparken içine 1 çay kaşığı NESKAFE koyuyorum daha süper oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…