Krem ATV

ben humanist bir insan olmama hatta milliyetçilikten çok uzak olmama karşın bu diziden rahatsız oldum.
güzeli yabancı bir oyuncuda çirkini neden türk? tamamda türkiyede bir çok güzel kızımız oyuncumuz var burdaki amaç ve aşağılama nedendir?

bence güzel fena degil. yalniz su gööyaaaa güzel olan kizin ciktigi sahneler cok itici geliyor hic begenmiyorum güzel omuymus be, tam tersi. cirkin hali daha güzel kizin. diger dram dram dram duygu sömürüsü dizilerinden daha iyidir

katiliyorum , o cirkin rolundeki kizin mimikleri fln cok masum cok tatli ya daha sempatik geliyo bana. keske onu guzellestirselerdi, tamamen baska bi oyuncu almak yerine

ben sevdim diziyi ya ne bilim sıkılmıyorum izlerken şimdilik
evet güze kızı oynayan yabancı oyuncu çokta güzel değil
hem dublajıda tam oturmuyo türkçe bilmediğinden ıyıce komık oluyo ama
sırf Ayşen Gruda için bile olsa izlerim bu diziyi:)

dizi zaten günümüzdeki "güzel kavramını "eleştirmek için yola çıkmış.. aslı aynı anda güzeli oynasa bu olmazdı. güzel kelimesini dolduracak manken gerekiyordu. tamam yabancı kızımız yüz olarak felaket. ama uzun bacaklar, ince bel,vs... bu kavramları karşılıyor.

bence

dizinin sonunda slı zayıflamayacak, daha güzel olmayacak... sadece gerçek güzelliğin ne olduğunu öğrenecek. seyirci de onunla beraber... ve bence yakışıklı onur la değil de o fotoğrafçı çocukla olacak sonunda... ilk bölümde farkettiniz mi bilmem.. fotoğrafçı yanındaki abaza delikanlıyla manken gibi kızlara bakarken "bunların dışı güzel" diye eleştiriyor, asıl aşkın bu olmadığına dair konuşuyordu.

yaniii fotocu eleman asıl güzelliğin kalpte olduğunu biliyor. bunu aslı da anlayacak, bir şekilde rüyanın aslı olduğunu da o öğrenecek. aslında rüya ya değil aslıya aşık olduğunu da...

bunlar benim tahminim. haa ben izliyorum. saçma maçma... töre dzilerinden, kaynıyla oynaşan gelinlerden, amcakızını seven kardeşlerden bıkmıştım. iyi oldu. tv yi kapatınca aklıma takılmaması hoşuma gidiyor.

Dizi cok saçma bunu kabul ediyorum ama izlemeden de duramıyorum. Keyifli ve komik. Pazar günü de izleyecek birsey yok. Zaten ratingleri de iyi gelmiş sasırtıcı bir sekilde.

Fotografcı Sarp, Rüya'yı ayna karsısında görüyor. Yani bir tarafta Rüya diğer tarafta Aslı.

Bence de dediginiz gibi Sarp, Aslı'ya aşık olacak. Bende öyle düsünüyorum.

Ayrıca erkeklerde uzun sactan nefret ederim, igrenirim. Ama bu cocukta cok hoş duruyor.
Bi insana uzun sac bu kadar mı yakısır canım ya

bende çok severek izliyorum valla bir sürü olumsuz eleştiriye rağmen
hem reytinglerde de iyi gidiyo
yayından kaldıracaklarını sanmam:)

Ben de bugün baktım da gerçekten de Rüya, hiç de rüya gibi değil.

çocuk dizisi

cidden rüya , rüya değil boy pos yerınde ama, suratı fare gibi

Aynen katılıyorum. Neden çirkin olan bir Türk de güzel olan yabancı?

Bu arada rüya gibi olmayan Rüya Brezilyalıymış.

Ya Allah aşkına madem kızı güzelleştiriyorlar gerçekten güzel bir kız oynasaymış tövbe yarabbim ona güzel diyorlarsa ben Adriana Lima'yım desem kimse yadırgamasın. Zaten konusu falan da çok saçma çocuk dizisi gibi. Yakında kısa süreli olup hemen bitecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…