tatlim nihayet bende yaptim yoksam yalanci cikacakdim yaf :))))))))
az evvel mutfagima girdim aldim elime kremsantiyi bisküviyi findik tozunu ve cukulatayi sivadim kollari ve yaptim suan buzlukda bekliyo :))))))ama ben bekliyemiyorum
fotograf makinam calisirsa resimde cekip eklicem ama haber ediim önce dedim
wawwwwwww tatlım süpersin
ellerine sağlık beklesin şimdilik dolapta zaten yemeye bi başlayınca kimse durduramıcak seni emin ol kaydirigubbakcemile3
bekliyorum resim
incim süpersin seninde ellerine sağlık canımmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
süper görünüyo valla yapmam lazım benimde hemen hihoyyyt
çikolata sosu yerine benmari usulu çikolata fikride süper bunu denicem kesin afiyet bal şeker olsun
şeni şeviyoyumm incimmm Şeniz
incim bu ne böyle simdi gece vakit bana havami atiyon ya cani cekerse diye hicmi düsünmüyon hee:mymeka:tatlim nihayet bende yaptim yoksam yalanci cikacakdim yaf :))))))))
az evvel mutfagima girdim aldim elime kremsantiyi bisküviyi findik tozunu ve cukulatayi sivadim kollari ve yaptim suan buzlukda bekliyo :))))))ama ben bekliyemiyorum
fotograf makinam calisirsa resimde cekip eklicem ama haber ediim önce dedim
incim bu ne böyle simdi gece vakit bana havami atiyon ya cani cekerse diye hicmi düsünmüyon hee:mymeka:
saka saka hemen kizma canim gercekten cok güzel görünüyo ellerine emegine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.
tskler tatlisim simaricam ha:jeyyar:
ben asiri tatli sevmiyorum heleki cukulatadan pek hoslanmam ama bittercukulata iyi ve sos yerine bunu daha cok seviyorum zaten sicagiyla dökünce önce hafif eritti tatliyi sonrada üzerinde donduya harikaydicokacimcoookalkisalkisalkis
bende seni seviyorum ve tekrar tsk ediyorum bugün annemle kizkardesime bahsettimde darildilar hele annem saol tadina baktirdin ya cok lezzetliymis diye sitem ettikaydirigubbakcemile3
en yakin zamanda yapip tattirmam lazim onlarada anlican:jeyyar:
elimin altinda bi pratik hafif ama lezziz bir tarifim daha oldu sayendea.s.
a.s. çok teşekkürler beğenmenize sevindimsüper güzel bi tatlı
hem çok kolay hem çok leziz
çok teşekkürler arkadaşım
a.s.evet çok pratik bende teşekkür ederim a.s.tam aradığım gibi bir tarif : pratik ve lezzetli bir tatlı.
teşekkürler
denediğinde beklerim yorumlarını a.s.çok kolay bir tarif. iznimde misafirlere ikram edebileceğim güzel bir tatlı.
ellerine sağlık.
ohhh ne güzel afiyet olsunbugün gördüm tarifi ve hemen yaptım. şimdi dondurucuda yenmeyi bekliyor.)
bu güzel tarifi paylaştığın için tekrar teşekkürler :)))
hemen denemelisin vazgeçilmezin olucağı kesin a.s.Ellerine sağlık..
ıımmm çok lezzetli görünüyor cokacimcoook çokta basit bende denicem=)
Çok sık yaptığım tatlı tariflerimden biri..Ben fındıklı hanımeller bisküvi ile yapıyorum.Buzluğa koymuyorum.Ama misafirim gelmeden bir gün önce yapıp buzdolabında bekletiyorum.Ertesi gün çikolata sosunu yapıp üstüne döküyorum.Tavsiye ederim,çok güzel oluyor,ama söylemeden geçemeyeceğim; bir hayli de kalorili..:)
ben bunu yapmaz mıyım ya harika bir şey bu....
ohh ellerine sağlık canım afiyet olsun sizecanım deniycem demiştim dün yaptım eşim bayıldı borcama yaptım ben resimdeki gibi kümbet şeklinde yapmadım.dilimleyip servis yaptım.krem şantili tarfiler tam benlik :)
hem pratik hem de evde olan malzemelerle yapılam muhteşem bir tatlı ellerine sağlık hayatım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?