yine ben:)
dediğim gibi oldu, sarp aslıyı gördü...
kenan eceyi beğenenler varmış. Allah sahibine bağışlasın ama ben sevmem. zaten oyunculuğu felaket
bir de o amerikan gençliğe özenen tavırlar, motosikletten inip kaskı çıkarıp saçı arkaya atmalar... bence aslının kreme rüya olmasından daha komik...
gerçek hayatta kenan ece nin, lale devrindeki zümrüt hanımla olduğunu biliyor muydunuz?
bayılıyorum Kenan Ece'ye ama bu kadar zamandır o kadınla beraber olmasına anlam veremiyorum, memlekette genç kadın mı kalmadı ya annesi yaşında neredeyse :44:
bak ben de senin o adamı beğenmene anlam veremedim:)) zevk işte:)
ya son bölüme bakayım dedim, şu aşk adası filminde ve daha bir çok yerde tekrarlanan senaryo.. ama o filmde barizdi. yakışıklı ünlü adamla sıradan genç kız ormana düşer. adam yaralıdır. kız ona yiyecek bulur yarasını sarar bilmem ne...yine de izlerdim ama kenan ecenin berbat oyunculuğuna tahammül edemedim. ay o kahkülü göze düşmüş, "tüm bunları niye yapıyorsun aslı???" lan geri, ormanda iki kişisiniz. sen yaralısın. kız sağlam. yardım etmesin de ölümünü mü izlesin? sanki bu durumda yardım etmek için iyilik meleği ya da ille aşık olmak gerek gibi... aslı da "siz beni işe aldınız" girşiyle küçük emrah konumasını yaptı. ohhhh yani "eğer bana yararınız dokunmasaydı yaralı bacakla aç kurtlara szi bırakır, yola kadar koşardım" der gibi...
kim yazıyor bunların sözlerini yav?!
Sarp'ı canlandıran Devrim Yalçın, bu adama bin basar bee
kesinlikle:))
ay utanıyorum da eşimle izliyoruz, genç kız gibi arada elemanı dikizliyorum16 17 lerimde neredeymiş bu, amma hayal kurardım:)
Süpersin canım
Dikizlemekten birşey olmaz, ama yakalanmadan.
Adam acayip karizma 38 yasındaymıs. Uzun sacı ve dövmeyi hic sevmem ama bu adamda on numara beş yıldız duruyor:123:
rüyayla onur berabermi oldular orayi görmedim. su onur cok yakisikli yaa deli saraylidada bayiliyordum. cok yakisikli bi adam gercekten allah sahibine bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?