- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Cimcimemm kiss baayilirim karamelli tatlilaraacok begendim ellerine saglik yumurtasi az olmasida cok iyi
biri yamuk mu dediNevoş resimleree birel at ya ben ceviriyom onlar yamuk oliy
biri yamuk mu dedi
en sonunda yaptınmı cimcimem hayırlı uğurlu olsun,tüm topikçe katıldık desene yarışmayayalnız gerçekten nefis görünüyor canım,ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim caffeinle harbiye deme bak ben seni tutuyorum
oy oy cimcimem ellerine sağlık tatlımyarışmada başarılar
Tişiklee cinim
Herkeze söyle bende harbiyi tutuyom
karışacak değilmi matmazelim,ben bombayı koydum kaçıyorumyine karışıcak burası yamukkkk geceye dönmesinharbi duymasın nevoşum hiç duymasın
karışacak değilmi matmazelim,ben bombayı koydum kaçıyorum
arbiiiimmmm nasılsın,tam destek full destek buradayızOooo cimcimem ellerine sağlık döktürmüşsünnn
Iyiyimm kuzummm,bende arkanizdayim datlummarbiiiimmmm nasılsın,tam destek full destek buradayız
yemek yarışmasını topikçe hallettiğimize göre sırada moda yarışması var gidip birde orayı mı bassak acaba,@Margarikotin e sürpriz yapalımIyiyimm kuzummm,bende arkanizdayim datlumm
Tut elimi yamıhımmyemek yarışmasını topikçe hallettiğimize göre sırada moda yarışması var gidip birde orayı mı bassak acaba,@Margarikotin e sürpriz yapalım
tuttum hadi gidelimTut elimi yamıhımm
Allahh seni netmeyeee bumudur yani....budur..budurr....ama bacım bu karamel konusunda cuk oturttun yanii senide çok pis kıskandımm ..geçen ben yaptımm o dediğin bol yumurtalısından yeminlenn ıykk oldu zavallım 4 kasesi çöpe gitti..geçen arkadaşla bunu konuştuk böyle bir tarifi var dedi veee sen hızır gibi yetiştinn işte o tarif bu tariff ellerinn dert görmesinn başarılarr yavruu.. bu en kısa zamanda yapılır ve resmi buraya atılırrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?