çok saçma bi dizi fazla sürmez
kesinlikleee... katılıyorum bende hiç beğenmedim
katlanamadım televizyonu kapattım yaa izleyecek bieşey de yok şu dizilerin yeni sezonları başlasada izlesek bunlarla vakit geçirtiyorlar
bence güzel fena degil. yalniz su gööyaaaa güzel olan kizin ciktigi sahneler cok itici geliyor hic begenmiyorum güzel omuymus be, tam tersi. cirkin hali daha güzel kizin. diger dram dram dram duygu sömürüsü dizilerinden daha iyidir
dizi zaten günümüzdeki "güzel kavramını "eleştirmek için yola çıkmış.. aslı aynı anda güzeli oynasa bu olmazdı. güzel kelimesini dolduracak manken gerekiyordu. tamam yabancı kızımız yüz olarak felaket. ama uzun bacaklar, ince bel,vs... bu kavramları karşılıyor.
bence
dizinin sonunda slı zayıflamayacak, daha güzel olmayacak... sadece gerçek güzelliğin ne olduğunu öğrenecek. seyirci de onunla beraber... ve bence yakışıklı onur la değil de o fotoğrafçı çocukla olacak sonunda... ilk bölümde farkettiniz mi bilmem.. fotoğrafçı yanındaki abaza delikanlıyla manken gibi kızlara bakarken "bunların dışı güzel" diye eleştiriyor, asıl aşkın bu olmadığına dair konuşuyordu.
yaniii fotocu eleman asıl güzelliğin kalpte olduğunu biliyor. bunu aslı da anlayacak, bir şekilde rüyanın aslı olduğunu da o öğrenecek. aslında rüya ya değil aslıya aşık olduğunu da...
bunlar benim tahminim. haa ben izliyorum. saçma maçma... töre dzilerinden, kaynıyla oynaşan gelinlerden, amcakızını seven kardeşlerden bıkmıştım. iyi oldu. tv yi kapatınca aklıma takılmaması hoşuma gidiyor.
çocuk dizisi
cidden rüya , rüya değilboy pos yerınde ama, suratı fare gibi
ben humanist bir insan olmama hatta milliyetçilikten çok uzak olmama karşın bu diziden rahatsız oldum.
güzeli yabancı bir oyuncuda çirkini neden türk? tamamda türkiyede bir çok güzel kızımız oyuncumuz var burdaki amaç ve aşağılama nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?